4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Evet.... 3 aşamalı ve para kazanması aktif kanalım kapatıldı....Demekki yanlız değilmişim :)

https://www.ytpara.com/1735507-post1617.html

kanal kapatılma sebebi

Senin kanalların kapandı mı?

benim şuana kadar beklediğim kanallar hala red yemedi ama şimdi senin yazını görünce endişelendim. çünkü onay beklediği adsensede hali hazırda aylardır kazançlı özgün kanallarım var. Acaba hemen taşısam mı boş adsenseye?

benim şuana kadar beklediğim kanallar hala red yemedi ama şimdi senin yazını görünce endişelendim. çünkü onay beklediği adsensede hali hazırda aylardır kazançlı özgün kanallarım var. Acaba hemen taşısam mı boş adsenseye?

1. Red cevap gelen kanal yt-yt videoyap üzerinden yüklediğim kanaldı.

2. Kapatılan kanal 3 aşamalı sadece bir video vardı. (yt indirdim ve premier
biraz düzenledim. ) Video 7 gün önce yüklenmiş ve dün 2 k izlenim gönderdikten sonra gece kanal kapatıldı.

....................................
Yönlendirmek istemem,

1. Red cevap gelen kanal yt-yt videoyap üzerinden yüklediğim kanaldı.

2. Kapatılan kanal 3 aşamalı sadece bir video vardı. (yt indirdim ve premier
biraz düzenledim. ) Video 7 gün önce yüklenmiş ve dün 2 k izlenim gönderdikten sonra gece kanal kapatıldı.

....................................
Yönlendirmek istemem,

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. Ne olur ne olmaz diyerek özgün kanallarımı riske atmamak adına, onay bekleyen kanalın az önce taşıma işlemini gerçekleştirdim. Ben bir tek sizden duydum bu şikayeti ama ne olur ne olmaz iyi ki yazdınız ki benim de aklıma geldi :)

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. Ne olur ne olmaz diyerek özgün kanallarımı riske atmamak adına, onay bekleyen kanalın az önce taşıma işlemini gerçekleştirdim. Ben bir tek sizden duydum bu şikayeti ama ne olur ne olmaz iyi ki yazdınız ki benim de aklıma geldi :)

ricam ederim hocam, neden kapatıldı tam olarak emin değilim... akla ilk gelen izlenim botu...kanal kapatıldıktan 1-2 saat sonrası red cevap gelmesi kafayı iyice karıştırdı.

Başlarım böyle işte..geçen hafta benim kanal red yemişti ya
Dün sabahın köründe arkadaşımın boktan kanalı onaylanmış...adamın tek yaptığı başkalarının oynadığı oyunlardan 10 dakikalık videolar yapıp yayınlıyordu.

Kendi oynamıyor, videolar ona ait değil...kesip biçiyor ve kanalı onaylandı şaka gibi :D arkadaşım olduğu için seviniyorum ama benim sinir olduğum kısım onun kanalı onaylanıyorsa benim kanal niye onaylanmadı:D

23 Nisan 2018 Başvuru
Para Kazanma Onay Tarihi :03.07.2018 03:50
%100 Özgün Çocuk Kanalı(Günlük Vlog)
11200 Abone- 2.000.000 İzlenme

özgün kanalım red yedi sadece abone getirsin diye trtnin meşhur o popüler dizisinin fragmanlarını atıyordum çokta değil toplam 25 tane felan son haftalarda noyan ayini denen bölüm deki sahnenin aynısını 2001 yapımı çok sevdiğim retun castle final bölümünün tıpkısının aynısı olduğunu fark ettim ve o oyunun final bölümü oynayış tarzımla o dizinin o bölümünü ortak video yaptım ki o video dahi özgündür bence trt nin ihtarı ile video silinmişti o yüzden red yedim izinsiz kopya felan muhabbeti ile 1 ay sonra tekrar başvur felan oldu keşke abone gelmeyeydide fragman paylaşmasaydım ama olan oldu

1 Ağustosta tekrar dene dediler bana :D youtube artık çok sıkı denetim ile reklam açıyor.

Onay sorunu yokki,ortada yt to yt yapan kanalların para kazanmasını engellemek var...

yt to yt degilde spamlara bitti desen herkes gibi,tamam ama bu yanlış olmuş bence.ben bi içerik yüklüyorum mesela ytde yok,torrentde filanda bulması biraz sıkıntılı bi içerik.zaten bu yüzden sıfır bi kanal atınca başkasında olmadıgı için 2 günde izlenimler tavan yapıyor.peki bana bi faydası varmı bu kanalın,izlenimlerin?hayır :)

edit : pardon arkadaşlar,benden önceki mesajlarda muhabbet edildigini görünce ben muhabbet konusu sanıp mesaj yazdım.bu konuya mesaj yazmak yasaktı....

Son düzenleme:
Konu altında sohbet etmemeniz için son kez uyarıyorum uyarı amaçlı gereksiz mesaj yazanlara 1 er puan verdim devam edilmesi halinde ceza puanlarını yükselteceğim

Rendersız falansız filansız hikaye. Kanallar kesinlikle manuel olarak kontrol ediliyor. Ve tek kıstas özgünlük değil, özgünlüğününde kriteleri var. Yani her özgün onaylanmıyor.
Dışardan bakıldığında spam gibi gözükmesi imkansız, introsundan kanal kapağından vs herşey özgün olan, haftada en az 1 kere video atılan 'spam' 5 adet kanalım red yemiş.
19-20 tanede beklemede hala.
spam tam anlamıyla bitmiştir '%99luk' kesim için. lamı cimi yok. sistemini oturtmuş olanlar devam eder bi şekilde.

Bu konuya bir yorumum yüzünden ceza yemişim, ben buna itiraz ediyorum benden sonra yorum yazan hiç kimse ceza yememiş moderatör kafasına göre ceza kesecek olmaz bu iş. Ceza sebebi onay dışı yazmayın yazmış benden sonra bir sürü kişi onay dışı yazı yazdı ve kaldı ki konunun başında onay dışı yazmak yasaktır yazmıyor. Bu şekilde hakkımıza girmesin moderetörler ayıptır.
[MENTION=13409]karayaman[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Son düzenleme:
Bu konuya bir yorumum yüzünden ceza yemişim, ben buna itiraz ediyorum benden sonra yorum yazan hiç kimse ceza yememiş moderatör kafasına göre ceza kesecek olmaz bu iş. Ceza sebebi onay dışı yazmayın yazmış benden sonra bir sürü kişi onay dışı yazı yazdı ve kaldı ki konunun başında onay dışı yazmak yasaktır yazmıyor. Bu şekilde hakkımıza girmesin moderetörler ayıptır.

konuya onay dışı yazan herkese ceza verildi sadece size değil konunun daha sağlıklı olması ve konu ile ilgili tartışmalarınız için farklı konu açıldı ona yönlenebilirsiniz bu şekilde insanlar konuda kimin neyin onay alıp kimin hangi kanalın onay almadığını daha rahat görebilir verilen ceza uyarı amaçlıydı şu mesajımdan sonra https://www.ytpara.com/1734033-post1525.html yazanlara sadece 1 er puan verdim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri