4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

5-6 Defa yolladım en az başvuruya red geldi daha sonra ek inceleme dedi sonuç geldi ve daha sonra onaylandı bundan sonra 19 gün içinde kapandı tekrarlanan içerikten videolarda yüklenemeyen hatalı videolarda vardı videolar spamdı pek fazla spam anlamıyorum açıkcası arkadaşların kafasındaki soru işaretleri giderilsin diye paylaştım.

Son düzenleme:

5-6 Defa yolladım en az başvuruya red geldi daha sonra ek inceleme dedi sonuç geldi ve daha sonra onaylandı bundan sonra 19 gün içinde kapandı tekrarlanan içerikten videolarda yüklenemeyen hatalı videolarda vardı videolar spamdı pek fazla spam anlamıyorum açıkcası arkadaşların kafasındaki soru işaretleri giderilsin diye paylaştım.
Red yedikten sonra kabul edilme sürecinde aynı videolarla mı başvurdunuz?

PK gittikten sonra tüm videoları silip bir kaç video yükleyip pk onaylanan var mı? - PK gittikten sonra yeniden 4k - 1saat şartlarını sağlamadan onay gelmiyor bekletiliyor diyenler var doğrumu?

kanalım bir buçuk yıldır incelemedeydi, alt kanala taşıyıp tekrar başvuru yaptım 6 gün sonra para kazanmam onaylandı.

kanalım bir buçuk yıldır incelemedeydi, alt kanala taşıyıp tekrar başvuru yaptım 6 gün sonra para kazanmam onaylandı.

Kanalınızdaki aynı videoları diğer kanalınıza mı yüklediniz? Sanırım incelemede olan kanaldaki videoları sildiniz? bu arada hayırlı olsun.

İlk başvuru çok önemli arkadaşlar. Ben trafik çektiğim bir video vardı silmeye kıyamadığım için :) ilk başvuruda red yedim. 1 ay beklemeyip Alt kanala taşıdım videoyu sildim tekrar başvuru yaptım. 18 gündür ses seda yok. Trafik çektiğim videodan da oldum :) Pk'da açılmadı :) İlk başvuruda bence acele etmeyin onaylanacak vaziyette gönderin.

para kazanması kapatılan (tekrarlanan içerik) bir kanal 4 gün içinde incelendi ve red geldi

bugün pk giden kanalı tekrar onaya gönderdim, pek umutlu değilim lakin yt belki şaşırtır beni..

Kanalınızdaki aynı videoları diğer kanalınıza mı yüklediniz? Sanırım incelemede olan kanaldaki videoları sildiniz? bu arada hayırlı olsun.

İlk başta spamdı red geldi, sonra hepsini silip özgüne döndüm. Özgünden sonra 1,5 yıl bekledim olmadı. Sonrasında bi sorundan sonra marka kanalına taşımak zorunda kaldım. 1 hafta sonra para kazanma onaylandı.

Alt kanal ıle alkasız olay. Kanala red yedıkten sonra haftada 1 tanede olsa ıcerık girmişsen orjinal 2. basvuruda hızlı onay alıyor.

para kazanması kapatılan (tekrarlanan içerik) bir kanal 4 gün içinde incelendi ve red geldi

Evet banada red geldı çok şaşırdım bu ne hız.

bugün pk giden kanalı tekrar onaya gönderdim, pek umutlu değilim lakin yt belki şaşırtır beni..

İçerik girmeye devam edin. Görüntülü ve sesli. onay alır.

Alt kanal ıle alkasız olay. Kanala red yedıkten sonra haftada 1 tanede olsa ıcerık girmişsen orjinal 2. basvuruda hızlı onay alıyor.

Tamamen marka kanalına geçirmemle alakalı bir olay. Son 6 ay hiç video atmamıştım zaten. Marka kanalına geçince, yeniden para kazanma başvurusu yapmamı istedi yaptım ve 1 hafta sonra sonuçlandı.

aktif izlenme ve abone arayan [MENTION=56834]excuse128[/MENTION] hacı abiye ulaşsın :D Epeydir çalışıyorum hiç mağdur etmedi sağolsun :)

İşin garibi özgün oyun videolarımla red yedim ne yapacağımı bilmiyorum.
Kanalım onay aldı :) Videolar özgündü zaten de açıklama,başlık thumbnailler felan kalitesizdi onları değiştirip tekrar onaya gönderdim 4-5 gün içinde onay aldı :) Red yiyen bir kanaldı bu arada bu kanal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri