4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaşlar bin abone ve 4k dkyi telifli videoyla geçtim. Şimdi özgün videolar atıp 5 10 bin izlenme alırsam kanal onay alırmı acaba. Lütfen tecrübesi olan biri cevap versin yoksa boşuna uğraşmayayım videolarla

Bugün gönderdim bakalim
30cc03dfe1ca5fe8e12202339a550880.jpg

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Millet sadece 2 videoyla 1 günde onay alıyo, bize haftalardır cevap bile vermiyolar, çok sinir bozucu.

Sistem çok garip. Kasımda gönderdiğim kanallara halen cevap gelmedi. 2 gün önce gönderdiğim kanal onaylandı. Onay alıcaksa 2 günde alıyo, yoksa maalesef kanal çöp oluyo.

Sistem çok garip. Kasımda gönderdiğim kanallara halen cevap gelmedi. 2 gün önce gönderdiğim kanal onaylandı. Onay alıcaksa 2 günde alıyo, yoksa maalesef kanal çöp oluyo.

kendi videoların ve izlenim,abone alınmış kanalmıydı hocam

kendi videoların ve izlenim,abone alınmış kanalmıydı hocam
Videolar özgün ama videolardaki ben değilim. İzlenim ve abone aldım. Ama aldığım izlenimlerde silinme pek olmadı. Gelen izlenimlerde fazla silinme oluyosa bence YT kanalı ek incelemeye alıp aylarca bekletiyo.

Videolar özgün ama videolardaki ben değilim. İzlenim ve abone aldım. Ama aldığım izlenimlerde silinme pek olmadı. Gelen izlenimlerde fazla silinme oluyosa bence YT kanalı ek incelemeye alıp aylarca bekletiyo.

anladım hocam hayırlı olsun

Özgün bir kanalımı 26 Aralıkta öğlen onaya gönderdim. Bugün gece yani 29 Aralık’ta 1:16 geçe kanalın para kazanmasına onay geldiğine dair mail geldi. Oldukça hızlılar artık. Kanal için 300 abone almıştım izlenimler kendi videolarımdandı. Yanlız kanalda izlenim getiren videolar 8 ay önce yüklenmiş düzenleme videolarıydı. 1 ay içinde kanala attığım videolarım ise kendi kameramla çektiğim videolar ve toplam 10 tane kendi çekimim 12 tane de düzenleme birleştirme videosuydu.

Sorun olarak ise şuan dolar işareti yandı ama reklam çıkmıyor daha.

lanet olsun incelemesine aylarca zindanda gibi bekletiyolar 2,5 ay olacak yav...

36 saat önce para kazanması açılan kanalımda yeşil para işareti yanıyor ancak reklam çıkmıyor hiç. Hep bi problem olmaya başladı YouTube

Arkadaşlar 1 aydan fazladır cevap gelmeyen kanallar ek incelemeye tabi tutuluyormuş. Bugün resmi twitter açıklamasında öyle okudum.Yani 1 aydan fazladır beklıyorsanız muhtemelen baya bi zaman daha bekliceksinizdir umudunuzu kaybetmeyin ama her günde heycanla beklemeyin diye söylüyorum.

Arkadaşlar 1 aydan fazladır cevap gelmeyen kanallar ek incelemeye tabi tutuluyormuş. Bugün resmi twitter açıklamasında öyle okudum.Yani 1 aydan fazladır beklıyorsanız muhtemelen baya bi zaman daha bekliceksinizdir umudunuzu kaybetmeyin ama her günde heycanla beklemeyin diye söylüyorum.

ek incelemeye girdiyse kanallar artık 5 6 ay bekleriz red yeriz

bu soguk gecede isyan ettirten youtubenin ta neyse bu gece birsey yok ben en iyisi 15 gun youtube ile alakami keseyim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri