4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
25k aboneli yarı özgün kanalım ret yedi. Tekrardan 2-3 hafta önce onaya yolladım. 5 gün öncede kanaldaki tüm videoları silip aynı içeriği kendim %100 özgün şekilde video çekip attım ve düzenli olarak her gün 1-2 video yükleme yapıyorum.Bakalım onay alacak mı kanal yada onay alması ne kadar sürecek ...

25k aboneli yarı özgün kanalım ret yedi. Tekrardan 2-3 hafta önce onaya yolladım. 5 gün öncede kanaldaki tüm videoları silip aynı içeriği kendim %100 özgün şekilde video çekip attım ve düzenli olarak her gün 1-2 video yükleme yapıyorum.Bakalım onay alacak mı kanal yada onay alması ne kadar sürecek ...

aynı seyi bende 2 kanalımda yaptım. gerci ben br kac ozgun video atıp bıraktım oyle, baska video eklemedim. 2,5 aydır kanallar incelemede

aynı seyi bende 2 kanalımda yaptım. gerci ben br kac ozgun video atıp bıraktım oyle, baska video eklemedim. 2,5 aydır kanallar incelemede

Kanalda milyon izlenimli videolarda vardı sildim direk %100 özgün attım onaya yollayalı 3 hafta kadar oluyordur. O şekilde onay alacağını sanmıyorum hocam adsense %100 özgün istiyor. Yarı özgünde bile ret yeme oranın çok daha fazla. İnşallah onay alırım. Kanal onay alacak illaki ama ne zaman orasını bekleyip görecez :)

Kanalda milyon izlenimli videolarda vardı sildim direk %100 özgün attım onaya yollayalı 3 hafta kadar oluyordur. O şekilde onay alacağını sanmıyorum hocam adsense %100 özgün istiyor. Yarı özgünde bile ret yeme oranın çok daha fazla. İnşallah onay alırım. Kanal onay alacak illaki ama ne zaman orasını bekleyip görecez :)

ya sen yanlıs anladın yada ben yanlıs anlıyorum :)
yarı ozgun kanallarım ret yedi. tum videoları sildim, bir kac ozgun video atıp tekrar onaya gonderdim ve oylece bıraktım. 2,5 aydır beklemede.

O şekilde onay alacağını sanmıyorum hocam adsense %100 özgün istiyor. demissin, kanalın 1inde %100 ozgun vieolarım var sadece

ya sen yanlıs anladın yada ben yanlıs anlıyorum :)
yarı ozgun kanallarım ret yedi. tum videoları sildim, bir kac ozgun video atıp tekrar onaya gonderdim ve oylece bıraktım. 2,5 aydır beklemede.

O şekilde onay alacağını sanmıyorum hocam adsense %100 özgün istiyor. demissin, kanalın 1inde %100 ozgun vieolarım var sadece

Hee anladım hocam dediğini ben yanlış anladım. O zaman onay alır neden almadın ama yine %100 özgün ara ara video yüklemen onay açısından daha iyi olur :)

abone izlenim aldım ve 1 ay 10 gün oldu tık yok kendi düsüncem bu tarz kanalları onay almıyacak kesin 6 eylül'de yolladıgım özgün bir cocuk kanalı onay almıs bugün

Spam sayılabilecek bir kanalla abone satın alarak başvurdum. (İzlenmeler organik) Bakalım sonuç ne olacak.

Allah allah, 72 saati geçti pk onaylanalı reklamlar çıkmıyor. Adsenseye de bir şey yansımıyor. Yeni video attınız mı peki onaydan sonra, eski videolarınızda da çıkıyor mu reklam:confused:

Hocam benim gece yarısı onaylandı. Kanala gece girer girmez yeşil gözüküyordu ibareler zaten. Eski bir kaç video ya girdim. Hemen reklamlar gözükmeye başlamıştı. Ücretlendirme ise analizlere 2 gün önce yansıdı. Tabi hergün 2 tane video atıyorum ben. Acaba sizin kanala işlem yapan yetkili para kazanmayı açmadı mı tam olarak ? İsterseniz mail falan gönderin.

ben artık bırakıyorum yt yi. iyi kötü kazandık bişeyler ama artık yetti. 10 ay önce açtığım kanalı 6 ay önce incelemeye gönderim. haziranda 2. kere incelicez dediler hala ses seda yok. 10 bin aboneli 70 bin saat izlenimli kanal yatıyor öyle. benim kumarım burda biter. yt defteri kapanmıştır benim için.

ben artık bırakıyorum yt yi. iyi kötü kazandık bişeyler ama artık yetti. 10 ay önce açtığım kanalı 6 ay önce incelemeye gönderim. haziranda 2. kere incelicez dediler hala ses seda yok. 10 bin aboneli 70 bin saat izlenimli kanal yatıyor öyle. benim kumarım burda biter. yt defteri kapanmıştır benim için.

Benim de bir kanalım 12 bin abone ile 2. incelemeyi aylardır bekliyor. Karşımızda muhattap ta yok ki mail atalım... Of offf...

hocam umudunuzu yitirmeden, aynı içerikleri benzer bir kanal açıp ona upload edin bence. Çünkü yeni başvuran kanallar sanırım onay alıyor. Benim de bekleyen 2 kanalım var marttan beri. Eylülde başvuru yaptığım başka bir kanalım 17 günde onay aldı diğerleri hala alamadı.

hocam umudunuzu yitirmeden, aynı içerikleri benzer bir kanal açıp ona upload edin bence. Çünkü yeni başvuran kanallar sanırım onay alıyor. Benim de bekleyen 2 kanalım var marttan beri. Eylülde başvuru yaptığım başka bir kanalım 17 günde onay aldı diğerleri hala alamadı.

aynı içerikleri başka kanala yüklersek yine 1000 abone 4000 saat engeline takılacağız :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri