4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
bir güncelleme yayınlayacaklar büyük ihtimalle çok değişik birşey gelecek. onu ayarlamaya çalışıyorlar standart yazılımcı mantığıylada bitiremiyorlar.

Sevgili arkadaşlar biz yt spamının %1 i bile değiliz. Ben yazılımcı biri olarak son 1 ayda acılan milyonlarca kanal bulabiliyorum. Bu kanalların sadece %2-3 unun incelenmeye gönderildiğini düşünün... Bu sayılar manüel incelenemez. Gercekten imkansiz.

Sevgili arkadaşlar biz yt spamının %1 i bile değiliz. Ben yazılımcı biri olarak son 1 ayda acılan milyonlarca kanal bulabiliyorum. Bu kanalların sadece %2-3 unun incelenmeye gönderildiğini düşünün... Bu sayılar manüel incelenemez. Gercekten imkansiz.

10 bin kişi bu işe alınmış olsa, her biri günlük 100 tane kanal incelese 1 milyon kanal yapar.. O kadar kişi alınmaz demeyin facebook 25 bin kişi aldı fake hesapları kapatmak için

ya da şöyle düşünün, belli bir elekten geçecektir kanallar ve sonrasında kalan kanallar manuel incelenecek de olabilir

10 bin kişi bu işe alınmış olsa, her biri günlük 100 tane kanal incelese 1 milyon kanal yapar.. O kadar kişi alınmaz demeyin facebook 25 bin kişi aldı fake hesapları kapatmak için

ya da şöyle düşünün, belli bir elekten geçecektir kanallar ve sonrasında kalan kanallar manuel incelenecek de olabilir

manuel inceleyecek olsa şuanda parça parça inceler cevapları gönderirdi ama bekliyor hepsi. dediğim gibi tahmin herkesin fikri benim düşüncem bir güncelleme gelecek onu yapmaya çalışıyorlar ne gelir Allah bilir.

ciddi ciddi manuel inceleme yapılcak yapılmıcak tartışması yapıyorsunuz sadece gülüyorum :D
Sadece bunu izleyin ve adamların yapay zekayı 2014de ne kadar ilerlettigini kurucusu Larry Page'den dinleyin.

Manuel inceleme yapıcaklar yeaaaa diyen arkadaşlar alphazero yazsınlar google'a araştırsınlar biraz.

10 bin kişiyi işe aldılar her biri günde şu kadar kanal onaylasa ayda bu kadar onaylansa muhabbetine girmiyorum bile komik oluyor :D :D

saygılar.
3.dakikadan itibaren izlerseniz demek istedigimi daha iyi anlarsınız.
https://www.youtube.com/watch?v=mArrNRWQEso

Son düzenleme:

Hocam fake hesap kapatmak ile bi şahısa para kazandırmak aynı şey mi? Nasıl el altı paralar doner orda. Şahsen ben inanmıyorum böyle bisey yapacaklarına ama hayırlısı tabi :)

Youtuber555 grubunda(facebook) biri para kazanmanın açıldığıyla ilgili paylaşım yapmış. Adam 7 aydır bekliyormuş açılması için bende kanallara bakıyım dedim 6 kanaldan biri onay almış mail öğle saatlerinde gelmiş. Bende 4 aydır bekliyorum kanallar 4 aşamalı güncellemeden sonra açılan kanallar. Kanal spam diğer kanallarda hala beklemede inşallah onlarda ay sonuna kadar açılır.

Youtuber555 grubunda(facebook) biri para kazanmanın açıldığıyla ilgili paylaşım yapmış. Adam 7 aydır bekliyormuş açılması için bende kanallara bakıyım dedim 6 kanaldan biri onay almış mail öğle saatlerinde gelmiş. Bende 4 aydır bekliyorum kanallar 4 aşamalı güncellemeden sonra açılan kanallar. Kanal spam diğer kanallarda hala beklemede inşallah onlarda ay sonuna kadar açılır.

Hocam ilerleyen günlerde kanalın akibeti ile ilgili yazarsanız iyi olur.
Reklam çıkıyormu, kanal hala açıkmı gibi

Hocam parakazanma açılan kanalınızın videoları direk dolar yanmışmı yoksa sizmi açtınız onaydan sonra onlarca kanal var tek tek girmek uzun sürecek bunu bilirsek bizde hızlıca kontrol edebiliriz

Hocam parakazanma açılan kanalınızın videoları direk dolar yanmışmı yoksa sizmi açtınız onaydan sonra onlarca kanal var tek tek girmek uzun sürecek bunu bilirsek bizde hızlıca kontrol edebiliriz

Yok hocam yanık değildi hepsini toplu işaretlemeyle açtım. Üşendiğimden reklam araları bile girmedim :)

Sizin bu onaylanan kanalınız partnerden atılan kanal mı hocam

Hayır hocam hiç partnere bağlamadım açar açmaz adsense bağladım 4 aydır bekleyen kanal beşi hala bekliyor onlarda aynı şekilde sıfırdan adsense bağlı. Bu açılan kanalla ilgili 10 gün sonra durumu hakkında tekrar bir güncelleme yaparım.

bence gunde 1000 1000 onay verıyorlar. :) Yeni kanal onay almamasının sebebi açık değil mi ? reklam veren azaldı kapasiteler sadece mevcut pka olan kişileri karşılıyor. Tegirgin bekleyiş devam ediyor. Belkide hergün attıkları sayıda pk acıyorlardır.

1 sene önce kapatılan youtube kanalımı uzun uğraşlar sonucu geçen ay tekrardan açıldı, ama açıldıktan 10 dakika sonra gelen maille para kazanmasının kapatıldığı belirtiliyordu. Zaten 11000 abonem vardı 4000 saat izlenmeyi geçince adsense in çaışmaya başladığını farkettim. Kanal kontol panelinde de para saymaya başladı . Yeşil dolar şaretleri hariç herşey tıkır tıkır çalışıyor, Adensede kazançlar gözüküyor ama youtube hala Dolar işareti hala yanmadı.dah önce bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu ?

---------- Spam Engelliyici 16:46 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------

1 sene önce kapatılan youtube kanalımı uzun uğraşlar sonucu geçen ay tekrardan açıldı, ama açıldıktan 10 dakika sonra gelen maille para kazanmasının kapatıldığı belirtiliyordu. Zaten 11000 abonem vardı 4000 saat izlenmeyi geçince adsense in çaışmaya başladığını farkettim. Kanal kontol panelinde de para saymaya başladı . Yeşil dolar şaretleri hariç herşey tıkır tıkır çalışıyor, Adensede kazançlar gözüküyor ama youtube hala Dolar işareti hala yanmadı.dah önce bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu ?

Yani durum bu !

0E5kM9.jpg

4aJkB4.jpg

JQg4oo.jpg

Yani durum bu !

0E5kM9.jpg

4aJkB4.jpg

JQg4oo.jpg

hocam yanlış anlamadıysam kazançlar yansıyor ve hala incelemede mi diyor ?

Yani durum bu !

0E5kM9.jpg

4aJkB4.jpg

JQg4oo.jpg
Başka kanal bağlı adsense e yoksa sadece bu mu ?

Yani durum bu !

0E5kM9.jpg

4aJkB4.jpg

JQg4oo.jpg

23 martta kalmış hocam devam ediyomu kazanç peki

23 martta kalmış hocam devam ediyomu kazanç peki

R10 da açtığım konuyu direkt kopyaladığım için öyle ama aynen devam ediyor ikiye katladı günlük izlenim ve adsense kazançları . Ama kanal hala incelemede !!
Başka benim pozisyonumda olan varmı acaba !?

---------- Spam Engelliyici 18:26 ---------- Önceki Mesaj 18:02 ----------

hocam yanlış anlamadıysam kazançlar yansıyor ve hala incelemede mi diyor ?

Evet aynen öyle.

---------- Spam Engelliyici 18:27 ---------- Önceki Mesaj 18:26 ----------

Başka kanal bağlı adsense e yoksa sadece bu mu ?

Tek kanal tek adsense ..

İyi geceler, bir arkadaşım 3 saat önce başvurduğu özgün kanalına onay aldı ve üstelik 4k saat şartını sağlamıyor.

Kanal 4 aşamalı. Sanırım yanlışlıkla onayladılar yinede bi kanallarını kontrol edin derim.

Umarım bugünde bir kısım onaylanır. Hayırlı geceler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri