4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Asıl olan spam dan kanal kapamasıydı onu hallettim. Özgün gibi çalışıyorum, abone ve izlenme de problem değil yatırırsın kanalı ulaşır her sekil de istenen aboneye, izlenime.. Şuan problem kanal.almıyor aha geldi 20 si alacak mı ? Ocak dedi şubat dedi mart oldu...

Bakalım düzelcekmi alternatif işlere bakmaya başladım ben yt çöpe gidiyor.

Amerikada SAAT VE tARİH AN İTİBARİYLE ŞÖYLE ;

19Şubat saat 15:29...

Geri sayımı öne alın yani :D

100 bin izlenim alıp 2 bin tık alıyorum bu benim gibi özgün çalışanlar için çok çok kötü. her ne kadar yt'nin bu kuralını desteklemesemde saatler harcadığım video'dan bu kadar az ücret almak haksızlık. Sanırım özgün çalışanlar için iyi olacak..

krtik gün bakalım ne olacak.Onaya gönderen arkadaşlar arada bir kontrol yaparlarsa iyi olur

Şartları sağlayıp para kazanması açık olan kanalımda üst kutucukta mavi uyarı ekranı vardı şartları sağlayın para kazanma gider diyen. 3 saat önce tebrikler para kazanmaya uygun şeklinde yazıya dönüştü.

Şartları sağlayıp para kazanması açık olan kanalımda üst kutucukta mavi uyarı ekranı vardı şartları sağlayın para kazanma gider diyen. 3 saat önce tebrikler para kazanmaya uygun şeklinde yazıya dönüştü.

Acaba oto bir sistemmi getirdiler, 1000 abone 4.000 saat izlenimi sağlayınca onaysız geçme gibi.

Acaba oto bir sistemmi getirdiler, 1000 abone 4.000 saat izlenimi sağlayınca onaysız geçme gibi.

Para kazanması zaten açıktı hocam.Öyle onaya yolladığım bir kanal var para kazanması kapalı olup şartları sağlayan ama hala bir sonuç yok.

Şartları Sağlayan Onay Bekleyen Kanal= HALA İNCELENİYOR,
Eskiden beri para kazanması açık 200küsür aboneli kanal= HALA PARA KAZANMA AKTİF..

Bu özellik şu an ülkenizde kullanılamıyor
eski kanalımda böyle uyarı veriyor, 2400 abone var ve izlenimde de sorun yok :D
ne oluyor bu yt'ye anlıyamadım..

RnnavZ.jpg

70 bin aboneli kanalım ile bu defa başvurdum bakalım ne olacak..

Benimde hale 100k abuneli kanalim beklemede. Youtube bitdimi???

Youtube onaylanması beklenen veya red bekleyen hiç bu kadar kanal birikmişmidir acaba ömrü boyunca. Nasıl bir yol izleyecekler merak doğrusu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri