4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
29 da başvurdum 31 saat 1 de acildi

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar özgün olmayan videolar ile onay alınma ihtimali var mı? Mesela 4k saat 1k abone yapsak özgün olmayan videolarla sonra o videoları silsek bu şekilde onay alan oldu mu hiç? Ona göre uğraşıcam :))

Arkadaşlar özgün olmayan videolar ile onay alınma ihtimali var mı? Mesela 4k saat 1k abone yapsak özgün olmayan videolarla sonra o videoları silsek bu şekilde onay alan oldu mu hiç? Ona göre uğraşıcam :))

Abi mağarada mı yaşıyorsunuz yaw :D :D Azcık forumu kurcalayın lütfen.

Özgün videolarla bile RED YİYEBİLİRSİN. Kaldı ki spam diyorsun. Her şeyi geçelim silinen videolar zaten sayaçtan düşüyor, olmayan videoyu incelemez adamlar

Nefret ediyorum bu youtubeden arkadaş ya, kafayı yedirtecek. 2. başvurumda 3.gün para kazanmamı açtılar tekrar..

Kanalda hiçbir değişiklik yapmadım para kazanmam kapandığından bu yana, yükleme yapmayada devam ettim. Kafa mı buluyolar benle anlamadım ki 2 ay niye kapattın para kazanmamı sen?

Normalde açıldı diye sevinmem lazım ama sevinemiyorum da kafalarına göre kapatacaklar yine diye

1.5 günde kanalım onaylandı biri çocuk kanalı diğeri ise nasıl yapılır tarzında videolar çektigim kanalım.Özgün olduguna eminseniz 1.5 günde açılıyor arkadaşlar onay maili gece saat tam 01:00 de geliyor.Yanlız çocuk kanalımda ilkkez para kazanma açtım ona mail geldi diğer kanalımın para kazanması kapanmıştı içeriği özgün yaptım açtılar ama mail gelmedi böylede bir garip durum.

Arkadaşlar benimde çocuk kanalımı ikinci kez incelemeye 4 martta gönderdim. Daha herhangi bir cevap gelmedi. Bekleyen arkadaşlar var mı?

Onaya gönderdiğim kanalların çoğuna 25inde red gelmiş sizdede durumlar aynı mı ?

Virüs youtube düzeninide bozdu.16 Gündür bekliyordu bir kanalım bugün red geldi.

Onay alan oldumu arkadaşlar bu sıralar ? yoksa korona youtube'uda mı vurdu

Tüm Videoları Silersem

Merhaba arkadaşlar bir kanalımda 1000 abone ve 4000 saat şartı çoktan karşılandı ancak benzer içerik maksadı ile kanalın para kazanması aktifleşmiyor. Sorular şunlar ;

1. Tüm videoları veya çoğunu silip başvuru yapsam açılır mı ?

2. Eğer 1 numara çözüm değilse öneriniz nedir ? Ağırlıklı olarak slayt çalışmıştım.

Merhaba arkadaşlar bir kanalımda 1000 abone ve 4000 saat şartı çoktan karşılandı ancak benzer içerik maksadı ile kanalın para kazanması aktifleşmiyor. Sorular şunlar ;

1. Tüm videoları veya çoğunu silip başvuru yapsam açılır mı ?

2. Eğer 1 numara çözüm değilse öneriniz nedir ? Ağırlıklı olarak slayt çalışmıştım.

Videoları silersen 4000 saatten düşer sıkıntı olur, videolar da kendini göstermeye bak sağ da solda küçük de olsa olur. Böyle yaparsan şansın artar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri