4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
muhtemelen şu 10 bin izlenim manuel incelemeyi darboğaza soktuğu için, artık kuralları daha da sertleştirip yt çalışanlarını rahatlatmaya çalışıyorlar gibi. Bende gelmiş, hala 75 abonem var ama bir şekilde abone kasabilirim. Yine de abone botları çok kişiye abone olacağı için spamdan veya red yeme ihtimalleri çok yüksek.

Konuda 161 mesaj var 100 ü izlenme kolayda abone zor 61 ide aboneyi botla çekeriz

Arkadaşlar tüm kanallara güncelleme gelmiş başka bir kanalımdada şöyle ibare var aktif olarak gelirli zaten...(kanal eskiden beri açık adsense ve gelir alıyorum zaten)
abonesi izlenmesi vb.. oldukça fazlakanal...
Tebrikler! Kanalınız para kazanmaya uygun bulundu. Daha fazla bilgi edinin
20 02 018 de buyuk olaylar olacak belliki...
youtube gerçek kullanıcılarda reklam çıkartıp, içerik üretenlerle gelir paylaşıcak. hemde güncel aboneleri toplattırıp, kendi yerini youtube sağlamlaştırıcak... boşa yukleme yapmayın derim eldekileri toparlamaya çalışın bu aralar bence...

artık youtube spamın tepesine çöktü ama bunada bi çare bulur ytpara sakinleri :):) en iyisi dailymotion akmasada kokar :)

web adsense olayları nasıl beyler ? web olupda, normal adsenseye bağlanınca koşullar iptal olmalı mantıken kontrol edebilen varmı ? yada admod adsenselerle bir ilerleme olabilirmi elinde aktif olan varmı ?

yt bize kıyak geçecek, özgün kanalların geliri artacakmış..

Topluluğa olumlu katkılarda bulunan yayıncılara daha fazla reklam geliri sağlamak için, içerik oluşturucuları yeniden tanımlama kabiliyetimiz artıyor." ifadeleri sarf edildi.

Beyler aboneyi botla çekeriz olayını yaparsanız ya onay almazsınız yada alsanız bile ilk kapanma furyasında güme gider o kanal , youtube analytics bölümünde video'nun sagladıgı aboneleri görürsünüz , işte artık youtube bu kısımlara önem verdigi için kanalınızı onaylamıcaktır .

Parayla abone satın alınca direk URL den gelen aboneleri youtube anlayıp red vericek onaylamıcaktır

onaylar manuel değilde otomatik olursa güzel olur bence daha temiz spam yapılmaya başlanır

Youtube havuz sitemden kalma 100kya yakın user var. Güncellemeden sonra abonelerde silinme olmaya başladı. Çözebilirsem 1k şartını hallederiz bir şekilde. :)

Tr de çok değerli özgün kanalların reklam oranları yerlerde sürünüyordu inşallah onlar için iyi bir güncelleme olur

Beyler aboneyi botla çekeriz olayını yaparsanız ya onay almazsınız yada alsanız bile ilk kapanma furyasında güme gider o kanal , youtube analytics bölümünde video'nun sagladıgı aboneleri görürsünüz , işte artık youtube bu kısımlara önem verdigi için kanalınızı onaylamıcaktır .

Parayla abone satın alınca direk URL den gelen aboneleri youtube anlayıp red vericek onaylamıcaktır

abone gönderimi yapanlar direkt kanal urlsinden degil,video url lerinden yapar işlemi ve sorun olmaz bence.adamlara kanal urlsi vermezsin,kanaldaki çok izlenen bikaç videoyu verirsin ve o videoların izlenme sayfasından abone olunur.

botçular kanallara eskiden olduğu gibi url den ulaşarak falan abone kasmaya kalkışırsa kanallar hiç olur. bırakın onay almayı ertesi günü görmezler. ben en temizi 1000 adet kanal aldım yavaşça abone basacağım. aklımdaki yöntemi yazıp hiç etmek istemiyorum. [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] sağolsun hem kanal hem işin mantığıyla ilgili yardımcı oldu. benim için bu iş bitmedi yeni başlıyor. her zaman söylüyorum biraz mantığı, elinde sağlam içeriği ve yöntem kabiliyeti olan için bu güncellemeler hayırlıdır .bu adamlar daha güzel kazanır

Hocam türkiyede yazılan hiçbir şeye inanmamak lazım adamlar önüne gelen şeyi yazıyorlar günde bilmem kaç bin tane kanal açılıyor bunları tek tek inceleyebilecek bir güç O LA MAZ. Bin defa tartışıldı forumda bu konu. Ayrıca adamlar kendi resmi açıklamalarında bile otomatik incelediklerini söylüyorlar hala neyin manuel incelemesinden bahsediyorsunuz anlamadım. Sizin için demiyorum birçok kişi manuel inceleneceğini düşünüyor ve dolayısıyla yazıyor buraya.
W74j9P.png

bence de her şeye inanmamak lazım hocam :)

orada dediği "automatically re-evaluated"

"20 şubattan sonra 1000 abone ve 4000 saat izlenime sahip olmayan kanallar youtubedan para kazanamayacak, ileri ki günlerde kanalınız 1000 aboneye ya da 4000 saat izlenmeye eriştiğinde OTOMATİK OLARAK TEKRAR DEĞERLENDİRECEĞİZ/İNCELEYECEĞİZ."

Yani burada inceleyecek olan bir bireyden veya bottan bahsetmiyor tekrar başvurmanıza gerek kalmadan otomatik olarak sistem tekrar inceleyecek diyor.

Yanlışım varsa düzeltiniz...

abone gönderimi yapanlar direkt kanal urlsinden degil,video url lerinden yapar işlemi ve sorun olmaz bence.adamlara kanal urlsi vermezsin,kanaldaki çok izlenen bikaç videoyu verirsin ve o videoların izlenme sayfasından abone olunur.

kanallardaki analitik bölgesinde izlenimlerin ne yolla alındığı ile ilgili bir kısım var. bu kısımda önerilenlerden-sosyal medya-arama yoluyla şeklinde ibareler bulunur. işin mantığına gelirsek izlenimi alıgılayabiliyorsa bu adamlar aboneyide algılar. eskiden abone kasmaya belli bir miktarda göz yumuyordu yt lakin bundan sonra farklı olacaktır diye düşünüyorum

bence de her şeye inanmamak lazım hocam :)

orada dediği "automatically re-evaluated"

"20 şubattan sonra 1000 abone ve 4000 saat izlenime sahip olmayan kanallar youtubedan para kazanamayacak, ileri ki günlerde kanalınız 1000 aboneye ya da 4000 saat izlenmeye eriştiğinde OTOMATİK OLARAK TEKRAR DEĞERLENDİRECEĞİZ/İNCELEYECEĞİZ."

Yani burada inceleyecek olan bir bireyden veya bottan bahsetmiyor tekrar başvurmanıza gerek kalmadan otomatik olarak sistem tekrar inceleyecek diyor.

Yanlışım varsa düzeltiniz...

Benim de aklıma bir ara sizin dediğiniz gibi olabilme ihtimali geldi ama ingilizcem çok iyi değil bu yazı dışında da bütün metni inceledim yine bot veya manuel inceleyeceklerini belirten bir yazı yoktu. Ama mantıken düşününce şöyle birşey olabilir. Bütün başvuru yapan kanalları tek tek incelemek imkansız geliyor. Ancak başvuruya giden kanallar bot tarafından incelendikten sonra uygunsuz olabilme durumu varsa onları da manuel inceleyebilirler. İlk aşama botlardan geçiyor diye düşünüyorum. Para kazanması giden bir kanalla tekrar başvuru yaptım eğer bu kanal onay alırsa manuel inceleme konusunu tamamen kapatmamız gerekiyor çünkü kanalda özgün dışında herşey var :D

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:05 ----------

videoyu ytde neyi aratarak izlemiş o bile analystic kısmında çıkıyor. İşimiz botlara kaldı ve biraz kafa yorucu olacağı kesin

Benim de aklıma bir ara sizin dediğiniz gibi olabilme ihtimali geldi ama ingilizcem çok iyi değil bu yazı dışında da bütün metni inceledim yine bot veya manuel inceleyeceklerini belirten bir yazı yoktu. Ama mantıken düşününce şöyle birşey olabilir. Bütün başvuru yapan kanalları tek tek incelemek imkansız geliyor. Ancak başvuruya giden kanallar bot tarafından incelendikten sonra uygunsuz olabilme durumu varsa onları da manuel inceleyebilirler. İlk aşama botlardan geçiyor diye düşünüyorum. Para kazanması giden bir kanalla tekrar başvuru yaptım eğer bu kanal onay alırsa manuel inceleme konusunu tamamen kapatmamız gerekiyor çünkü kanalda özgün dışında herşey var :D

yanlış anlaşılmak istemem ben manuel inceleniyor gibi bir şey demedim hocam :) sadece belirttiğiniz cümlenin çeviri hatası yaptığınızdan bahsettim.
tabi ki o kadar kanalın manuel incelenmesi zor bi durum. Kanal vardır 20m izlenmiştir 10k abonesi vardır bu kanal filtreye takılır ve gerçek kişi tarafından incelenir.

Yatırım tavsiyesi değildir :)

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:05 ----------

videoyu ytde neyi aratarak izlemiş o bile analystic kısmında çıkıyor. İşimiz botlara kaldı ve biraz kafa yorucu olacağı kesin

yt izlenimleri çatır çutur siliyor dediklerinde ben izlenimleri facebook üzerinden yönlendiren biyerden alıyordum ve ay/yıl oldu hala kanallarda duruyor,izlenimlerde.video izleyen adam ytde aratıp gelecek diye şart yok sonuçda.demek istedigim,botcular o işe bi çare bulur.

olmadı enes baturun videolarının altına abone olana abone olurum yazarız

Önceden para kazanması kapanıpta 3 gün önce tekrar incelemeye gönderdiğim kanalıma 500 abone çektim. Bakalım ne kadar zamanda onay alıcak, takipçilerin bot olduğu anlaşılacak mı, red mi alıcak gelişmeleri aktarırım bu konudan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri