4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bu konu açılalı bugün tam 1 ay oldu. Konudan 1 gün sonra bir kanal incelemeye gönderdim hala ses yok. Dünyanın en büyük şirketlerinden bide :d

20 Şubat kritik gün. Dananın kuyruğu o gün kopacak bence

inş para kazanmalar açılmaya başlar düzelir öyle düşünmeyin

şu ortam da kanalımı kabul ettiler olayını senden duydum bir iki arkadaş daha yazmıştı buraya ama olayı anlamadım geneli kabul etmeyip tek tük bir kaç kanalı nasıl kabul ediyorlar ? şimdi eğer söylediğin doğruysa bunlar manuel mi bakıyorlar acaba diyecem manuel kanalları teker teker kontrol etmeleri çok saçma geliyor bana...

Valla hocam benimde bi bilgim yok nasil kabul olduguna dair. Benimde uzun sure sonra ilk defa kanalim kabul oldu adsenseye aralik sonundan bero yada ocak basindan beri durum boyle. Kabul etmeye baslasalar adam gbi yuzlerce kanalim
Var basvurmak icin insallah kanallari kabul etmeye baslarlar yakinda.

reklam gösterimi yapılamayan bir kanalda neden fazla kazanc kesinleşsin.?

Orası da Doğru :) Yalnız Şu da Bir Gerçek Youtube Gibi Bir Büyük Şirket Bu Kadar Gecikmeden Dolayı Hak Kaybına Uğramış Kullanıcılarına Mutlaka Bir Telafi Yoluna Gidecektir Diye Düşünüyorum. Bunu Onay Bekleyen Arkadaşlar için Ümit Ediyorum. Benim Onayda Bekleyen vs. Gibi Bir Kanalım Yok.

Not: Vakti Zamanında Kanal Bağlı Olmayan Adsenselerde Ciddi Paralar Kesinleştiğini de Gördük. Ayriyetten Para Kazanması Geç Açılan Kanallara Ödül Olarak Para Dağıttığını da Gördük.

Orası da Doğru :) Yalnız Şu da Bir Gerçek Youtube Gibi Bir Büyük Şirket Bu Kadar Gecikmeden Dolayı Hak Kaybına Uğramış Kullanıcılarına Mutlaka Bir Telafi Yoluna Gidecektir Diye Düşünüyorum. Bunu Onay Bekleyen Arkadaşlar için Ümit Ediyorum. Benim Onayda Bekleyen vs. Gibi Bir Kanalım Yok.

Not: Vakti Zamanında Kanal Bağlı Olmayan Adsenselerde Ciddi Paralar Kesinleştiğini de Gördük. Ayriyetten Para Kazanması Geç Açılan Kanallara Ödül Olarak Para Dağıttığını da Gördük.

Kanal Bağlı olmayan kanallarda önceden reklamda çıkabiliyordu ve bu sebepten dolayı adsense ayın son günü bağladığın vakit 30 gün kazancı kesinleşme oluyordu.

Geç Açılan Kanallara Ödül Olarak Para Dağıttığını da Gördük bu konuda ilk senden duydum. Güzel haber ve ilginç :D

20 şubatı büyük bi umutla beklemeyin. Açılacak olsa 20 şubata kadar açılırdı zaten incelemeden sonra para kazanmalar.
Artık youtube yavaş yavaş çöplüğe dönmeye başladığından dolayı, youtube kendi çapında bi önlem aldı ve alttan şu mesajı veriyor bize; doyuma ulaştım, daha fazla kanala, youtuber'a ihtiyacımız yok, gidin başka işler yapın.

daha önce de dediğim gibi youtube bu piyasada tekel. Çok sağlam bi rakip gelmesi gerekiyor youtube'a. ve doğal olarakta google'a.

Şaka maka 3 ayı geçti bu süreç 20 Şubattan benim de umudum yok valla zor günler bizi bekliyor.

20 şubata dair kendi attıkları mail var sistem tarafından, yani 20 şubattan sonra rayına oturmaya başlayacak, ya red yiyecek ya da yavaştan onaylanacak

20 şubatı büyük bi umutla beklemeyin. Açılacak olsa 20 şubata kadar açılırdı zaten incelemeden sonra para kazanmalar.
Artık youtube yavaş yavaş çöplüğe dönmeye başladığından dolayı, youtube kendi çapında bi önlem aldı ve alttan şu mesajı veriyor bize; doyuma ulaştım, daha fazla kanala, youtuber'a ihtiyacımız yok, gidin başka işler yapın.

daha önce de dediğim gibi youtube bu piyasada tekel. Çok sağlam bi rakip gelmesi gerekiyor youtube'a. ve doğal olarakta google'a.

usta Nygma gibi konuştun komplo teorisi üretmeyelim umutlu olalım her şey çok güzel olacak :)

4 yıla dayanarak soyluyorum cok zorda olsa spam devam edecek onemlı olan yolu bulmak beklemekle cozulurmu hıc zannetmıyorum

Çalıştığım fabrıkada hamallık yapan gerizekalı kaba saba ayının biri var o ayı bile youtube ile urasıyormus Bunu neden yazıyorsun diyorsanız bu ayı bile youtube ile urasıyorsa bence artık youtube dıkıs tutmaz Çok rağbet var önüne gelen video yüklüyor

Çalıştığım fabrıkada hamallık yapan gerizekalı kaba saba ayının biri var o ayı bile youtube ile urasıyormus Bunu neden yazıyorsun diyorsanız bu ayı bile youtube ile urasıyorsa bence artık youtube dıkıs tutmaz Çok rağbet var önüne gelen video yüklüyor

Hocam forumda olmasın o eleman? :D olay yaşamayın sonra

Türkiye de mi çalışıyorsunuz hocam

eğer alımlar başlarsa bu bize yarar... 1000 abone ve 4000 saat izlenimle pek kimsenin uğraşacağını düşünmüyorum, botlarla falan çözülecek iş değil bu.

Hocam forumda olmasın o eleman? :D olay yaşamayın sonra
Hocam olay yaşasak ben onun ağızını burnunu kırarım fabrıkadakı diğer adamlar bana duacı olur kazandığım sevapla cennete bile gıderım herif o derece sorunlu biri yani tam bir çıkma tam bir süzme on tane elekten gecipde oyle cıkmıs

---------- Spam Engelliyici 10:44 ---------- Önceki Mesaj 10:44 ----------

Türkiye de mi çalışıyorsunuz hocam
Evet kardeşim Turkiyede calısıyorum

---------- Spam Engelliyici 10:45 ---------- Önceki Mesaj 10:44 ----------

eğer alımlar başlarsa bu bize yarar... 1000 abone ve 4000 saat izlenimle pek kimsenin uğraşacağını düşünmüyorum, botlarla falan çözülecek iş değil bu.
İnşallah dediğiniz gibi olur hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri