Bir gelişme varmı hocam?
Cevap yok hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir gelişme varmı hocam?
Arkadaşlar bin abone ve 4k dkyi telifli videoyla geçtim. Şimdi özgün videolar atıp 5 10 bin izlenme alırsam kanal onay alırmı acaba. Lütfen tecrübesi olan biri cevap versin yoksa boşuna uğraşmayayım videolarla
Hocam sizin aynı anda gönderdiğiniz ve onay alan 2 kanaldan bu cevap gelmeyen kanalların bir farkı varmıydı?Ümidim kalmadı cevap geleceğine...
Sistem çok garip. Kasımda gönderdiğim kanallara halen cevap gelmedi. 2 gün önce gönderdiğim kanal onaylandı. Onay alıcaksa 2 günde alıyo, yoksa maalesef kanal çöp oluyo.
Videolar özgün ama videolardaki ben değilim. İzlenim ve abone aldım. Ama aldığım izlenimlerde silinme pek olmadı. Gelen izlenimlerde fazla silinme oluyosa bence YT kanalı ek incelemeye alıp aylarca bekletiyo.kendi videoların ve izlenim,abone alınmış kanalmıydı hocam
Videolar özgün ama videolardaki ben değilim. İzlenim ve abone aldım. Ama aldığım izlenimlerde silinme pek olmadı. Gelen izlenimlerde fazla silinme oluyosa bence YT kanalı ek incelemeye alıp aylarca bekletiyo.
Ümidim kalmadı cevap geleceğine...
varmı hocam sende birşeyler
Arkadaşlar 1 aydan fazladır cevap gelmeyen kanallar ek incelemeye tabi tutuluyormuş. Bugün resmi twitter açıklamasında öyle okudum.Yani 1 aydan fazladır beklıyorsanız muhtemelen baya bi zaman daha bekliceksinizdir umudunuzu kaybetmeyin ama her günde heycanla beklemeyin diye söylüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.