Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tekrar İncelemeye tabi tutulucak hocam benim aboneyi sağlamayan bir kanalıma abone çektim 1 k abone olunca otomatik inceleniyor dedi kanal durumu kısmındabir kanalımın 700 civarı bir abonesi var. bu son güncelleme ile para kazanmaya uygun değilsiniz dedi banada ancak şu an hâlâ partnere bağlı kanal. para kazanma sekmesi açık görünüyor hatta videolarda yesil dolarda var ama reklam çıkmıyor tabi. Şimdi ben 1000 aboneyi geçsem direk reklamlar çıkmaya başlar mı? Yoksa onay almak mı lazım ayrıca.. Benzeri durumda olan var mı?
Tekrar İncelemeye tabi tutulucak hocam benim aboneyi sağlamayan bir kanalıma abone çektim 1 k abone olunca otomatik inceleniyor dedi kanal durumu kısmında
Aynen abi 999 Abone oldugunda girdim baktım en üste kısımda 4.000 saat ve 1000 abone ulasınca tekrar inceleyeğiz felan yazıyordu sonra 1 k abone olunca tekrar girdim inceleniyor diyor şuandaHiçbir işlem yapmadan,sonradan gerekli şartlar saglandıgında Otomatik olarak incelemeye alıyorlarmı kardeş...
Hiçbir işlem yapmadan,sonradan gerekli şartlar saglandıgında Otomatik olarak incelemeye alıyorlarmı kardeş...
Aynen abi 999 Abone oldugunda girdim baktım en üste kısımda 4.000 saat ve 1000 abone ulasınca tekrar inceleyeğiz felan yazıyordu sonra 1 k abone olunca tekrar girdim inceleniyor diyor şuanda
kardeşler 1 k abone yok 4000 saat izlenim yok. Bu kanallarda nasıl para kazanmayı aktif ediyorlar. Kimseden ses çıkmıyor.
en iyisi sınava hazırlık o zamana kadar forumda kokusu çıkar.
kardeşler 1 k abone yok 4000 saat izlenim yok. Bu kanallarda nasıl para kazanmayı aktif ediyorlar. Kimseden ses çıkmıyor.
hocam bu tür kanallar gri dolar işaretli olan kanallar daha önceden para kazanması açılmış yani.Ama şartları sağlamadığı için yeşil dolar işareti yansa bile videolarda reklam çıkmıyor.kardeşler 1 k abone yok 4000 saat izlenim yok. Bu kanallarda nasıl para kazanmayı aktif ediyorlar. Kimseden ses çıkmıyor.
CMS ile kardesim. Yeni kanal acib para kazanma yerine deymeden yani ellemeden CMS-ler kanali kabul ede bilyorlar, para kazanma aninda aciliyor.
Nasıl yani anlamadım, Şartları taşımayan hiçbir kanalda para kazanma açık degil.
hocam bu tür kanallar gri dolar işaretli olan kanallar daha önceden para kazanması açılmış yani.Ama şartları sağlamadığı için yeşil dolar işareti yansa bile videolarda reklam çıkmıyor.
inceleme sürecinde ortalama kaç günde dönüş sağlanıyor deneyen oldu mu ?
inceleme sürecinde ortalama kaç günde dönüş sağlanıyor deneyen oldu mu ?
22 bın abone 5 gun oldu hala onaylanacak ulan senın gıbı ytye atlım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.