4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Az önce youtube yardım forumlarında yetkili toplum yöneticisi postu gördüm.

20 şubat ile değişen kuralları karşılayan kanallar bir kaç hafta içinde incelenebilecektir yazmış. Manuel inceleme yapıyorlar yada milletle dalga geçiyorlar bence ama çok sayıda işçi lazım bunu yapmaya 1-2 hafta için. :confused:

https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/S2fYoM5QB9k

böyle bi haber vardı belkide bunlar için;

YouTube İstihbarat Masası Neden Kuruluyor? - WediaCorp

milyonlarca videoyu manuel nasıl kontrol edecekler ? on bin kişi alsalar bize sıra 3 5 seneden önce gelmez.

milyonlarca videoyu manuel nasıl kontrol edecekler ? on bin kişi alsalar bize sıra 3 5 seneden önce gelmez.

Heroes olayı gibi, bir süre sıkı takip etseler bile sonra salarlar. Ayrıca 10 bin kişiyi kontrol etmek ne kadar kolay? Arada 200-300 spamcılarla para karşılığı çıkar uğruna çalışan çıkacaktır elbet.

ne olacak öyle olacak haklısın. google forumlarını daha detaylı incelemek lazım, çok saçma bir durum.

Heroes olayı gibi, bir süre sıkı takip etseler bile sonra salarlar. Ayrıca 10 bin kişiyi kontrol etmek ne kadar kolay? Arada 200-300 spamcılarla para karşılığı çıkar uğruna çalışan çıkacaktır elbet.

Analytics'te 470k dakika diyor, başvuruda 151 saat. 470.000/60=7xxx olması gerekmiyor mu?

Edit: İnceleme sayfasına da geç düşüyor. Şimdi güncellendi orası da

Son düzenleme:
hala onaylanma yok. anlamadım gitti. para kazanma açık koşullar yerinde olan kanal bile onaylanmada beklemeye düştü.

Bir anda herşeyi çözüp onayları ve retleri verecekler ama ne zaman. Aylar geçti hala birşey yok. Anlamadım gitti neden bu kadar uzatıyorlar

Onlarda bekliyor herkeste aynı ne olacağı belli değil yediler bir halt kendileri bile toparlıyamıyorlar.Hayırlısı bakalım bekleyelim ve görelim.

Şu Twitch offline video modunu bir aktif hale getirse de şu YT'nin ben kralım havaların kurtulsak. Kural üstüne kural özgün çalışan bile bıktı artık bunların kurallarından.

cüneyt özdemir konu hakkında bilgi almış. cüneyt özdemir, youtup ta daha özgür gazeticilik yapıyoluyor diye tamamen youtuba sarmış durum da ve geçen ay ABD nin youtup merkezinden yayın yaptı. cüneyt özdemir bir kanalı var ama bir tane de talk show kanalı yapmış "onaylayacağız bekleyin" denmiş kendilerine. bu arada cüneyt özdemir youtubun, şefleri ve mühendisleriyle el ense takılıyor ABD de misafir olarak alınıyor ama kanalını onaylatmak için bekle denirken bizim burada ki bir kaç arkadaş nasıl onaylatmış ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri