Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ek incelemede olan 1 kanalım red yedi. 1 kanala da onay gelmiş ek incelemedeki. Ek incelemedeki kanallarınıza bakın hepsi sanırım sonuçlandırıldı.
Maalesef adamına göre muamele var. Benim ki hala ek incelemede bekliyor. Neredeyse 6 ay olacak.
Kaçıncı aydan sonra onay ve red aldınız siz acaba?
1 tanesi 2 ay olmak üzereydi onay alan. Red alan ise 1 ay olmamıştı ek incelemeye gireli.
Benden 1 buçuk ay sonra ek incelemeye girmişiniz ve 4 temmuzda red almışsınız. Ben Marttan beri ek incelemedeyim, kesin unutuldum ben, kaynadı gitti kanalım aradaRed almaya bile razı duruma geldim
![]()
içerisinde video izleme suresı ne kadar acaba ??? bir bakarmısın toplamı kac dakika birde videolar % 100 kendi cekiminizmi yani kendi cekimden ziyade kamera vs varmı
Arkadaşlar bugüne kadar para kazanması hiç açılmamış özgün bir kanalım var. patlayan bir videom ile 220.000 abone bile yaptım. 3 ay önce para kazanma müracatı yaptım. hala haber yok. neden böyle bunun başka bir yolu yok mu? red yiyen bir kanalıma 1 ay içinde dönmüşlerdi. bu nedir ya 3 ay oldu hala bekliyorum? herhangi bir yere mail atmak gerekiyor mu? acaba unutuldu mu kanalım?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.