4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Günlerdir özgün bir video oluşturmak için çalışıyorum gece gündüz demeden, üstelik ben bir anneyim, bir sürü işim gücüm oluyor, bazı yorumları okudukça inanamıyorum ya, insanın nasıl vicdanı rahat eder abone ve izlenme satın alıp ya da başkasının içeriğini alıp para kazanmayı açtırmaya. Youtube sizler gibi insanlar yüzünden bu incelemeri geciktiriyor ve hakeden, emek veren, özgün içerikler oluşturan insanlar bekliyor ki para kazanma açılsın. Yazıklar olsun, o kazandığınız paraların hayrını görmeyi beklemeyin. Dayanamadım artık yorum yazmadan edemedim.

Bir anne bu kadar kişiye beddua etmez. Sebebi ise inceleme geciktirdiği için bide düşünüyorum çok saçma geliyor. Onay işi şans işi 2 günde onay alan arkadaşım da var 40 günde onay alan da. Youtube işin geciktirdiği felan yok videolar sana ait %100 özgün ise onay alırsın... Ama gelip bu kadar adama saydırman beddua etmen çok yanlış. Sanki gelip senin kanallarını kopyalayıp senin onay süreni uzatıyorlar gibi anlaşılıyor kurduğun cümleden

Evet dogru bildiniz bu öfke boşa degil, kanalimi kopyaladilar.

o zaman karşı bildirim yapıp telif yollayacaksınız , gelipte bunca insana bir ton laf etmeye hakkınız yok

Milletin videolarimi calmaya hakki var benim kizmaya hakkim yok oyle mi? 3 sene emek verdigim cok iyi yerlere gelen kanalim sonuc olarak para kazanmasi kapandi, siz olsaniz uzulmez miydiniz kizmaz miydiniz? Biraz empati kurun.

Milletin videolarimi calmaya hakki var benim kizmaya hakkim yok oyle mi? 3 sene emek verdigim cok iyi yerlere gelen kanalim sonuc olarak para kazanmasi kapandi, siz olsaniz uzulmez miydiniz kizmaz miydiniz? Biraz empati kurun.
Sizin videoları çalana kızın öyle bir kızma şekliniz var ki gören de diyecek herhalde formdaki insanlar çaldı. Benim anlamadığım full özgün 3 yıllık emek verdiğiniz kanalın nasıl para kazanması kapatılıyor çok ilginç . Kizardim üzülürdüm ama gelipte böyle bir mesaj yazamaz formdakilere saydirmazdim. Full özgünnse zaten açılır, çalan kişilere de telif atar yoluma bakardım

Kanalınızın kategorisi nedir gta5, learn colors, slime vesaire

Para kazanma kapanmasının sebebi neydi? Tekrar eden içerik mi?

Sizin videoları çalana kızın öyle bir kızma şekliniz var ki gören de diyecek herhalde formdaki insanlar çaldı. Benim anlamadığım full özgün 3 yıllık emek verdiğiniz kanalın nasıl para kazanması kapatılıyor çok ilginç . Kizardim üzülürdüm ama gelipte böyle bir mesaj yazamaz formdakilere saydirmazdim. Full özgünnse zaten açılır, çalan kişilere de telif atar yoluma bakardım

Formdaki insanlar çalmadı tabiki, yazmamın sebebi şuydu, ben tek başıma çıktığım bu yolculukta çok iyi yerlere geldim, şu anda tanınmış sevilen bir kanalım, bu noktaya ne abone ya da izlenim satın alarak ne de başkalarının videosunu çalarak geldim, emek verene Allah yardım ediyor ve rızkını veriyor, spamla uğraşmak yerine güzel bir kanal fikri bulup o yönde özgün ve düzenli içerikler yüklendiğinde başarı sağlanıyor. Kanalımda bir sorun oluştu, youtube ile görüşmeler yapıldı, çözümlenmeye çalışılıyor, umarım burda spam yapan insanlara bir örnek teşkil edebilirim, youtube çok güzel bir gelir kapısı sadece özgün, kaliteli ve düzenli içerikler bekliyor bizden. Dilerim sizler de çok iyi yerlere gelirsiniz.

30 dakikalık bir videoyu hızlandırarak izlesek yine 30 dakika izlemiş sayılırmıyız yada 2 katı yavaşlatıp izlesek 60 dakika izlemiş sayılırmıyız

Benim 2018 Ağustos ayında ikinci kez başvurduğum kanalım, 15 Nisan 2019'da 00:16'da onaylandı.

İlk kanalım tamamen spamdı, red geldi. O videoları silip kendi kameramla çektiğim videoları yükledim ve onaylandı.

Bir dipnot : Sildiğim videolarımın izlenme ve aboneleri gitmedi. Yeni yüklediğim videolar izlenme ve abone şartını karşılamasa da, spam videolardaki izlenme sayesinde onay aldım. Bilginize...

İlk redden 1 ay beklemeyip, kanalı marka hesaba geçirip tekrar başvuru yapanlar var mı acaba? Olumlu olumsuz dönüş alabildiniz mi?

Son zamanlarda onay alan var mı arkadaşlar? Uzun süredir pek konu güncellenmiyor. Son durumlar nasıl sizlerde?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri