5 DK'da Neredeyse Tüm Kanallarım Patladı

• Kullanıcı rey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

rey

Kayıtlı Üye
Ne olduğunu anlamadım 5 dk önce girdiğim kanal bir anda patladı.Önem verdiğim diğer 7 kanalda aynı şekilde gümlemiş.Daha kontrol etmediklerim var.Tam işi öğrendim,herşey rayına oturuyor derken kötü oldu bu.Kanallarla da 1 aydır uğraşıyorum,izlenim artmış,abone artmış tam bu iş tamam derken ne var ne yok gitti.Ara mı versem ne yapsam bilemedim ki:confused:

Kanallar 5-10 gidiyorsa çok büyük ihtimalle ip dolayısıyladır.İp değiştirin ve bi hesaba günde 300 den fazla video atmayın.Bi anda atarken de en fazla 80-90 video atın.

Geçmiş olsun.Peki sizce sebep nedir ? Botla çok fazla mı yükleme yaptınız yada başka bir şey...

Kanallar 5-10 gidiyorsa çok büyük ihtimalle ip dolayısıyladır.İp değiştirin ve bi hesaba günde 300 den fazla video atmayın.Bi anda atarken de en fazla 80-90 video atın.

Ya benim gidiceği belliydi zaten 1k 1k atarsan böle olur.Ama biliyodum ben gitceğinin sadece ne kadar dayancak merak ettim.Ayrıca insanın içine de oturuyo bi anda gitmesi :)

Hocam zaten genelde 80-90 atıyordum.
Geçmiş olsun.Peki sizce sebep nedir ? Botla çok fazla mı yükleme yaptınız yada başka bir şey...

Valla hocam bot kullanmıyorum.Sebep bende hesaba bir VPS'den girdim bir kendi PC'mden.Yani farklı iplerden bu kadar sık giriş yapılınca gümlemiş olabilir.

Kanalların tek tek kapanmasının sebebi telifler vs oluyor ancak bir anda 9-10 kanal kapanmasının en büyük sebebi bir anda çok fazla video atmak ve ip nin kara listeye alınmasıdır.(Bence)

10 video attıgım kanalda patlıyo hic bir zaman video ile alakası yok deneme için 5 6 K video attığım hesap duruyor.

Geçenlerde attığım videoya göre kanalımın kapandığını gördüm tüm kanallara aynı videoyu yüklemiş olabilir misiniz ?

Not: Bana neden olan videoları aynı ip den çok fazla kanala kopyalamıştım tahminimce nedeni kanallarımın kapanmasının nedeni bu

Arkadaşlar şöyle bir not vereyim,hatta bu hususta ayrı bir başlıkta açılabilir.

Kapanan kanallarımın hepsi ama hepsi sıralı mail alınmış.Örnek şöyle

Reymail1,Reymail5,Reymail15 istisnasız(1 tanesini tam bilmiyorum)sıralı aldığım maillerin kanalları gümlemiş.Sıralı almadıklarım ise hala ayakta.Bu da ders oldu.Neymiş?SIRALI MAİL ALINMAMASI GEREKİYORMUŞ.

Sebep açık; spam yapıyor olmamız ve ip üzerinden bu spamı cok fazla sayıda kanal ile yapıyor olmamızdır. Youtube artık işleri sıkıya almaya başlıyor. Kapanması daha önce de sölediğim gibi normal.

Sebep açık; spam yapıyor olmamız ve ip üzerinden bu spamı cok fazla sayıda kanal ile yapıyor olmamızdır. Youtube artık işleri sıkıya almaya başlıyor. Kapanması daha önce de sölediğim gibi normal.

Hocam zaten kapandığı için Youtube'a suç bulmuyorum,kapatmaya hakkı var.Ancak yukarıda da bir noktaya dikkat çekmek istedim.Aynı ipden birçok kanala video yüklüyorum,ancak sadece sıralı açtığım maillerdeki kanallarım gitmiş.Diğerlerinde de spam yapıyordum ama diğerleri sağlam.

Hocam zaten kapandığı için Youtube'a suç bulmuyorum,kapatmaya hakkı var.Ancak yukarıda da bir noktaya dikkat çekmek istedim.Aynı ipden birçok kanala video yüklüyorum,ancak sadece sıralı açtığım maillerdeki kanallarım gitmiş.Diğerlerinde de spam yapıyordum ama diğerleri sağlam.

şuan size önerim ancak, o diğer kanallara aynı ipden oturum açmamanız olabilir.

Benimde sıralı mail ile açılmış kanallarım var duruyor 2 aydır hiç bir şeyde olmadı. Bir çok sebebi olabilir kapanmasının sebebi başlıkta bir çok arkadaş bir ihtimal belirtmiş bende bir ihtimal söyleyeyim; kanalları birbirine yakın zamanda veyatta arka arkaya aynı ip üzerinden açmışsan kanallar kapanabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri