4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
peki arkadaşlar son 1 yıl içerisinde bu rakamlara ulaşılırsa kanal açılacak mı tekrar yoksa astalavista mı. mailde şöyle yazmışlar:

Kanalınız yeni eşiğe ulaştığında, politikamızın ve kurallarımıza uyduğundan emin olmak için incelenecek ve eğer öyleyse para kazanma özelliği yeniden etkinleştirilecek.

yani zortingen bu adamlar kanal kapatmaya çok hevesli, tekrar inceleyecekler de bilmem ne o iş yaş gibi geldi bana...
bir de bu duyuru son 1 ay kala mı yapılır arakadaş insanla son 1 ayda nasıl önlem alsın buna :/ youtube umarım alternatiflerin seni alaşağı eder be umarım bu hareketlerin yüzünden zarar edersin...

spamcıları düşünmezsek aldıkları karar doğru aslında. bin abonesi olmayan youtuber da para kazanmasın bir zahmet diyorlar. bu bakımdan önlem alınması gereken bir durum yok onlar için. benim de şuan izlenimleri çok ama abonesi az olan kanallar var. Onları yetiştirmeye çalışıyorum ki bir de ikinci başvuru çıkmasına başımıza

niye doğru diyosun ki, benim kanalım mesela ilk 8 ay izlenmedi sonra bir video attım ve beğenildi diyelim kanal çıkışta şu an. ama bu eşikten dolayı para kazanma kapanacak aylık 20$ zarar olacak... bunun mantığı ne ki ne zararı var bu özgün kanalların?

Pl5ArN.png

13 ocak giden beklyior

niye doğru diyosun ki, benim kanalım mesela ilk 8 ay izlenmedi sonra bir video attım ve beğenildi diyelim kanal çıkışta şu an. ama bu eşikten dolayı para kazanma kapanacak aylık 20$ zarar olacak... bunun mantığı ne ki ne zararı var bu özgün kanalların?

işte ondan bahsediyorum ben de, şuan çıkışta diye youtube hemen para vermez, ben olsam ben de vermezdim. önce bi bu çıkışın tesadüfi olmadığını kanıtla, gerçekten kaliteli içerik oluşturduğundan emin olayım, öyle kazanırsın diyor youtube. bu mesela benim bir kanalım, yani istenirse olmayacak şey değil

BLZ1gL.jpg

peki arkadaşlar son 1 yıl içerisinde bu rakamlara ulaşılırsa kanal açılacak mı tekrar yoksa astalavista mı. mailde şöyle yazmışlar:

Kanalınız yeni eşiğe ulaştığında, politikamızın ve kurallarımıza uyduğundan emin olmak için incelenecek ve eğer öyleyse para kazanma özelliği yeniden etkinleştirilecek.

yani zortingen bu adamlar kanal kapatmaya çok hevesli, tekrar inceleyecekler de bilmem ne o iş yaş gibi geldi bana...
bir de bu duyuru son 1 ay kala mı yapılır arakadaş insanla son 1 ayda nasıl önlem alsın buna :/ youtube umarım alternatiflerin seni alaşağı eder be umarım bu hareketlerin yüzünden zarar edersin...

Spam youtubebin yarısını oluşturuyor desek o yarısının yüzde 0.01 i İnan para kazanıyor gerisi çöp video o yüzden Yt Zararına iş yapmaz boşa bedduaya gerek Yok.ayrıca spam yapıyoruz gidip hak talep edecek kadar yüzsüz değiliz.özgün adamların yüzü olur laf söylemeye.eğer yt bitmediyse sizler için özgün devam edin aksi taktirde zulüm olacak

Spam youtubebin yarısını oluşturuyor desek o yarısının yüzde 0.01 i İnan para kazanıyor gerisi çöp video o yüzden Yt Zararına iş yapmaz boşa bedduaya gerek Yok.ayrıca spam yapıyoruz gidip hak talep edecek kadar yüzsüz değiliz.özgün adamların yüzü olur laf söylemeye.eğer yt bitmediyse sizler için özgün devam edin aksi taktirde zulüm olacak

kardeş benim kanal zaten özgün olduğu için sitem ediyorum

---------- Spam Engelliyici 16:12 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

işte ondan bahsediyorum ben de, şuan çıkışta diye youtube hemen para vermez, ben olsam ben de vermezdim. önce bi bu çıkışın tesadüfi olmadığını kanıtla, gerçekten kaliteli içerik oluşturduğundan emin olayım, öyle kazanırsın diyor youtube. bu mesela benim bir kanalım, yani istenirse olmayacak şey değil

BLZ1gL.jpg

şu an türkiyedeki en cok abonesi olanları sırala onlar mı kaliteli içerik? bir kanalın abonesi 1000 den az ise kalitesi olduğu anlamına mı gelir. hayır bence öyle değil. her zaman kalite değil şamata önde çünkü

Anladım da hocam diyorum ki ben de, youtube bir kaç videoyla patlayan kanala para ödemek istemiyor. önce ispatla kendini diyor ki zaten kaliteli içerik üretebilen bir kanal için bin abone çocuk oyuncağı olur

şu an türkiyedeki en cok abonesi olanları sırala onlar mı kaliteli içerik? bir kanalın abonesi 1000 den az ise kalitesi olduğu anlamına mı gelir. hayır bence öyle değil. her zaman kalite değil şamata önde çünkü

Özgün isen daha kaliteli özgün olacaksın hocam.herkesin yaptığını değil kendine özgün şeyler yapacaksın YouTube bunu istiyor

kaliteden kastım oydu aslında yanlış kelime kullandım pardon. yani istikrar istiyor.

kanalı partnerde veya adsenseye bağlı olup 4k saati karşılamış ama aboneyi karşılamamış kanalında uyarı çıkmayan var mı?

Son düzenleme:
Abone botu ile acaba geçilirmi?1000 abone cidden çok fazla.200 olsa çok iyi olurdu.Bazı kanalların az aboneli ama iyi izlenimi oluyor.

Forum dışı bir soru iletiyorum : abone sorunum var. Abone sorununu kanal zarar görmeden çözme imkanı varmıdır? Sizlerin bu duruma geçme yönteminiz mevcutmudur ?

Bende sorucaktım ama Arkadaşın gönlü olsun. Böyle sor dedi.yazdım.

4k saati karşılamış ama aboneyi karşılamamış kanalında uyarı çıkmayan var mı?

2 kanalim var saati karsiliyor aboneyi karsilamiyor, uyari yok kanallarda, sadece 1000 abone tamamlandiginda basvuru yapabilirisniz yaziyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri