5 günde 467 Dolar Kazanmak

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Arkadaşlar genellikle ingilizce ve almanca forumları takip ediyorum ordaki bir arkadaşta 5 günde 467 dolar kazandıgını iddaa etmiş ve nasıl yaptıgınıda açıklamış bende o konuyu türkçeye çevirip buraya koymak istedim belki sizinde işinize yarar.
Ekli dosyayı görüntüle 1373

Ben 2 Yıldır bu youtube iş ortağı işindeyim hep videolarımı daha fazla izletmek ve daha fazla kazanmak için yöntemler aradım.(Bu arada arkadaş özgün çalışıyor sokak koşuculuyla alakalı bir kanalı var)
Son zamanlarda farklı ağlar üzerinde çalışıyordum ve youtubeda hile yapmaya karar verdim.(Tam olarak hile yaptıgı sayılmaz video imlemede bir kaç hile yapmış videoya bir müdahale yok.)

1.com lu bir site açtım
2.Paylaştıgım videoları direk olarak paylaşması için bir bot yazdım
3.Sitemi bir Seo firmasıyla beraber yüksek sıralamalara çıkardım sitem sokak koşucuları tagında Google'de birinciydi.
4.Bir Addmefast hesabı aldım ve içine 50 dolarlık kredi yükledim.

Sonra ne yaptım;

1.Videolarımı paylaştım ve bot sayesinde direk siteme attım siteyi ziyaret eden herkez videolarımıda izledi
2.Facebookta 3 farklı ünlü kişiyle mesajlaştım onlarda benim 2 adet hesabımda ve bir Fan Page'de videolarımı paylaştım.
3.2 Farklı twetter hesabından reettweetlerim yapıldı
4.Addmefast hesabımdan video mu kredi karşılığı tüm platformlarda paylaştım.
5.1 de pinterest hesabı kullandı ve burdada videom paylaşıldı

Ekstra olarak:10 dan fazla G+ hesabım vardı bunlardada videom paylaşıldı

Her 2 günde 1 bunlar tekrar edildi.

Böylelikle kendi etiketimde youtube'da birinci oldum ve bundan sonrası geldi.

İyi günler

He şimdi gelelim nerde hile yapmış Addmefast bir hile sayfasıdır kredi satın alıp bu kredilerle üyelere sosyal paylaşım sitelerinde birşeyler yaptırırsınız ama arkadaşın taktiği iyi Addmefastten direk video view yapsaydı direk ban yerdi ve herşey boşa giderdi ama arkadaş bu siteyi imleme için kullandı videoda özgün ve ilginç olunca patladı gitti.

Gelelim ana fikre arkadaşlar ben youtube'den anlamıyorum he başka profosyonel oldugum alanlar var ama onu tutturamadım gitti şuan tek hesabımda 2 tl para var bıraktım o işleri ama baya bir bilgi edindim mesela öyle videoyu koy sonra bekle olmuyor video ne kadar süper olursa olsun kimsenin haberi olmadıktan sonra neye yarar youtubeda imleme çok önemli hatta video kalitesini geçtim imlemeniz iyiyse o video patlar hadi kolay gelsin iyi günler ellerim ağrıdı.

sağlam sosyal medya hesaplarıyla mümkün.. arkadaş yabancı olduğundan yabancı twitter ve facebook sayfalarında reklam yapıyor, tbm haliyle yüksek, diğer atraksyonlara gerek yok..

Sosyal medya reklamcılığı yada pazarlamasını bilen,çözen bugününü değil yarınlarını da kurtarır. Görünen o ki gelecekte internette para sosyal medyadan geçecek bence...
Bu arada o istatistikleri nedense cpa istatistikleri gibi algıladım nedense:)

orjinal kanal olduğuna göre kapanma derdi de yok adamın. gece kafasını yastığa koyduğunda rahat uyuyordur. ben uyuyamıyorum acaba kapanan kanalım olur mu diye.

Arkadaşım senin de yüklediğin videolar sosyal medyada birden patlasa bu kadar kazanman mümkündür facebookta 2.5 milyon takipçili bir sayfa da yapılan bir paylaşımın 1 saat içerisinde beğenen ve paylaşanların sayısı 50k yı buluyor

youtube da öyle olaylarla karşılaştım ki 400 dolar az bile bizim bilmediğimiz neler var youtube da adamlar özellikle videoyu at 3 gün sonra sil taktiğiyle xx.xxx haneli rakamlara çıkıyor.telifi yemeden siliyolar ;):cool: bende deniyorum 1-2 katagoride atıyorum telif yemeden siliyorum zaten 1 gunde 200 lirayı geçiyor attığım video.:D dediğimi deneyin yararının görürsünüz.not:attığınız videolar popüler en yeni dizidir tv programıdır bu tarz şeylerin en güncel bölümü olsun. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri