5 günlük kazancım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya hocam orası öyle fakat öğrenciyim ben malum, aylık 200 tl kazansam bile yeter ek olarak :)

sen paranın tadını bi al bakalım yetiyormu sana 200 tl. ben şimdiden tatil için otel ayarladım uçak biletini aldım ama hala orada da güzel videolar yakalayabilirmiyimin peşindeyim yani kısacası Paranın yüzü sıcaktır kardeşim.Allah daha çok verir sana inşallah.

@cuaron ; fazla paradan zarar gelmez hocam fakat şu anlık 200 tl bile işimi görür :)

@ osmsmr ; hocam siz işi ilerletmişsiniz ya :D ben fazla kazanırsam iMac alabilirim kendime. Yazılım ile uğraştığım için hep iMac hastası olmuşumdur kalitesi ve şeklinden dolayı ama bir türlü maddi imkanlar yüzünden alamadım, inşallah hepimiz daha çok kazanırız hocam :)

@cuaron ; fazla paradan zarar gelmez hocam fakat şu anlık 200 tl bile işimi görür :)

@ osmsmr ; hocam siz işi ilerletmişsiniz ya :D ben fazla kazanırsam iMac alabilirim kendime. Yazılım ile uğraştığım için hep iMac hastası olmuşumdur kalitesi ve şeklinden dolayı ama bir türlü maddi imkanlar yüzünden alamadım, inşallah hepimiz daha çok kazanırız hocam :)

inşallah kardeşim 3 kuruşa 5 köfte devri bitti çalışmak lazım :)

Merhaba arkadaşlar YT işine daha yeni başladım 1-2 gün araştırıp forumda gezinip bot almanın iyi olacağını düşündüm ve videoyap botu aldım 1 adet. 6 Adet kanal açtım kendime; gündem,haber,sağlık,animasyon,kaza videoları tarzında ve 6 günlük kazancımı sizlerle paylaşmak istedim;

KgvrP0.png

Sizce adsense hesabım kapanmadan PİN'i alıp parayı çekebilir miyim ne dersiniz ? :)

kanallar kapandı mı

Siz bence pek emin olmayın ay icersinde 2 kez adsensem kapatıldı , saçmalık şuki adamlar adsensemi kapatıyorlar fakat kanallarım kapatmıyorlar ..?

bende videoyap aldım 1 haftada 10 tl yi geçemedim
kaynak bulmakta sıkıntı yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

hocam Allah dahada arttırsın ama böyle konular artık yasaktı sanırım [MENTION=5982]silentspy[/MENTION]

Dalgamı geçiyorsunuz la siz adamalr yenı 95tl akzanmıs biz 4aydır bu işteız 70 tl yenı oldu alla alla

kaç aydır bu iş içindeyim benim kazançlar senin 1 tık üstün gibi bişi bot kullanmayı 1-2 aydır düşündüm ama hiç nasip olmadı ama kazançın iyi

Siz bence pek emin olmayın ay icersinde 2 kez adsensem kapatıldı , saçmalık şuki adamlar adsensemi kapatıyorlar fakat kanallarım kapatmıyorlar ..?

valla hocam Allah korusun :) ben sahtecilik falan yapmıyorum spam yapıyorum kabul fakat spamıda özveri ile özenle özene bezene yapıyorum yani önüme geleni seçmiyorum :)

teşekkür ederim hocam :)

bende videoyap aldım 1 haftada 10 tl yi geçemedim
kaynak bulmakta sıkıntı yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

hocam ilk mesajımda yazmıştım zaten konunun 1.sayfasındaki ana mesajıma bakarsanız çalıştığım konuları yazmıştım :)

Zengin olunca pin istemiyorlar tabi :D :D

Ayrica hocam iyi gidiyorsun,tutturmussun artik birseyler,bol kazanclar :)

hocam tutturduk fakat inşallah parayı alabiliriz :)

hocam Allah dahada arttırsın ama böyle konular artık yasaktı sanırım @silentspy

hocam yasak değil ; bir sebeple değil kazancınızı nasıl kazandığınızı belirtirseniz, yani kategori falan. İnşAllah hepimizin arttırır hocam :)

Dalgamı geçiyorsunuz la siz adamalr yenı 95tl akzanmıs biz 4aydır bu işteız 70 tl yenı oldu alla alla

Hocam şans işi birazda

kaç aydır bu iş içindeyim benim kazançlar senin 1 tık üstün gibi bişi bot kullanmayı 1-2 aydır düşündüm ama hiç nasip olmadı ama kazançın iyi

sağolun hocam, kesinlikle bot öneririm hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri