4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
abone için 12 ay şartı yazan bi yer var mı acaba ?

aslında yok ama ben yabancı forumlardan anladığım kadarıyla bu olayı riske atmak istemiyorlar. Kişisel bi öngörüde bulunmadım bu konuyla ilgili sadece izlenim üstünde var 12 ay ibaresi 20 şubatta göreceğiz.

bi önceki yorum işi riske atmak istemeyenler için dile getirilmiştir.
Muhtemelen abone olayı zaman dilimine bağlı değil kapsayıcı kanal kuruluş itibari ile olabilir.

o mesajı editleyim genede insanları yanlış yönlendirmiyim

Çekilmez bir adam oldum yine Youtube
Uykusuz aksi nalet
Bi bakıyorsun ki mal gibi mal gibiyim
Azgın bir hayvan döver gibi bugün çalışıyorum
Sonra bir de bakıyorsun ki
Kanallar kapanmış yeni güncelleme çıkmış mal gibi kalıyorum öle
Sabahtan akşama kadar sırt üstü yatıyorum ertesi gün
Evet evet ve beni çileden çıkarıyor
Büsbütün
Youtube karşı duyduğum nefret ve de merhamet
Çekilmez bir adam oldum yine Youtube çekilmez

abone için 12 ay şartı yazan bi yer var mı acaba ?
ne yapacakları belli olmaz ama abone sayısının tüm zamanlarda 1000 olması yetecek diye düşünüyorum ben.

evet bence de 1 yıllık süreç sadece izlenim için geçerli, abone için öyle bir durum söz konusu değil şimdilik. olsa belirtirlerdi

Şuan ana kadar yeni kuralları karşılayıp onay alan var mı? bu net bir cevap bulmak gerek yoksa hala şuan bekletiyor mu böyle

Şuan ana kadar yeni kuralları karşılayıp onay alan var mı? bu net bir cevap bulmak gerek yoksa hala şuan bekletiyor mu böyle

her 2-3 mesajda bi bu soru var,fakat bi cevap yok.ya kimsenin verecegi güzel bi haberi yok,yada onay alan sadece kendine saklamak istiyor.saklayacak adam zaten soruncada söylemez,söyleyecek adam zaten sormamızı beklemez.şu soruyu sormaktan bi vazgeçelim artık bence :)

Satıcıların en kısa sürede 1k abone işine çare bulmaları gerekiyor.
Bu işi en sağlam yapan ihya olur söyleyeyim.
Bende hazırda abone alıcısı olarak bekliyorum.

Bu süreçte 20 şubata kadar şartları karşılayan hiç bir kanalın onay alacağını sanmıyorum,çünkü bitiremediler güncellemeyi,1 ay sarkmasının sebebide bu gibi duruyor

Hocam Her 5 post'un 3ü boş muhabbet veya birbirine benzer şeyler :)

Zaten hepimiz biliyoruz abone satıcıların para basıcagını .

:)))))
:D

Ben çözüm yazıyorum sen boş muhabbet diyorsun evet ben boş muhabbet yapıyorum forumda.
O kadar postumda hep boş muhabbet için.
Benden alıntı yapıyorlar bende cevap veriyorum, açıklık getiriyorum olaylara.
Takıl forum geniş, başkalarını alıntıla boş muhabbet postu diye.
:cool:

:)))))
:D

Ben çözüm yazıyorum sen boş muhabbet diyorsun evet ben boş muhabbet yapıyorum forumda.
O kadar postumda hep boş muhabbet için.
Benden alıntı yapıyorlar bende cevap veriyorum, açıklık getiriyorum olaylara.
Takıl forum geniş, başkalarını alıntıla boş muhabbet postu diye.
:cool:

neyse sırf banlanmamak için susuyorum şuan , senin nasıl biri oldugunu biliyorum çünkü :)

Son düzenleme:
Konuyu bosyere güncellemis gibi olmayim ama yaptigin bir test sonucunu sizlere bildirmek istiyorum: Satin alinan takipciler geri siliniyor maalesef. Dün 1400 takipcisi olan 2 kanalimda suan 700 lere düsmüs durumda. Bu demek oluyor ki satin alinan aboneler birseye yaramiyor yani bu durum isleri cok zorlastiracak maalesef.

Konuyu bosyere güncellemis gibi olmayim ama yaptigin bir test sonucunu sizlere bildirmek istiyorum: Satin alinan takipciler geri siliniyor maalesef. Dün 1400 takipcisi olan 2 kanalimda suan 700 lere düsmüs durumda. Bu demek oluyor ki satin alinan aboneler birseye yaramiyor yani bu durum isleri cok zorlastiracak maalesef.

muhtemelen şuan yeni sistem geldigi için hemen hemen her abone satıcısında sorun vardır.fakat genel olarak konuşursak,biyerden aldıgınız abonelerin silinmesi hepsinin silindigi anlamına gelmez.yıllardır biçok satıcının aboneleri,izlenimleri siliniyor zaten.ama bu,izlenimleri/aboneleri silinmeyen satıcılar yok demek degil.ama cümleye başlarkende söyledigim gibi,şuan yeni bi sistem geldi ve satıcıların bunu aşması için biraz zaman vermek gerekiyor.şuan gidip biyerlerden abone almak çok gereksiz bence,boşa para ve zaman kaybı.

dün 22k abone kanal para kazanması gitti anlamadım bu işi ben

Vay anasini ozgun kanalimda 20 subatta para kazanmaniz kapanacak yazmislar 1000 abone geçmedigin icin diyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri