cüneyt özdemir konu hakkında bilgi almış
Bunu bilip, alınan bilgiyi duyup, sizin bilgi vermemeniz, bizim şu anda bulunduğumuz durumu değiştirdimi şimdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cüneyt özdemir konu hakkında bilgi almış
Bunu bilip, alınan bilgiyi duyup, sizin bilgi vermemeniz, bizim şu anda bulunduğumuz durumu değiştirdimi şimdi![]()
aga yazdım düzelttim mesajı. cüneyt özdemir bir kaç hafta önce youtube abd merkezinden geldi.
cüneyt özdemir konu hakkında bilgi almış. cüneyt özdemir, youtup ta daha özgür gazeticilik yapılıyor diye tamamen youtuba sarmış durum da ve geçen ay ABD nin youtup merkezinden yayın yaptı. cüneyt özdemir, bir kanalı var ama bir tane de talk show kanalı yapmış "onaylayacağız bekleyin" denmiş kendilerine. bu arada cüneyt özdemir youtubun, şefleri ve mühendisleriyle el ense takılıyor ABD de misafir olarak alınıyor ama kanalını onaylatmak için bekle denirken bizim burada ki bir kaç arkadaş nasıl onaylatmış ?
Şimdi olduOnlar yalan ya
![]()
Cüneyt Özdemir, şuan ABD New York Eyaletin de yaşıyor. Youtup patronlarıyla youtup merkezinden yayın yapacak ilk talk show programı için anlaşmış projeye göre youtup merkez ofisinden ünlü konuklarıyla talk show yapacak işte o kanalı onaylatamıyorum diyor. Videonun 18. dakikasından itibaren izleyin. "Kanalım onaylandı" diyenler çok temiz bizle kafa buluyor adam youtup merkezinde yaşayıp kanalını onaylatamıyor, bunlar türkiye den kanalı onaylatıyor.
Orda sanki videoyu onaylamadılar diyor gibi geldi bana. 1 tane çektik show ama onaylamıyorlar dedi.
Bir kaç saat önce kaynaktaki twitte resmi hesaptan başvurularla ilgili bir cevap yazmışlar.
Kaynak : https://twitter.com/arsh_2012/status/968923792268582912
(Cevap kısmına bakın)
Kısacası şu : Tüm başvuruları değerlendirme işlemlerini Nisan ayının sonuna kadar bitirmiş olmayı ümit ediyoruz.
Manuel mi inceliceklerde bitirmeyi ümit ediyoruz yazmışlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
manuel incelenmesi mümkün değil o kadar videoyunun. botlarını stabil etmemiş olabilir gibime geliyor. manuel nasıl olacak ki ?
Resmi açıklama Nisan ayı sonuna kadar bitecek diyor. Yani daha 2 ay var bu saçmalığın son bulmasına.
Cüneyt Özdemir, şuan ABD New York Eyaletin de yaşıyor. Youtup patronlarıyla youtup merkezinden yayın yapacak ilk talk show programı için anlaşmış projeye göre youtup merkez ofisinden ünlü konuklarıyla talk show yapacak işte o kanalı onaylatamıyorum diyor. Videonun 18. dakikasından itibaren izleyin. "Kanalım onaylandı" diyenler çok temiz bizle kafa buluyor adam youtup merkezinde yaşayıp kanalını onaylatamıyor, bunlar türkiye den kanalı onaylatıyor.
adamda reklam çıkıyor hocam. onaylatmış galibayada konuyu ben anlamadım çok pardon
hocam talk show kanalı projesi varmış anladığım kadarıyla onu onaylatamamış benim anladığım bu ama başka bir şey de olabilir ama zaten dün gece twitter a düşen youtup resmi mesajını arkadaşlar yazmış. nisan ayında onaylayacağız bekleyceğiz gibi bi saçmalık diyor. herkesi bekletiyorlar kimsenin kanalını onaylattıkları falan yok sorunu kendinizde aramayın.
açıklamaya az önce baktım bende. "en geç nisan ayına kadar tüm başvuruları gözden geçirmeyi umuyoruz" yani nisan ayında en kötü ihtimal gözden geçiririz diyolar. yada otomatik olarak, para kazanma uygun olmadı diyip geçecekleryoutube belliki bişeleri test ediyor. para kazanma olmayınca ilgide azalıyor. bizler bile güncel içerikleri bıraktık yuklemiyoruz eskisi gibi. para yoksa işde yok
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.