Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
haziran ayında açıklama yapacaklardı sanırım , haziranda bitirmeyi umuyoruz tarzı bi açıklamaları vardı bir kaç ay önce.
Spam kanallarin bu saatten sonra onaylanacağina inanmiyorum..
Spam kanallarin bu saatten sonra onaylanacağina inanmiyorum..
Ya arkadaşlar bir kanal gördüm şimdi aburcuburtv diye bu güldür güldür şovda oynayan şişko kanal açmış 20 Nis 2018 tarihinde katılmış. Yeni açmış yani kanalı ama takır takır reklam yayınlanıyor videolarında bu adamlar nasıl yapmış bizler umutsuzca beklerken bilen var mı?
kanald nin filan yani tv kanallarının kendi mcnleri vardı.belki tv kanalının bünyesindedir o da...
PartnerdirYa arkadaşlar bir kanal gördüm şimdi aburcuburtv diye bu güldür güldür şovda oynayan şişko kanal açmış 20 Nis 2018 tarihinde katılmış. Yeni açmış yani kanalı ama takır takır reklam yayınlanıyor videolarında bu adamlar nasıl yapmış bizler umutsuzca beklerken bilen var mı?
Partnerdir
kısaca yazıp geçiyorsunuz partnerdir bu kanalın izlenme süresi benimkinden az abonesi fazla olsada ve daha yeni açılmış bu partnerliği nasıl alabiliyor peki. Bir yolu yordamı varsa bizde yapalım bu forum bizlere yardımcı olmak için kurulmuş bir platform değil mi?
kısaca yazıp geçiyorsunuz partnerdir bu kanalın izlenme süresi benimkinden az abonesi fazla olsada ve daha yeni açılmış bu partnerliği nasıl alabiliyor peki. Bir yolu yordamı varsa bizde yapalım bu forum bizlere yardımcı olmak için kurulmuş bir platform değil mi?
1000 abone nedir arkadaş![]()
rezerve, nihayet güncelleme çıktı![]()
bende durum aynı, kime güncelleme geldi?
1 kanalımda 3. taraf videoları var ve kanal inceleniyorda.
Yalnız 3. taraf olan videolar para kazanması açıkreklamlar çıkıyor.
Kendi kopya videomuza eşleşen gönderebiliyor muyuz ? Bu şekilde kendimiz para kazanabilir miyiz
bu mesajı yazdığım tarihe bir bakın anlıcaksınız
17.01.2018, 04:04
konunun ismi "İnceleme İçin 1000 Abone ve 4000 Saat şartı."
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.