Kanalımı 14 eylül 2019 da açtım. 21.10.2019 da 00:11 de gelen mesaj ile artık para kazanabilirsiniz dediler. Videolarım hepsi sarı dolar ama olsun![]()
Zamanla yeşil oluyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanalımı 14 eylül 2019 da açtım. 21.10.2019 da 00:11 de gelen mesaj ile artık para kazanabilirsiniz dediler. Videolarım hepsi sarı dolar ama olsun![]()
Zamanla yeşil oluyor.
İnceleme yolladım. Sıkıntı olur mu?
içeriğiniz neydi hocam ? özgün müydü bide kanal?
Onay veya Red cevabı alan oldu mu bugünler de? Kaç günde geldi ve mail saatini yazabilir mi?
Şimdi baktımda 3 kasımda gönderdiğim 1 saat önce onay almış, 1 kasımda gönderdiğime cevap gelmemiş.
Teşekkür ederim, 01:16da mail gelmiş.Hayırlı olsun tam saatini yazarmısın?
Şimdi baktımda 3 kasımda gönderdiğim 1 saat önce onay almış, 1 kasımda gönderdiğime cevap gelmemiş.
17 kasımda abone alarak onaya gönderdiğim tam özgün elime kamera alarak tanıtım çektiğim videolardan oluşan kanalım 20 kasım saat 1:20 de onay aldı. Darısı haber bekleyenlere inşallah![]()
hayırlı olsun izlenimler organikmiydi hocam izlenim almışmıydın
kasımda yollayıpta onay bekleyen hala varmı ? 15 16 gün bkleyen ?
Ben 1 haftadır bekliyorum dün güncellendi oda 3.966 sadece 34 saat için başvuram adım[emoji3]beyler benim kanal 4000 saat doldurdum ama para başvuramıyorum hala oraya yansımamış
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.