Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynı sorun benim özgün kanalımda da var herseyi denedim bende ticket attım cevapta gelmiyor.Yok mu bu işin çözüm yolu4k abone 5m izlenme özgün kanalda para kazanmayı açamıyorum.
YouTube İş Ortağı Programı şartlarını okuyup kabul edin
başlat'a basıyorum 3 tik koyup devam diyorum 2.adıma geçmiyor. çerez sildim 1 hafta bekledim tarayıcı pc değiştim yok geçmiyor.
bu para kazanmayı açmadan partnere girilmez olayı kesin mi acaba?
Kanalı silip geri getirsek düzelir mi acababu para kazanmayı açmadan partnere girilmez olayı kesin mi acaba?
keşke öyle olmasa bütün kanalları sokar direk para kazanmayı açar partnerden çıkardım![]()
Sonra partner atınca o para kazanma kapanacağını biliyorsundur hocam![]()
Kanalı silip geri getirsek düzelir mi acaba![]()
Aynı şekilde benimde 4 yıllık kanal bugta kaldı silip geri getirirsen çözüm olursa haber verbu saçma bug yüzünden çöp oldu güzelim 3 yıllık özgün ingilizce kanal. 15 gündür denemediğim yol kalmadı maile falanda bakmıyorlar tek çözüm artık bu galiba![]()
bu saçma bug yüzünden çöp oldu güzelim 3 yıllık özgün ingilizce kanal. 15 gündür denemediğim yol kalmadı maile falanda bakmıyorlar tek çözüm artık bu galiba![]()
Aynı şekilde benimde 4 yıllık kanal bugta kaldı silip geri getirirsen çözüm olursa haber ver![]()
Silinen kanallar geri getirilemiyor artık. Kanalları tamamen kaybedersiniz.
Dün spam kanallardan birini silip geri getirdim hocam yeni mi oldu bu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.