4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
4 kanal göndermiştim 3 tanesi onaylandı 1 tanesi onaydayken d.engeli gelmiş red yedi. tekrar onaya gönderdiğim 2 kanal beklemede henüz cevap gelmedi. Saat kaç olmuş hala çalışıyoruz. Bazı arkadaşlar kanal yap sat demiş ama içeriğim ve yöntemim belli olur. Ben yöntemi satmayı düşünüyorum ama kafamda bir rakam belirlemedim henüz güvenilir ve eskilerden sağlam kişilere sadece satmayı düşünüyorum bu konuda sitede görevli arkadaşlardan yardım isteyeceğim çünkü çoğu kişiyi tanımıyorum sadece onaysız olarak uzaktan izliyordum sizleri. Ayrıca satıştan önce site sahibine yöntemi kanıtlayıp onayından sonra konuyu açacağım. Satılan kişi sayısı sınırlı olacak ve benim satacağım kişi ücretli veya ücretsiz dağıtmaması için tüm satın alanlara aynı anda teslim edilecektir. Ondan sonra ister dağıtın ister satın kendinizin bileceği iş malum ne kadar yayılırsa kazancınız ona göre düşecektir.
hocam spam kanal mı onaylattığınız

evet spam kanal film dizi karışık.

Ve ilk yazdığımda inanmayıp dalga geçen kişilere kesinlikle satmayacağım boşuna pm falanda atmasınlar.

Herkesin bildiği bi yöntem vardır mesala ben tam ekran d.engeli geçemiyorum. Çerçeveli yapabiliyorum ancak. Şimdi full ekran d.engeli geçiyorum diyen birisi çıksa onunla dalgamı geçmem lazım. Ben yapamıyorum dye kimsemi yapamayacak. Egolarınızdan vazgeçin el elden üstündür.
Yaşı küçük herhalde arkadaşların kırmakta istemiyorum ama biraz seviyeli olun ayıptır.

Son düzenleme:

Ve ilk yazdığımda inanmayıp dalga geçen kişilere kesinlikle satmayacağım boşuna pm falanda atmasınlar.

Herkesin bildiği bi yöntem vardır mesala ben tam ekran d.engeli geçemiyorum. Çerçeveli yapabiliyorum ancak. Şimdi full ekran d.engeli geçiyorum diyen birisi çıksa onunla dalgamı geçmem lazım. Ben yapamıyorum dye kimsemi yapamayacak. Egolarınızdan vazgeçin el elden üstündür.
Yaşı küçük herhalde arkadaşların kırmakta istemiyorum ama biraz seviyeli olun ayıptır.

edit ....

Son düzenleme:
sanmıyorum ben manuel olduğunu bence bir method var onay alıyorlar çünkü spam yapanlarda

Olayın farkında arkadaş çünkü sadece ben yapmıyorum başka kanallarda görüyorum full spam olupta para kazanmasını açan.

Sen olayı biliyorsun anlamışsın arkadaşım yaklaşımından dolayı satış yaparsan alırsan özel indirim uygulayacağım.

Olayın farkında arkadaş çünkü sadece ben yapmıyorum başka kanallarda görüyorum full spam olupta para kazanmasını açan.

Sen olayı biliyorsun anlamışsın arkadaşım yaklaşımından dolayı satış yaparsan alırsan özel indirim uygulayacağım.

Pm attım hocam skype eklersen konusalım .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kusura bakmayın pmlere cevap veremeyeceğim satarsam toplu satacağım ve aynı anda yöntemi göndereceğim şimdi uyumam lazım.

Hayırlı ve bereketli cumalar herkese...

Uyelik tarihi 10_.08.2018 arkadasin adminler konuyu takip ederler umarim

Kusura bakmayın pmlere cevap veremeyeceğim satarsam toplu satacağım ve aynı anda yöntemi göndereceğim şimdi uyumam lazım.

yahu anlamıyorum, nedense hep onaysız kullanıcı ve yeni kullanıcıların kanalları onaylanıyor. bizde aylardır bekliyoruz ne red en onay alıyoruz size özgün mü çalışıyor youtube anlam vermiş değilim.
Bana göre yeni üyelerin ve onaysız kullanıcılar milleti trollemekten başka birşey yaptıkları yok.

Biz bu forumda neler gorduk. Spamin babalarinin yer aldigi bu forumda yeni uyenin cikip boyle bir satis konusu acmasi hicbirzaman tam guven vermez ki manuel inceleme ile onaylanan para kazanmanin bi yontemide yoktur kanimca. Birde boyle kabadayi tarzi konusmalar yokmu bayiliyorum.

Onaylama yöntemini bulan kişi günde 10 20 para kazanma açık kanal satardı zaten forumda. hikaye...

Arkadaş zaten satış yapmadan önce yönetici arkadaşlara kanitlayacagini söylemiş kafanizdaki onaysiz kullanıcı bir halt bilmez mantığını kaldırmalısiniz bence çünkü YouTube de sizin zamanınız sıfırlandi artık herkesin eşit olduğunu dusunuyorum

Her zaman ki gibi yine bir muamma kanıtlayacaksın kardeşim o zaman onaylandıysa. külhanbeyliğ taslamayacaksın millete.

Şu meşhur onaylanan kanallarının birkaçının resmini atmak bu kadarmı zor. Beyefendiye bak herkese topu şekilde satı yapacakmış, aynı anda bilgileri gönderecekmiş. Yani diyorki hepimizi aynı anda şapacam...

Pk sonradan açtırıp satmak standart 2 bin olsun varsa böyle kanallar biz forum üyeleri olarak almaya hazırız sizde zengin olursunuz işi bilen bizde. Sonuçta bir filtreden geçip pat diye para kazanmaniz kapanmaya akşam alan memnun satan memnun olur

boşa tartışıyorsunuz arkadaşlar.eski üye-yeni üye farketmez,yöntem satışı yapabilmesi için zaten yönetimden onaylatması gerekiyor satıcının.direkt gelipde satması zaten yasak yani.almak isteyen kişiler olursa önce yönetici onayından geçmesini beklesin,yok ben beklemeden para verdimde işte işe yaramadı,o oldu,bu oldu,param gitti demesin :)

Bu arkadaş ytcuma olabilir

ytcuma da zamanında 600 liralık ebook satışı için ilkin paraları topladı, sonra ebooku toplu ve aynı anda yolladı herkese

Ytcuma da sürekli toplu satış ve aynı anda olacağından bahsederdi, ve sattığı ebook beş para etmemişti

Bir adam toplu satış ve aynı anda olacak diyorsa bilinki onda yüzdeyüz bir çakallık var, toplu vurgun yapıp kaçmanın peşinde

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri