hocam vultr ile kendi proxy oluşturmayı denediniz mi ? vultr ile silinme oluyor mu ki acaba ?
Vultr ile denedim proxyler çok kısa bir süre içinde bad oluyor. Kullanabilen var mı bilmiyorum benim bir işime yaramadı vultr olayı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam vultr ile kendi proxy oluşturmayı denediniz mi ? vultr ile silinme oluyor mu ki acaba ?
Vultr ile denedim proxyler çok kısa bir süre içinde bad oluyor. Kullanabilen var mı bilmiyorum benim bir işime yaramadı vultr olayı.
Ben en son 7 lerde kalmışım
program baya gelişmiş
şuna web sitelerine de trafik verme işini çok daha stabil yapmış olsan da ekmek leri tereyağlı yesek![]()
Youtube için çalışıyor mu bot, 4k saat tamamlamak için
Selamlar hocam, çalışıyor kimisi silindiğini kimisi silinmediğini söylesede mobil proxylerin daha sağlam olduğunu silinmediğini düşünüyorum
Öyle bi piyasdayız ki her gün güncelleme gelen bi youtube garantisiz saat satışları bugün 4k saat doldurup yarın elinde patlayacaksa 4k views Programı her yönüyle bi avantajdır birden çok özelliği ve hizmeti mevcuttur Skype bekleriz x-pow4rguard-x
![]()
Mobil proxyler kaç para
5-10 dakikada bir yenilenen mobil proxy servislerinde proxy listesini devamli guncellememiz mi gerekiyor?
Firmanız ile konuşup bunu otomatiğe bağlattırın, otomatik her 5 dk da bi reset atmak gerektiğini belirtirseniz bunu oto hale getiriyorlar.
Otomatik 5dakikada yenilenen proxyleri 4kviews botuna devamli guncellememiz mi gerekiyor?
İp'nizin değişim süresine göre kimisi 5 saniyede bi değişiyor kimisi 5 dk, bu durum firmanız tarafından oto değişim açıldıysa , programda güncelleme yapmanıza gerek yoktur. Seo Döngü kısmını kullanabilirsiniz.Verdiğiniz belli aralıkla tarayıcı açılacağı için Her tarayıcıdan izlenme yani hepsinden video sonuna kadar devam edecektir Detaylar :
https://www.youtube.com/watch?v=Xtb3HcXCeCg
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.