4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Biz gene beklemeye devam

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=9418]delikurt09[/MENTION] [MENTION=19946]YTcu[/MENTION] [MENTION=55912]revios[/MENTION] varmı sizde birşeyler ?

[MENTION=9418]delikurt09[/MENTION] [MENTION=19946]YTcu[/MENTION] [MENTION=55912]revios[/MENTION] varmı sizde birşeyler ?

Bazı kanallar 1 kasımdan beri bekliyor bazıları 10 kasım... Yine cevap yok kanallar özenle hazırlanmış birebir özgün yüz gözüken ve 20-30 dakıkalık 50-60 tane video var.Sonumuz hayrolsun..

Yok ben beklemeye devam sanırım öylede kalacak gibi

---------- Spam Engelliyici 12:08 ---------- Önceki Mesaj 12:07 ----------

Bazı kanallar 1 kasımdan beri bekliyor bazıları 10 kasım... Yine cevap yok kanallar özenle hazırlanmış birebir özgün yüz gözüken ve 20-30 dakıkalık 50-60 tane video var.Sonumuz hayrolsun..
İzlenim ve abone aldıysan belki ondandir

Yok ben beklemeye devam sanırım öylede kalacak gibi

---------- Spam Engelliyici 12:08 ---------- Önceki Mesaj 12:07 ----------

İzlenim ve abone aldıysan belki ondandir

9fd39b_bd9c7f1c72f7481a9e5f38c899453f16.webp

:D Alakası yok hocam siz yenisiniz galiba bu konularda

9fd39b_bd9c7f1c72f7481a9e5f38c899453f16.webp

:D Alakası yok hocam siz yenisiniz galiba bu konularda
Valla hocam 2013 den beri ytdeyim kanal onaylatmada ise 4-5 aydır varım ama organik izlenim ve abonenin onaydaki etkisini biliyorsundur [emoji57][emoji57]

Valla hocam 2013 den beri ytdeyim kanal onaylatmada ise 4-5 aydır varım ama organik izlenim ve abonenin onaydaki etkisini biliyorsundur [emoji57][emoji57]

hocam iyi bir sunucuyla organik izlenimde kasılabilir. Ben çok organik kanalı kapatılan, spam kanalı açılanları gördüm.Sistem aa bu adam popüler organik hayranları var ben buna yol vereyim, aa bu adam sunucuyla kasmış kanalı o zaman bu adam tehlikelidir diyip basmıyor engeli.

Önemli olan videoların içeriği ve türüdür.Tabi birde izlenim kasılmışsa kaliteli şekilde düşüş olmadan kasılmış olmasıdır. 2-5 gün içinde izlenim yanmışsa artık yansıyıp ömür boyu kalıyor.

hocam iyi bir sunucuyla organik izlenimde kasılabilir. Ben çok organik kanalı kapatılan, spam kanalı açılanları gördüm.Sistem aa bu adam popüler organik hayranları var ben buna yol vereyim, aa bu adam sunucuyla kasmış kanalı o zaman bu adam tehlikelidir diyip basmıyor engeli.

Önemli olan videoların içeriği ve türüdür.Tabi birde izlenim kasılmışsa kaliteli şekilde düşüş olmadan kasılmış olmasıdır. 2-5 gün içinde izlenim yanmışsa artık yansıyıp ömür boyu kalıyor.
Bir kanalim aynı o şekilde kasıldı ama 20 gündür neden bir cevap yok sence nedendir

Yatın uyuyun sabah bakarsınız. Arkadaşımın onay alan kanalına gece 4-5 gibi cep gelmiş. En iyisi sabah bakmak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri