4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Tebrikler! xxx adlı kanalınız, YouTube İş Ortağı Programı'na kabul edildi. Artık YouTube'da para kazanabilirsiniz.

Kanalım özgün fakat para kazanma açmak için abone ve izlenim satın aldım. Darısı Başınıza.

yaktım bi sigara daha agustos beri ingilizce animasyon kanalım var günlük 100k hit var 76k abone oldu hala para kazanma acılmadı vay anasını be

Tebrikler! xxx adlı kanalınız, YouTube İş Ortağı Programı'na kabul edildi. Artık YouTube'da para kazanabilirsiniz.

Kanalım özgün fakat para kazanma açmak için abone ve izlenim satın aldım. Darısı Başınıza.

Kardes kanali ne zaman onay icin gondermisdin?

Abi geçen ay 35 günde bana red geldi. Siz 5 günde onay almışsınız. Cevap verme süreleri düştü mü?

Sizce niye kanalım onay almıyor? Tamamen özgün. İlkinde spam diye red yedim düzelttim özgüne çevirdim 6 aydır hala inceleniyor :mad:

4000 saat 1000 abone hizmetini kimlerden alıyorsunuz ? Önerebileceğiniz güvenilir satıcı var mı ?

4000 saat 1000 abone hizmetini kimlerden alıyorsunuz ? Önerebileceğiniz güvenilir satıcı var mı ?

Onay alan arkadaşlarımız olmuş.

V9MYrZ.png

https://www.ytpara.com/1778438-post126.html

https://www.ytpara.com/youtube-izle...meti-48-tl-panel-uzerinden-risksiz-islem.html

Arkadaşlar bir şekilde para kazanma açtırdıktan sonra özgün olmayan içeriklerle devam etsem (TV Kanallarından haberler gibi) daha sonra kanal incelemeye gider mi yine de? Var mı bunu yaşayan? Önce onay ardından ret alan

Arkadaşlar bir şekilde para kazanma açtırdıktan sonra özgün olmayan içeriklerle devam etsem (TV Kanallarından haberler gibi) daha sonra kanal incelemeye gider mi yine de? Var mı bunu yaşayan? Önce onay ardından ret alan
Gidebilir ama manuel onaylanmış kanallarda bu süre daha uzun. 3 aşamalı kanallarda ise 1 hafta anca sürüyor kapanıyor genelde

60TLden ucuza 1k abone satan bulabilen varmı? YT artık abone işini çok ciddiye alıyo. Forum dışı, kalitesiz denemelik 50 abone aldım, ertesi gün silindi, bide silinirken yanında 10 tanede organik abone silindi. Artık abone çekildiği anlaşılınca ceza veriyolar galiba :D

18 Ocak'ta basvurdugum kanal 14 saat once onaylanmis. Aboneler gercek, videolar %100 ozgun. 4k saat izlenim satin almistim. Bilginize.

Arkadaslar valla ss alip yuklemek icin cok ugrastim ama bir turlu hizliresime yukleymedim bi sikinti var. Neyse 01:06 kanalim onaylandi. Spam kanaldi cok sevincliyim .d
En son ayin 13 unde attim istek ve bu gece onay geldi. Bundan once 2018 subattan beri surekli red yedim belki 5-6 kere. Hic video falan silmedim ve uzun suredirde video atmadim. En son vidiq paketi almistim denemelik onla bi kac etiket duzeltmesi yaptim 13unde istek attiktan sonra belki etkisi olur diye ama bana sorarsaniz bunu yaptigim icin aldigimi sanmiyorum fakat belkide vardir bilemiyorum. Tavsiyem bikmadan surekli basvuru yapin bende cok umitsizdim ama 2016 sonunda baslayan ban furyasinda oldugu gibi israrci olursaniz biseyler elde edersiniz iyi geceler. Hepinize nasip olur insallah unutmazsam mail ss'i ekleyecegim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri