Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mail saat kaçta geldi
Tebrikler! xxx adlı kanalınız, YouTube İş Ortağı Programı'na kabul edildi. Artık YouTube'da para kazanabilirsiniz.
Kanalım özgün fakat para kazanma açmak için abone ve izlenim satın aldım. Darısı Başınıza.
Tebrikler! xxx adlı kanalınız, YouTube İş Ortağı Programı'na kabul edildi. Artık YouTube'da para kazanabilirsiniz.
Kanalım özgün fakat para kazanma açmak için abone ve izlenim satın aldım. Darısı Başınıza.
Kardes kanali ne zaman onay icin gondermisdin?
4k saat onayı 5 gün oldu alalı hemen gönderdim. 5 günde kanal onay aldı diyebilirim.
Sizce niye kanalım onay almıyor? Tamamen özgün. İlkinde spam diye red yedim düzelttim özgüne çevirdim 6 aydır hala inceleniyor![]()
4000 saat 1000 abone hizmetini kimlerden alıyorsunuz ? Önerebileceğiniz güvenilir satıcı var mı ?
evet hocam arkadaştan izlenim almayı düşünüyorum ama abone için güvenilir bir yer bulamadım
Gidebilir ama manuel onaylanmış kanallarda bu süre daha uzun. 3 aşamalı kanallarda ise 1 hafta anca sürüyor kapanıyor geneldeArkadaşlar bir şekilde para kazanma açtırdıktan sonra özgün olmayan içeriklerle devam etsem (TV Kanallarından haberler gibi) daha sonra kanal incelemeye gider mi yine de? Var mı bunu yaşayan? Önce onay ardından ret alan
18 Ocak'ta basvurdugum kanal 14 saat once onaylanmis. Aboneler gercek, videolar %100 ozgun. 4k saat izlenim satin almistim. Bilginize.
kamera karşısında kendin mi varsın?
Kamera ile alakası yok izlenim bende satın aldım 4 günde onaylandı. Ne kendim ne sesim vardı videolarda
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.