4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaşlar ayın 20 si hangi saat dilime göre ? abd ile aramızda 7 saat var... o bakımdan sistemlerin devreye girmeside hesaba katılmalı. 3 gün il e1 hafta içinde tüm serverlar sistemi oturur rayına. o saate kadar beklemek mantıklı

Youtubeda kafalar karışık :D para kazanma açık ama dolar simgeleri yok :)

z0MrGR.jpg

p6nB5o.jpg

Beşiktaş'ın maçı ile para kazanma işi aynı güne konur mu yemin ederim yüreğim kaldırmıyor

para kazanması önceden açık 1000 abone karşılamayan kanalla bugün başvurdum kabul edildi.

para kazanması önceden açık 1000 abone karşılamayan kanalla bugün başvurdum kabul edildi.

hemen bir günde sistem rayına oturtacak değiller ; inşallah bir kaç gün sonra kapatmazlar kanalınızın para kazanımını, şartları karşılamıyor diye .. youtube de hatlar karıştı anlaşılan :)

Para kazanması önceden açık olupta 1k abonesi olmayan kanalların para kazanması bugğn 20 sinde kapanacaktı. Ama siz önceden gitti diyorsunuz :)
Sizin bahsettiğiniz nasıl bir durum kafa karışıklığı :)

bir şeyler oluyor yine!!
para işareti bi gidip bi geliyor :D
her güncellemede böyle oluyor, ayrıca izlenimler geç geliyor veya az izleniyor şu an.
ancak tık başı kazanç yükselmiş, hadi hayırlısı..

Benimde para kazanması açılmayan onayda olan kanalların son 48 saat izlenmesine baktığımda alakasız artış var eminim o kadar izlenecek bir videom yok ama 10 katı fazla gösteriyor izlenmeyi saçmaladı. Acayip bir artış var artık yine neyi kurcaladılarsa :D Amerika saat olarak gerimizden geliyor bakalım yarın ne operasyon yapacaklar.

Para kazanması önceden açık olupta 1k abonesi olmayan kanalların para kazanması bugğn 20 sinde kapanacaktı. Ama siz önceden gitti diyorsunuz :)
Sizin bahsettiğiniz nasıl bir durum kafa karışıklığı :)
gri dolar işareti olan bir kanal izlenimi karşılıyor ama aboneyi karşılamıyordu bu şekilde denedim onaylandı. abone basıp para kazanmasını kapattırmayacağım :)

Kasımdan beri bekliyoruz. Allah belanızı versin. Red veriyosanız verinde çıkalım gidelim arkadaş ya.

onaya gönderdiğim kanallarda hiç bir gelişme yok oldukları gibi duruyorlar.
Ama velakin para kazanması açık olan günlük hatrı sayılır kazanç sağlayan kanalım kapanmış flag yok telif yok yt gerçekten ne yapıyor anlama veremiyorum

para kazanması açık olan kanal abone sayısı yeterli olmadığı için tekrardan incelenmeye girmiş

An itibariyle reklam vermeyi kesti. Aboneleri tamamlayalım bakalım nasıl olacak ...

An itibariyle reklam vermeyi kesti. Aboneleri tamamlayalım bakalım nasıl olacak ...

3-4 saat önce baktıgımda reklam çıkıyordu,kanallardada para kazanma açıktı.fakat dedigin gibi benim kanallardanda yeni şartlara uymayanların para kazanması kapanmış şimdi.onaya gidenlerde henüz bişey yok ama en azından bi hareketlenme var :)

3-4 saat önce baktıgımda reklam çıkıyordu,kanallardada para kazanma açıktı.fakat dedigin gibi benim kanallardanda yeni şartlara uymayanların para kazanması kapanmış şimdi.onaya gidenlerde henüz bişey yok ama en azından bi hareketlenme var :)

Peki kurallara uyan kanallarda son durum nedir. Aboneli izlenimli para kazanmalarda sorun yoktur inşallah

Temennim 1000 olduğu an itibariyle reklamların çıkması çünkü 2 yıla yakındır açık kanallar :rolleyes:

Peki kurallara uyan kanallarda son durum nedir. Aboneli izlenimli para kazanmalarda sorun yoktur inşallah

öyle bi kanalım yok hocam,bilemiyorum.şartlara uymadıgı için para kazanması giden var,daha önce para kazanmasını açmadıgım yani onayda bekleyenler var bende sadece.

Temennim 1000 olduğu an itibariyle reklamların çıkması çünkü 2 yıla yakındır açık kanallar :rolleyes:

o imkansız bence.şartları sagladıktan sonra tekrar incelemeye göndermemiz gerekicek.incelemeden geçecek mi?ne kadar zamanda cevap gelecek?bence önemli olan bunlar.direkt açılma ihtimali bana göre yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri