4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Adamlar kaliteli içerik üretecek fayda sağlayacaksın. Arkanda seni takip eden bir kitle yaratacaksın. Ozaman ben sana ödeme yaparım diyor.Onun haricinde artık benim platformumla işiniz olmasın diyor daha neyin abone botu, yok izleniminden bahsediyorsunuz.
Hadi attın 1k aboneyi 3 gün sonra o kanalın bu saatten sonra ayakta kalacak mı ? Onu bırak gerçekten doğru düzgün video üretip emek veren adamların kanallarını topluluk adı altında sebebsiz kapattılar doğru düzgün bir itiraz mekanizmaları kalmadı. derdini anlatamıyorsun. Ulaşacağın bir yer yok.
Hadi full özgüne girdin artık her kategori o kadar doldu taştıki sıfır bir kanalı bu saatten sonra adam etmek deveye hendek atlatmaktan zor.
Kanal yaparmıyım yine yaparım ama kasmam şartları sağladığı noktada başvururum. bu kaç ay sürer çok sorun değil.

Bu işe yeni başlayanların hiçbiri youtube'u seçmez. Facebook, yahoo, amazon için fırsat bu fırsat daha ne bekliyorlar anlaşılır gibi değil. 5 yıllık bir planla youtube'un üstüne çıkabilirler.

Facebook 2018 yılı itibarıyla ABD de video önü reklamlarınıda test etmeye başladı ama dünya geneline ne zaman açacaklar belli değil. İnşallah yakın zamanda açarlar dünya geneline.

Facebook 2018 yılı itibarıyla ABD de video önü reklamlarınıda test etmeye başladı ama dünya geneline ne zaman açacaklar belli değil. İnşallah yakın zamanda açarlar dünya geneline.
Face bi atak yapsin da bo*u yesinler

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam senin şu ilk facebook video olayı duyurularından iibaren, facebook özürlü biri olarak 2 sayfa kasmaya başlamıştım. Hatırı sayılır, güzelde bi kitle yakaladm. İnstant article da bağlı, gerçi şu dönem tbm ler sürünüyor. fakat video işi gelirse sağlam bi gelir kapısı olacak.

Hocam senin şu ilk facebook video olayı duyurularından iibaren, facebook özürlü biri olarak 2 sayfa kasmaya başlamıştım. Hatırı sayılır, güzelde bi kitle yakaladm. İnstant article da bağlı, gerçi şu dönem tbm ler sürünüyor. fakat video işi gelirse sağlam bi gelir kapısı olacak.

En iyisini yapmışsın hocam. İnstant articlesi de zaten önce büyük sayfalarda test etmişlerdi sonra tüm kullanıcılara açtılar, bu senede muhtemelen video işini açarlar dünya genelinde.

Eskiden buralar dutluktu misali.. Benim de sayfa kasma düşüncem var ama nasıl ve nereden başlanır hiç bilmiyorum.

Eskiden buralar dutluktu misali.. Benim de sayfa kasma düşüncem var ama nasıl ve nereden başlanır hiç bilmiyorum.

Hocam aşırı sabır istiyor. Hergün düzenli 10 tane video paylaştım hiç aksatmadan ve kitle zamanla kendiliğinden büyüdü. Sponsor falanda çıkmadım. Yapacağın ilk önce hiçbir beklentiye girmeden hergün aksatmadan içerik paylaşmak.

cnn türk te haberlere bile çıktı az önce, youtube da para kazanmak artık daha zor diye:D

ne kadar zorlaştırırsa zorlaştırsın asgari ücretle çalışmaktan daha çok para kazanılır yine ; sadece emeksiz kazanmak zorlaşıyor gittikçe . resmen tekelcilik yapıyor ve alternatifi çıkana kadar borusunu öttürecek ..

Son düzenleme:
Onaylanma aşamasında sıkıntı çıkarmasın, kanalları spamdan kazanmasın 2 kanalla çalışıyorduk yine 2 kanalla devam ederiz, istedikleri çok fazla birşeyde değilmiş.
Ama onlarla birlikte bunlarda + olarak istenirse o zaman bu iş gerçekten sıkıntı.

cnn türk te haberlere bile çıktı az önce, youtube da para kazanmak artık daha zor diye:D

son 45 dakika inceledim Cnn Türk canlı yayında bir haber yok. Göremeyince sallıyorsun gibi geldi.

PlpRVd.png

Onaylanma aşamasında sıkıntı çıkarmasın, kanalları spamdan kazanmasın 2 kanalla çalışıyorduk yine 2 kanalla devam ederiz, istedikleri çok fazla birşeyde değilmiş.
Ama onlarla birlikte bunlarda + olarak istenirse o zaman bu iş gerçekten sıkıntı.

o kadar çok şey istiyorsun ki hocam :) şartlar bu hale geldiyse diger tarafdan şöyle işimize yarar diye bi açık aranıyor ama yt bizim işimize gelecek bişey yapmaz öyle.saçma sapan şekilde kanal kapanları devam edecek,onaylama olayı hızlanabilir ama nasıl onay alınır neler reddedilir orasını bilmem tabi.

istenilen şartlar tabiki çok bişey degil,bi şekilde ayarlanır ama şuanki sorunların üzerine koy sen bu şartları,ondan sonra düşün.şuanki sorunların % 90ından falzası aynen devam ederken üstüne bide bunlar çıktı.hadi naparsan yap...sırf,şu saçma sapan şekilde kanalların kapanmasını durdursalar zaten yine biz karlı çıkarız ama hayatta durdurmazlar.

ne alaka şimdi... sende o zaman konuya düzgün yaz :D (sallıyor = trol)

---------- Spam Engelliyici 01:59 ---------- Önceki Mesaj 01:55 ----------

BLEVkD

Z9Wr0k.png

BLEVkD.png

o websitesi haberi, haber bültenine ne zaman girdiğini nerden bileyim ben 1 saat önce gördüm onu söyledim . Amacın ne neyin iddiasındasın, bırak bu boş işleri uğraşamam. Senin gibi bikaç tip türedi her konunun içine etmeye uğraşıyor bırakın bu çoluk çocuk muhabbetini. Hayır 2 kanalda birden oynasa ne olacak noluyor yani o zaman

Beyler Az önce Google Slikon Vadisin de çalışan dayımla konuştum ha gayret geri çekilcekler miş :)

Ya adamlar sanki keyfinden yapıyor bunları, siz videoyu atıp geçiyorsunuz sonra firmalar ile siz değil Youtube uğraşıyor.Bir kanun çıksa bundan sonra Youtube a yüklenen videolarda firma değil yükleyen kişi sorumludur. Nasıl olur ?

DONUNUZA KADAR ALIRLAR !

Sen git adamların Tv ye de yayınlayacağı veya Tv ye satacağı filmi,diziyi,animeyi,çizgi filmi yükle sonra..

hocam bu güncelleme ile abone çekme işine ciddi takip gelmiştir , abone çekilen izlenim çekilen kanalları onaylamayıp üstüne kanalı kapatıcaklarıda kesin .
hangi videodan abone geldigini hangi video kaç dk izlendigini istatistik bölümünden görüyoruz . Youtube buna karşı ciddi bi güncelleme getirdi ve abone izlenim çekilen kanalları ayıklama içinde onaya gönderme olayını çıkardı artı olarak.

Abone çekince, abone olcak hesaplar direk URL den abone olucakları için videonuzu izleyip gelmeyeceklerinden dolayı o kanaldan umut beklememek gerekiyor . (şahsi düşüncem)

peki benim direk normal abone çektireceğimi nerden biliyorsun hocam ?

1000 abonenin kolayı var arkadaşlar, bi grup kurulur ve bu gruplarda 4 kişi eşleşmeli 1000 hesap alınır. Bu 1000 hesap 4 e bölünür, kişi başına 250 hesap düşer. bu 4 kişilik grup ortaklaşa hangi hesaplara abone atılacaksa 1 günlerini ayırarak manuel olarak abone kasma sorununu başarırlar. Haksız mıyım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri