4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Ek incelemeye kalan kanallarımın para kazanma bölümünde yine bir tema değişikliği olmuş, şöyle yazıyordu önceden, kararı genellikle 1 hafta içinde bildiririz vs vs.. şimdi o gitmiş sadece rakamlar kalmış.

Tebrikler, son 12 ayda 4.000 saatlik izlenme süresine ve mevcut 1.000 aboneye ulaştınız! Kanalınız, şu anda YouTube İş Ortağı Programı şartlarına ve Topluluk kurallarımıza uygun olduğunun doğrulanması için inceleniyor. Kararı genellikle bir hafta içinde e-postayla bildiririz.

bende hala bu yazı duruyor.

Kardeş adwordsta reklam verirken kampanya bitiş tarihi belirledin mi? Ben para kazanması 8 ay önce kapanan özgün kanalım için reklam verdim.Yalnız kampanya bitiş tarihi olarak 1 günlük belirledim.Benim kanalın para kazanmasını açmadılar.

kampanya bitiş tarihi belirlemedim direk reklama çıkardım ama burada deneyenler faydası olmadığını söylüyor, benim para kazanma açılması ve adwords reklamının kesişmesi sanırım beni yanılttı. Bende bir hevesle foruma bir faydam olsun diye paylaştım işe yaramamış olmasına üzüldüm :( Adminler isterlerse bu konudaki bütün yorumlarımı ve yorumlarımın alıntılarını silsinler boş yere kimseyi yönlendirmemiş olurum çünkü herkes bütün mesajları okumadan işlem yaparsa kendimi kötü hissedeceğim. Saygılarımla ve de hayırlı forumlar.

youtube ilk önce en çok izlenen kanalları inceleyecekmiş. Demek ki izlenim ne kadar çoksa o kadar erken onay ve red alıyorsunuz.

youtube ilk önce en çok izlenen kanalları inceleyecekmiş. Demek ki izlenim ne kadar çoksa o kadar erken onay ve red alıyorsunuz.

Ben onada inanmıyorum arkadaşın 56 milyonluk izlenen kanalı var 4 defa trendlere girdi yine bekliyor vlog tarzı kanalı var bunlar incelemiyor bence sadece süreyi uzatıyorlar

Para Kazanma
Hesap durumu: Şu anda para kazanmak için uygun değil Maalesef kanalınız para kazanma özelliği için uygun bulunmadı. YENİDEN BAŞVUR

kanal spam
başvuru 3-4 ay önce
2 gün önce bi kanalım daha sonuçlanmış yeni farkettim

Son düzenleme:
Benim bi kanalda da uzun uzun yazılar silinmiş sadece inceleniyor yazıyor öncesinden işte haziran sonu vs. hepsi gitmiş sadece "Kanalınız inceleniyor." ibaresi var.

You've reached 4,000 watch hours in the previous 12 months and 1,000 subscribers - nice job! Your channel is now being reviewed to make sure it complies with the YouTube Partner Program terms and our Community guidelines. We'll email you a decision, usually within a month or so. MONTH YAZIYOR ORASI WEEK DEĞİLMİYDİ KARARI GENELLİKLE 1 AY İÇERİSİNDE VERİRİZ DİYOR YAKINDA YEAR OLUR ORASI

ya kardeşim benden başka herkes onaylanmış gibi hissediyorum bi ses verin, bu başlık sürekli yukarda kalmalı bence.

EDRBQv.jpg

beyler sizde de böyle mi? eskiden altta bir hafta içerisinde onaylarız diyorlardı, şimdi ise hiç bir şey yazmıyor sadece inceleniyor var.

EDRBQv.jpg

beyler sizde de böyle mi? eskiden altta bir hafta içerisinde onaylarız diyorlardı, şimdi ise hiç bir şey yazmıyor sadece inceleniyor var.

Evet bende şimdi gördüm yazılar gitmiş. Sadece İnceleniyor yazıyor. Acaba bu kısa zamanda cevap geleceğine mi işaret yoksa işin iyice uzayacağınamı bilemedim.

Beyler onaylansa bile YouTube eski YouTube değil. Benim kanal özgün onaylanani 30 gün oldu. 2.500 aboneli özgün bir kanal. Onay aldıktan sonra bin izlenmeye 1.5 veriyordu. Şu 10 gündür attığım videolara bakıyorum 6 bin izlenmeye 0.50 dolar vermiş. 1500 izlenmeye 0.12 dolar vermiş. Yani reklam gelirlerinde aşırı bir düşüş var. YouTube bir bataklığa sürükleniyor gibi hissediyorum ben ama hayırlısı diyelim.

Beyler onaylansa bile YouTube eski YouTube değil. Benim kanal özgün onaylanani 30 gün oldu. 2.500 aboneli özgün bir kanal. Onay aldıktan sonra bin izlenmeye 1.5 veriyordu. Şu 10 gündür attığım videolara bakıyorum 6 bin izlenmeye 0.50 dolar vermiş. 1500 izlenmeye 0.12 dolar vermiş. Yani reklam gelirlerinde aşırı bir düşüş var. YouTube bir bataklığa sürükleniyor gibi hissediyorum ben ama hayırlısı diyelim.

hiç değilse biraz kazanalım boşuna video hazırlamaktan iyidir bence..

Merhaba arladaşlar,
subat 2018 den beri youtube dan onay bekliyorum kendileri hala incelemede, 6 temmuzda bir mail geldi ' kanalınız hakkında yeterli bilgiye sahip olamadığımızı farkettik tekrar inceleyeceğiz' bla bla.. gerçekten artık çok sıkıldım artık onay veya red gelse çok iyi olucak.
Kanalımın 40 bin abone 20 milyon görüntülenmesi var, bu arada spam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri