Evetttr beyler bugün çok mutluyum. Nisan 5 inde gönderdiğim tam özgün 2200 aboneli 1 milyon izlenmeli kanalım onaydan geçti kanalım 4 asamaliydi. Hiçbir umudum yoktu onaylanmasına ama nasıl olduysa onaylanmış. Umarım herkes bu sevinci yaşar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evetttr beyler bugün çok mutluyum. Nisan 5 inde gönderdiğim tam özgün 2200 aboneli 1 milyon izlenmeli kanalım onaydan geçti kanalım 4 asamaliydi. Hiçbir umudum yoktu onaylanmasına ama nasıl olduysa onaylanmış. Umarım herkes bu sevinci yaşar��
Evetttr beyler bugün çok mutluyum. Nisan 5 inde gönderdiğim tam özgün 2200 aboneli 1 milyon izlenmeli kanalım onaydan geçti kanalım 4 asamaliydi. Hiçbir umudum yoktu onaylanmasına ama nasıl olduysa onaylanmış. Umarım herkes bu sevinci yaşar��
basladımı hadi hayırlısı olsun bakalım.
Şimdilik sadece bir hurafe. Başlasa tak tak ardı gelirdi gene her ay olduğu gibi 3-5 kişiyi onaylayıp milleti oyalıcak gibiler.
hayırlı olsun darısı başımıza![]()
![]()
Açıkçası benim hiç umudum kalmamıştı. Kanalım günlük 25 bin izlenme alıyordu ve videolarım 10 dk dan uzundu. 2 ay böyle devam ettim ve onay alamayınca video yüklemeyi 2 haftada 1 videoya kadar düşürdüm. İzlenimim günlük 3 binlere kadar düştü. Bugün telefondaki programdan abonelere bakmak için girdiğimde videoların yanında dolar işaretini gördüm ve anladımki onaylanmışım![]()
Umarım bu çile biter de herkes rahatça işine gücüne döner diyorum. Bu arada bir isteğim olacak üyeliğim onaysız bu üyeliği onaylayabilecek biri olursa gerçekten sevinirim![]()
[MENTION=71441]murat121[/MENTION] milletin gazını almak için yine bazı kanallar onaylandı piyango sana vurmuş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.