arkadaşlar haziran ortasında incelemeye giren kanalımda ne onay ne de red var eylül 13 bugün...acaba bu youtube nın bi mail adresi falan yok mu? mail falan atsak ...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biz o kadar derleme yaptık hic biri kabul olmadı. kopya icerik diyip ret yedi kanallar
15 Ağustosta inceleme için başvurduğum kanalım bu sabah para kazanmaya uygun bulundu.Videolarımın bir kısmı sarı dolarlı arkadaşlar bunların bir zararı olur mu birde videoyu yükledim yüklendikten sonra davacı tarafından para kazanılıyor uyarısı aldığım videolar para kazanmamı etkiler mi etkilemese de kaldıracağım zaten de merak ettim![]()
spam kanal red yemiş benim
yeni mi geldi? birde ne zaman basvurmustunuz?
yeni geldi 1 ay oldu başvuralı
bu ara yorumlara bakıyorum 1 aylık kanallara onay yada red cevabı gelmis. benim kanallar 2 ayı gecti ses yok. cok izlenenlerimi inceliyor napıyor anlamadım
Google news vs sistemlerde de böyle yapıyor. Eğer geç cevap geldi mi, bil ki baya bekliceksin![]()
vay canına konu 200 sayfa olmuş hala çözülmedi bu sorun![]()
202 :d
doğru bildiğim yanlışları düzeltmeye çalışan sevgilim misin olm![]()
bir kanalım neredeyse 20 gündür onay da, diğer red yiyen ve tekrar onaya yolladığım kanal da 8 gündür incelemede.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.