5 dakikada bir reklam videoda ?

• Kullanıcı ilhanmrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilhanmrt

Yasaklanmış
Eskiden reklam sınırlandırması 7 dakikada bir birde toplam reklam 10 du video içinde şimdi bu sınırlı değişiklik oldumu tamam koyuluyor sarı çizgi çıkıyor ama reklam çıkıyormu o dakikalarda teşekkürler iyi forumlar.

neden çikmasın çikiyordur. dakika başı koyanda var.

hep aynı konular açılıyor.biraz araştırıp sonra konu açın arkadaşım.

ne zaman reklam çıkarsa sonrası 7 dakikada sarı çizgi olsa bile reklam çıkmıyor diye biliyorum

ne zaman reklam çıkarsa sonrası 7 dakikada sarı çizgi olsa bile reklam çıkmıyor diye biliyorum

bende bundan bahsediyorum.

Birileri bizi amatör gördü sanırsam.

---------- Spam Engelliyici 01:29 ---------- Önceki Mesaj 01:28 ----------

bazıları bu forumu bilmezken biz bilgi alışverişi yapıyorduk.

Denemek zor olmasa gerek

bak şimdi denemek için:
-videoyu ilertip çıkıyormu diye bakmak.
-birde izleyip çıkıyormu diye bakmak.

konuyu açmamım amacı bildiğim bilginin doğru olup olmadığı ve ytpara'ya netlik getircek konu googlede araştırdım yok o zaman sitede olsun googleden bize kullanıcı gelsin ytpara ailesi büyüsün.biz 2012 den beri böyle yapıyoruz ve hep böyle yapacağız.

---------- Spam Engelliyici 01:33 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

google'den gelen kişi konuyu okuyup çıkmasın.
yorumları inceleyerek cevabını bulsun hitimiz artsın hit artınca kullanıcı artar kullanıcı artınca aile büyür amaç bu.

Bunlara harcayacağınız zamanı kanallarınıza harcayın,çıksa ne olacak çıkmasa ne olacak takılmayın böyle ufak şeylere,zaten kesin bir cevabı olan soru değil uzadıkça uzayacak,bazen çıkıyor bazen çıkmıyor o da neye göre mesela atlanamayan bir reklam çıkmışsa bundan 5 dakika değil 7 dakika sonrta bile reklam yayınlanmayabiliyorr,hiç üstünde bile durmam böyle şeylerin

ulan adam bi soru sormuş bi dövmediğiniz kalmış. zorlamı mesaj yazdırıyolar kardeşim size abuk subuk mesaj yazacağınıza adama yardımcı olun olmayacaksanız mesaj yazmayın.

arkadaşın sorunsuna gelince ben reklam çıkdığınıda gördüm çıkmadığınıda gördüm o yüzden genelde garanti olsun diye en az 7 dk aralıklarla girerim.

cevap vermek istemediğiniz yada sevmediğiniz bir konudan çıkabilirsiniz.
oturup illa birşeyler yazmaya çalışmayın.

ulan adam bi soru sormuş bi dövmediğiniz kalmış. zorlamı mesaj yazdırıyolar kardeşim size abuk subuk mesaj yazacağınıza adama yardımcı olun olmayacaksanız mesaj yazmayın.

arkadaşın sorunsuna gelince ben reklam çıkdığınıda gördüm çıkmadığınıda gördüm o yüzden genelde garanti olsun diye en az 7 dk aralıklarla girerim.

Kardeş öyle diyorsun da adam cevap vermiş onu terslemiş,sonra bi adam daha yorum yapmış onuda terslemiş,Bir adam daha yorum yapmış onada bilginlik taslamış.Kusura bakma yok 2013 üyesiymiş yok önce kayıt olmuşmuş,bu tarz tavırlarını değiştirirse milletten de adam gibi cevap alır...

Son düzenleme:
Kardeş öyle diyorsun da adam cevap vermiş onu terslemiş,sonra bi adam daha yorum yapmış onuda terslemiş,Bir adam daha yorum yapmış onada bilginlik taslamış.Kusura bakma yok 2013 üyesiymiş yok önce kayıt olmuşmuş,bu tarz tavırlanırı değiştirirse milletten de adam gibi cevap alır...

yanlız yazılan yorumlar pek cvp niteliği taşımıyor .

yanlız yazılan yorumlar pek cvp niteliği taşımıyor .

Adam demiş düzgünce ' Neden çıkmasın çıkıyordur,ben gördüm ' demiş bunda herhangi bir sıkıntı yaratacak bir üslup veya hakaret içeren bi kelime yok,bence bir cevap niteliğinde,sonra arkadaş ters bir cevap verdi.Diğer arkadaş doğruyu söyleyerek cevap vermiş dedi sonra yok post kasıyorsun falan.Bütün yorumlara baktım gereksiz bir yorum yazan olmamış ama arkadaş bütün yorumlara Bilgin bir tavırla ve ters cevap vermiş.

Adam demiş düzgünce ' Neden çıkmasın çıkıyordur,ben gördüm ' demiş bunda herhangi bir sıkıntı yaratacak bir üslup veya hakaret içeren bi kelime yok,bence bir cevap niteliğinde,sonra arkadaş ters bir cevap verdi.Diğer arkadaş doğruyu söyleyerek cevap vermiş dedi sonra yok post kasıyorsun falan.Bütün yorumlara baktım gereksiz bir yorum yazan olmamış ama arkadaş bütün yorumlara Bilgin bir tavırla ve ters cevap vermiş.

o yorumunu değiştirdi aklınca birşeyler yaptığını zannediyor ilk yorumu görmediğin için onu savunabilirsin doğal olarak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri