4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Red geldi

Özgün çocuk animasyon kanalım onaya girmişti tekrar. red geldi. Spam diye. Hiç alakası yok oysa ki. Kanal bitti artık yani...:mad:

Arkadaşlar goals and skills videoları yapıyorum bu yari özgün mü oluyor sonuçta tüm videolar renderlı. Ayrıca kanalda ne telif ne topluluk uyarısı var , ocaktan beri bekliyorum :/

Yaklaşık 6 aydır beklediğim ve ek incelemeye giden bir kanala 31 Ağustos'ta para kazanmaya uygun olmadığı şeklinde cevap geldi.
Kanaldaki 90 videonun 40 tanesi özgün, 50 tanesi de tarafımca düzenlenmiş ve yarı özgün diyebileceğim derlemelerdi.
Hiçbir telif, ihtar ve content id yoktu.

mob680.png

Yaklaşık 6 aydır beklediğim ve ek incelemeye giden bir kanala 31 Ağustos'ta para kazanmaya uygun olmadığı şeklinde cevap geldi.
Kanaldaki 90 videonun 40 tanesi özgün, 50 tanesi de tarafımca düzenlenmiş ve yarı özgün diyebileceğim derlemelerdi.
Hiçbir telif, ihtar ve content id yoktu.

mob680.png

Kanalın adı neydi kardeş bizde bakalım ay sorun bizim kanallarda da olabilir.

Full özgün kanalım izinsiz kopya nedeni ile red yedi. Bu olayda partnerler çözüm üretebilir mi sizce?

Hocam ne kadar sacma bir soz kendini gostermeyen ozgun degil animasyon cizgi film yapan buyuk firmalarda ozaman ozgun degil yani o adamlarin yillarca ugrastigi bosa yani

Hocam anlatmak istedigim su. Yemek videolari cekiyorsun ozgunsun kendini gostermiyorsun. Manuel incelemede okadar üstünkörü inceliyorlarki bu almis biyerden yuklemis düsuncesine giriyorlar. Kisada olsa kendini gosterip yemek videosunu cekmeye devam edilebilir.bbuda senin cektiginin kaniti olur.

Eylül 1 itibari ile, onaya gönderip red-onay geri dönüş alan var mı arkadaşlar?

2 Tane kanalım tekrar incelemede, hala bekliyoruz... Hatta birini kanal hesabına taşıdım yine de kıpırdama yok...

Temmuz başından bu yana ek incelemede olan 2 kanalım var durum hala aynı. Bugün özgün içerik ürettiğim/telifi olmayan kanalım şartları sağlayıp incelemeye gitti. İnceleme işleri hızlandı diyorlardı ne kadar sürede geri dönüş yapacaklar. İçeriklerimde her ne kadar kendi sesim olsa da, kamera önü olmadığım için nedense onay vermeyecekler diye düşünüyorum :(

Temmuz başından bu yana ek incelemede olan 2 kanalım var durum hala aynı. Bugün özgün içerik ürettiğim/telifi olmayan kanalım şartları sağlayıp incelemeye gitti. İnceleme işleri hızlandı diyorlardı ne kadar sürede geri dönüş yapacaklar. İçeriklerimde her ne kadar kendi sesim olsa da, kamera önü olmadığım için nedense onay vermeyecekler diye düşünüyorum :(

Aynı durumdayız hocam, bende kendi sesimle slayt videolar yapıyorum çoğunlukla, 3 aydır falan bekliyorum...:confused:

15 Ağustosta inceleme için başvurduğum kanalım bu sabah para kazanmaya uygun bulundu.Videolarımın bir kısmı sarı dolarlı arkadaşlar bunların bir zararı olur mu birde videoyu yükledim yüklendikten sonra davacı tarafından para kazanılıyor uyarısı aldığım videolar para kazanmamı etkiler mi etkilemese de kaldıracağım zaten de merak ettim :D

15 Ağustosta inceleme için başvurduğum kanalım bu sabah para kazanmaya uygun bulundu.Videolarımın bir kısmı sarı dolarlı arkadaşlar bunların bir zararı olur mu birde videoyu yükledim yüklendikten sonra davacı tarafından para kazanılıyor uyarısı aldığım videolar para kazanmamı etkiler mi etkilemese de kaldıracağım zaten de merak ettim :D

Kanalınız özgün mü spammıydı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri