4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
arkadaşlar 2 haftadır yoktum. hala yanı mı durum sizde de? haziran başında 2. inceleme maili geldi hala bekliyorum. şaka gibi resmen, 6 ay önce göndermiştim incelemeye.

Para Kazanma

Hesap durumu: Şu anda para kazanmak için uygun değil

Maalesef kanalınız para kazanma özelliği için uygun bulunmadı.

YouTube İş Ortağı Programı'na katılmak için, 19 Eyl 2018 tarihinden itibaren 30 gün içinde yeniden başvuru yapabilirsiniz.

8 ay bekledikten sonra aynı mail bana da geldi özgün kanalım
19 Eyl 2018 tarihinden itibaren 26 gün içinde yeniden başvuru yapabilirsiniz
bu başvuru süresini kısalta bilir miyiz ? bir yolu var mı ? yoksa beklemek mi gerekir ?

arkadaşlar 2 haftadır yoktum. hala yanı mı durum sizde de? haziran başında 2. inceleme maili geldi hala bekliyorum. şaka gibi resmen, 6 ay önce göndermiştim incelemeye.

Aynı mail 6 temmuzda bana da geldi herhangi bir güncelleme gelmedi geleceğide yok zaten Mart başından beri incelemede

7 aydır beklediğim 85 bin abone, 33 milyon izlenmeye sahip spam kanalıma 10 dk önce RED geldi hayırlı uğurlu olsun.

bugün 3 kanalımda inceleme'ye gitti. İkinci red yiyen deli izlenmeli kanalımın içerikleri gibi, ancak bunda telif vs yok bakalım 2 hafta sürmeden muhtemelen yanıt gelir...

bugün 3 kanalımda inceleme'ye gitti. İkinci red yiyen deli izlenmeli kanalımın içerikleri gibi, ancak bunda telif vs yok bakalım 2 hafta sürmeden muhtemelen yanıt gelir...
15 günde bir itiraz etme hakkımız var demiştiniz ben hergün itiraz ediyorum 15 gün ileriye mi gidiyor kanalı açtırmak için

15 günde bir itiraz etme hakkımız var demiştiniz ben hergün itiraz ediyorum 15 gün ileriye mi gidiyor kanalı açtırmak için

hayır, ilk itiraz red edildiği an 10 gün sonra itiraz etsende yine anında red cevabı alırsınız 5 gün sonra 15 olduğu vakit ikinci itirazı yapabilirsiniz. kısaca 15 gün her geçtiğinde itiraz edebilirsiniz, ayda 2 itiraz hakkınız oluyor..

arkdaşlar bayadır ara vermiştim bir kaç sorum olcak cevaplarsanız sevinirim eski bi kanalımı buldum izlenim kotası güzel aşmış yanlız abonem 300 şimdi diyorumki abone satın alsam para kazanma onaylanırmı kanalda 5 tane video onlar incelnmeye takılırmı acaba yada 5 vıdeoyu ozele ceksem kendım vıdeomu atsam ıncelenmede ozel vıdeo ızlenımlerı sayılırmı acaba cevap ıcın tskr edıyorum

8m izlenmiş aylık 700 bin izlenmesin olan 8k aboneli spam kanalım para kazanmaya uygun degildir gelmiş daha önceleri açıktı kapanmıştı tekrar itiraz etmiştim tüm videoları gizledim sürekli izleniyordu izlenmesin

bence onay verecek kişilere 1 hafta içinde onay veriliyor takip ettiğim ünlü kanallar var adam başvurdu 1 hafta sonra onaylandı red cevabı vermek yerine hiç cevaplamıyolar red cevabı verse 1 ay sonra tekrar başvuracaklar başvurulan kanalları görmüyor sanmayın görüyorlar aralarından hem yüksek abone hem %100 özgün pat hemen onaylıyolar. şartı hileyle karşılayıp spam olanlarda sürünsün diye öyle bekletiyorlar .

Maalesef kanalınız para kazanma özelliği için uygun bulunmadı. uygun bulunmama nedeni spam vay anasını sayın seyirciler

Para Kazanma

Hesap durumu: Şu anda para kazanmak için uygun değil

Maalesef kanalınız para kazanma özelliği için uygun bulunmadı.
YENİDEN BAŞVUR

YouTube İş Ortağı Programı'na katılmak için, 26 Eyl 2018 tarihinden itibaren 30 gün içinde yeniden başvuru yapabilirsiniz.

2. bir kanalım daha vardı 9k aboneli oda red yedi

uzun zamandır incelemede olan 3 yıllık telifsiz kanalım spam içerikli red yedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri