#5 Bu sefer dayak da yedim =)

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
videonun sonunda sag üst köşede abone ol butonu eklemişsin ama link vermemişsin,üzerine tıkladıgında abone olunması gerek onun :)

videoya gelicek olursak,özellikle arabanın üzerinde gidişi sevdim :D

Yani şimdi ırkçılık gibi olmasın ama şu koca videoda herkes bağırıp çağırıyor ama vuran tek bir kişi var, neyse ben bir şey demiyorum anlayan anlamıştır zaten :)

kemal ekşioğluna düşer birazdan :D

aman aman o konulara girmeyelim arkadaşlar ..

bu bir şaka sonuçta kimin nasıl tepki vereceği belli olmaz,
herşey o anki ruh hallerine bağlı .. =)

Emre ve eren abi inşallah iyi biryerlere gelecekler onlar için gerçekten çok ugrasıyoruz sizde yardımcı olun neden forumdan biri beyaz showa çıkmasın forumun adı çıkar bizim yardımcı oldugumuzu söyler hepimizde mutluluk olur anlatabildim mi gerçekten herkes elinden geldigi kadar
yardımcı olsun sevgi ve saygılarımla

bir videoyu daha sağ salim tek parça halinde bitirmene sevindim : ) eline sağlık yine iyi olmuş

Daha dikkatli ol, cok gencsin geleceğin parlak

ilerleyen zamanlarda ikizliğinizden faydalanmalısnız bence sihirbaz şakaları filan. :D

Emre ve eren abi inşallah iyi biryerlere gelecekler onlar için gerçekten çok ugrasıyoruz sizde yardımcı olun neden forumdan biri beyaz showa çıkmasın forumun adı çıkar bizim yardımcı oldugumuzu söyler hepimizde mutluluk olur anlatabildim mi gerçekten herkes elinden geldigi kadar
yardımcı olsun sevgi ve saygılarımla

Forumun adı çıkmasın allah korusun aman diyeyim

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce yapıp da atmadığım videoyu paylaşıyorum ..

editi az çok öğrenmeye çalışıyorum eskilerden yayınlamaya başladım bakalım ..

Hayrettin' in dikkatini çekmek için yaptığımız bi videoyla sizlerleyiz.

Yorumlarınız bizim için çok önemli.

Diğer videoları editleyip hergün atacağız bakalım .. Stokta 7 video oldu biz daha yayınlayamıyoruz :D ..

Türkiye'de Yayalara Saygı Şakası #Hayretteam @Hayrettin - YouTube

Meslek giriyo:) Güzel olmuş.

Arabayla gidişine koptum :D

Türkiyede bunu yapmak gerçekten cesaret ister terbik ediyorum :) Kanala abone oldum takipteyim ;)

gittikçe profesyonelleşiyosun gerçekten çok iyisin

Çok güzel olmuş araba sürüklemesinde iyi güldüm.Bence sansür atmassan daha iyi olur ama sen bilirsin tabi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri