4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Youtube açıkçası artık kanalların özgün olunmasını istiyor. Zaten şuanki özgün kanallar youtubeye yeterde artar bile. Sitede artık spam video olmaması youtubeyi etkilemeyeceği için şartları böyle ağırlaştırdılar. Bu şartları sağlayan kanallara bence muhtemelen manuel incelleme yapılacak, kanalların özgün seviyede olduğuna karar verildikten sonra para kazanmayı açacaklar diye düşünüyorum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

bu yanlış bir düşünce biz olmasak içerik sahipleri gidipte youtubeye dizi film vs yüklemez. bizden aldıkları hit gerçekten çok fazla o yüzden ne kovabiliyorlar ne kabul edebiliyorlar.

bu yanlış bir düşünce biz olmasak içerik sahipleri gidipte youtubeye dizi film vs yüklemez. bizden aldıkları hit gerçekten çok fazla o yüzden ne kovabiliyorlar ne kabul edebiliyorlar.

Valla artık bilmiyorum kardeşim, şartları gittikçe ağırlaştırdıklarına göre aklıma sadece bu geliyor. Bakalım 1-2 hafta içinde nedir ne değildir belli olur. Hayırlısı olsun.

dizi filmden değilde animeden çok dehşet iyi derecede hit alıyoruz değilmi reiz kazancıda çok fazla yüksek TBMsi o yüzden memur reizinde dediği gibi anime çok fazla izleyici var kazancıda çok aşırı fazla o yüzden kovamıyorlar bizi

dizi filmden değilde animeden çok dehşet iyi derecede hit alıyoruz değilmi reiz kazancıda çok fazla yüksek TBMsi o yüzden memur reizinde dediği gibi anime çok fazla izleyici var kazancıda çok aşırı fazla o yüzden kovamıyorlar bizi

Doğru ama şunuda gözardı etmeyin, önceden özgün kanal sayısı çok fazla değildi, bu saydığınız kategorilerde özgün kanallarda çoğalmaya başladı, özellikle son 1-2 senedir büyük firmalarında özgün kanallar açması sebebiyle youtube artık spamı, spamcıları gözden çıkarmaya başladı. Zaten şartların ağırlaşmasından bu anlaşılıyor. Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorumdur, belkide sizin dediğiniz doğrudur. Benimkisi sadece tahmin. Dediğim gibi 1-2 hafta içinde netleşir herşey.

webtekno haber yapmış youtubenin bu yeniliğini: http://www.webtekno.com/youtube-you...-para-kazanma-sartlarini-acikladi-h39496.html

Son düzenleme:
Doğru ama şunuda gözardı etmeyin, önceden özgün kanal sayısı çok fazla değildi, bu saydığınız kategorilerde özgün kanallarda çoğalmaya başladı, özellikle son 1-2 senedir büyük firmalarında özgün kanallar açması sebebiyle youtube artık spamı, spamcıları gözden çıkarmaya başladı. Zaten şartların ağırlaşmasından bu anlaşılıyor. Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorumdur, belkide sizin dediğiniz doğrudur. Benimkisi sadece tahmin. Dediğim gibi 1-2 hafta içinde netleşir herşey.

yav reiz animenin nesi özgün olacak açıyorlar animeyi arkada goygoy yapıyorlar neymiş live reactionmuş adı onlar izleniyor ama fazla değil . hayvan gibi tbm var animede adamlar tomarla götürüyor parayı açacam konu detaylı animede hayvan gibi kazanç var diye detaylı sonunda millet yapmasın akzanmasın diye milleti soğutuyorlar

Ben bu şartlara okeyim fakat TBM o zaman artacak kardeşim gelirleri yükselteceksin ki bu politakanın bir ödülü olsun!

yav reiz animenin nesi özgün olacak açıyorlar animeyi arkada goygoy yapıyorlar neymiş live reactionmuş adı onlar izleniyor ama fazla değil . hayvan gibi tbm var animede adamlar tomarla götürüyor parayı açacam konu detaylı animede hayvan gibi kazanç var diye detaylı sonunda millet yapmasın akzanmasın diye milleti soğutuyorlar

Animede iyi kazanç olduğunu biliyorum zaten kardeşim, mesele o değilki, mesele youtubenin ne istediği. Bu şartları ağırlaştırmasının sebebi nedir, insanlar şuan bunu merak ediyor. Onuda zamanla göreceğiz. Yoksa sana kimse spam yapma, anime çalışma demiyor.

Ben bu şartlara okeyim fakat TBM o zaman artacak kardeşim gelirleri yükselteceksin ki bu politakanın bir ödülü olsun!

Bence artar hocam, neden dersen reklamlar düzgün çıkacak hemde tbm artacak diye düşünüyorum.. inşallah bu şekilde olur

Animede iyi kazanç olduğunu biliyorum zaten kardeşim, mesele o değilki, mesele youtubenin ne istediği. Bu şartları ağırlaştırmasının sebebi nedir, insanlar şuan bunu merak ediyor. Onuda zamanla göreceğiz. Yoksa sana kimse spam yapma, anime çalışma demiyor.

reiz ben yaptım zaten çok fazla orası sıkıntı değil bu işde yeni olanları yanlış yönlendirmesinler olay o. bu şartları ağırlaştırmasının sebebini ben sana söleyem reiz zamanında günde 500 1000 kanal çör çöp kanalları basanlar var bilirmisin gerisini anladın sen sahne bordo klavyelilerin artık kalitesizliğe yer yok

Bu şartları karşılayacak satıcılar olsun yeter.Pamuk eller cebe girecek ama olsun.

reiz ben yaptım zaten çok fazla orası sıkıntı değil bu işde yeni olanları yanlış yönlendirmesinler olay o. bu şartları ağırlaştırmasının sebebini ben sana söleyem reiz zamanında günde 500 1000 kanal çör çöp kanalları basanlar var bilirmisin gerisini anladın sen sahne bordo klavyelilerin artık kalitesizliğe yer yok

Bu şartlara rağman spam yapabilene ben sadece saygı duyarım, yapabilen yapsın zaten. Dediğine de katılıyorum youtubeyi çöpe çevirenlerden kurtulmuş oluruz hiç değilse.

Onlar yüzünden bunlar oluyorki zaten hocam.Normalde bizlere garezleri yok sadece burayı çöplüğe çevirmene izin vermem işini düzgün yaparsan köylü kurnazlıgı yapmazsan bu halinden daha fazla kazanırsın diyor haklıda.İnanın bu tipler olmasa daha fazla kazanırdık onlarda kazanırdı bu şartlarıda getirmezlerdi.Zaten olan kanal satıcılarına oldu bu işten en çok onlar zararlı çıkacak.Şimdi o kişilerde az ama öz'e yönelecek.

Bence artar hocam, neden dersen reklamlar düzgün çıkacak hemde tbm artacak diye düşünüyorum.. inşallah bu şekilde olur

valla hocam bana da artar gibi geliyor inşallah artsın gerçekten özellikle şu TR'deki çoluk çocuğun YouTube sevdası gelir getirmiyor. Benim gibi bu işten ekmeğini çıkarmaya çalışan insanlar için bir yandan iyi gibi de olacak. Bakalım hayırlısı..

şartlar ağır olmasına ağır birilerine muhtaç olacağımız sağa sola botlara daha çok para vereceğimiz de kesin gibi ama şu lanet olası spamdan kapandı olayını bitirseler yada kapanana ödemeyi yapsalar yeterli olur ama malesef sanki pek de bişey değişmeyecek gibi hissediyorum bu konuda

Bence abone aşılır geç yada güç izlenmede halledilir asıl sorun kapanmalar ve onay alabilmek. Kapanmalar bir nebze olsa azalsın başka bir şey istemiyoruz.Ama şu bir gerçek bundan sonra Pro spamcılar götürecek işi kimse öyle 100 lerce 1000 lerce kanal yapamayacak . Bu sistemde 10 tane kanalın olsa aylık 20-30k civarı rahat kazanılır diye düşünüyorum tabi bu rakam 100k de olabilir ...

Nasıl bi platformdayız her sene level atlıyoruz arkadaş. Bölüm sonu canavarı ne zaman gelicek acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri