4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Sanırım 24 ünde falan başvurdum 3 gün sonra onaylanmış bu sabah kontrol için girdiğimde farkettim.
Kimse sormadan söyleyeyim kanal spamdı. Videolar editliydi. Hatta kanal başlığı da içerikle alakalıydı hiç özgünümsü bir yapısı yoktu.
Bizim kanallara neden bakmıyorlar?

Sanırım 24 ünde falan başvurdum 3 gün sonra onaylanmış bu sabah kontrol için girdiğimde farkettim.
Kimse sormadan söyleyeyim kanal spamdı. Videolar editliydi. Hatta kanal başlığı da içerikle alakalıydı hiç özgünümsü bir yapısı yoktu.

iyiymiş hayırlı olsun demek ki artık onaya yollanan kanallar 1 hafta içinde sonuçlanıyor abone sayısı ne kadardı acaba kanalın ?

Güzel haber hocam sağolun :)

Tebrikler Hayırlı olsun bizede nasip olsun inşallah 6 aydır beklemedeyiz

hayırlı olsun, bende 21'nde gönderdim, belki şimdi onaylanmıştır hiç bakmadım :D kanal özgün hilesiz hurdasız kanalım onaylanmıyorsa adaletini sorgularım bu dünya'nın :D

Hocam bu kanal önceden 3 aşamalı olupta sonradan 4 aşamalıya dönen kanallardanmıydı?

mart'ta yolladım onaya o günden sonra hiçbir mail gelmedi ek bir inceleme yapılacaktır maili dahi gelmedi kanal özgün :)

Bence 5 6 aydır bekleyenlerin kanalları arafda kaldı yeni başvurulari inceleyip red veya onay veriyorlar.

bunlar onay yada ret verdiginde genelde aysonu baslıyor ve 1hafta suruyor sanırım. yine yeni kontrol baslamıs olabılir. bır kac gun icinde seri bi sekilde onay yada ret gelebilir, diger aylarda oldugu gibi

Evet arkadaşlar dün gece haber videoları yayınladığım kanalım red yedi. Kopya içerik vs... Halbuki yüzlerce kanal var haber yayınlayan, çatır çatır para kazanıyorlar... Neyse 30 gün bekleyip tekrar başvuru yapacağım...

onay redler başlamış 2 adet ret gelmiş güzel haber onaylamaların başlaması yeniden

Evet arkadaşlar dün gece haber videoları yayınladığım kanalım red yedi. Kopya içerik vs... Halbuki yüzlerce kanal var haber yayınlayan, çatır çatır para kazanıyorlar... Neyse 30 gün bekleyip tekrar başvuru yapacağım...

ek incelemeye tabi tutulmuş muydu kanalınız?

Yaklaşık 1 ay kadar önce onaya gönderdiğimiz full özgün kanalımız dün gece itibariyle onaylanmış. Darısı bekleyenlerin başına inşallah...

günlük 10k izlenen özgün kanalımı red etmişler ********ler özgünde mi yapmayak anlamıyorum ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri