5 hafta boyunca,haftalik 25$ kazanan kisiler araniyor!

iwocan

Yasaklanmış
Arkadaslar merhaba,

Bilindigi uzere Google Adsense' e bir sekilde ulasmaya calisiyorum..Dunku telefon gorusmemde,telefon uzerinden veya yuzyuze hic bir sekilde sorularima yanit bulamayacagimi belirttiler.

Bu sebepten dolayi Google Adsense'e mail yoluyla ulasmayi dusunuyorum fakat bunun icin de Google'in istedigi bir sart olan "5 hafta boyunca,haftalik geliri en az 25$ kazanmis olma" kuralina takiliyorum..

Aklimizdaki sorulari sormak ve diger arkadaslara da fayda saglamak amaciyla,aranizdan bu kuralara uygun bir kisi ile bu isi yapmayi planliyorum..

Tek yapmaniz gereken;

Ben size ingilizce olarak yazdigim mailleri gereken yere sadece kopyala yapistir yapip gondermek VE duzenli olarak gelen mailleri bana bildirmek..

Unutmayalim ki boyle bir konuda tek bana degil tum arkadaslara yardiminiz dokunmus olacak.

Ilginiz icin tesekkur ederim.

Not: Boyle birseyin gercek olup olmadigini ogrenmek isteyenler support.google.com/adsense linkine tikladiktan sonra acilan sayfadaki "bize ulasin" butonuna tiklayabilirler.Acilan pencerede "kriterler" i tiklayip,ilgili aciklamayi okuyabilirler.. Aciklamanin direkt linki de bu adrestedir. https://support.google.com/adsense/answer/2657175

Arkadaslar merhaba,

Bilindigi uzere Google Adsense' e bir sekilde ulasmaya calisiyorum..Dunku telefon gorusmemde,telefon uzerinden veya yuzyuze hic bir sekilde sorularima yanit bulamayacagimi belirttiler.

Bu sebepten dolayi Google Adsense'e mail yoluyla ulasmayi dusunuyorum fakat bunun icin de Google'in istedigi bir sart olan "5 hafta boyunca,haftalik geliri en az 25$ kazanmis olma" kuralina takiliyorum..

Aklimizdaki sorulari sormak ve diger arkadaslara da fayda saglamak amaciyla,aranizdan bu kuralara uygun bir kisi ile bu isi yapmayi planliyorum..

Tek yapmaniz gereken;

Ben size ingilizce olarak yazdigim mailleri gereken yere sadece kopyala yapistir yapip gondermek VE duzenli olarak gelen mailleri bana bildirmek..

Unutmayalim ki boyle bir konuda tek bana degil tum arkadaslara yardiminiz dokunmus olacak.

Ilginiz icin tesekkur ederim.

böyle birşey gerçekten var mı hocam bana biraz sallama bilgi geldi de 25$ vs.

iwocan arkadasimiz bu konuda soru ve sorunlarimizi bir yol bulup Google'a iletmek istiyor sagolsun.Bu konuda yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler.

---------- Mesaj saat 12:40:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:39:15 civarında gönderildi. ----------

böyle birşey gerçekten var mı hocam bana biraz sallama bilgi geldi de 25$ vs.
Evet bu kural dahilinde hizli destek sagliyorlarmis.

iwocan arkadasimiz bu konuda soru ve sorunlarimizi bir yol bulup Google'a iletmek istiyor sagolsun.Bu konuda yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler.

---------- Mesaj saat 12:40:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:39:15 civarında gönderildi. ----------

Evet bu kural dahilinde hizli destek sagliyorlarmis.

hmm anladım hocam o şekilde adsense e mail attıktan sonra ilgileniyorlar mı yani ?

site yönetiminden birise neden yapmıyor? Ben üstlenmek isterim ama kanallarımın içeriği youtube şartlarına uyugun değil. Gelip kanalı görürlerse ne yapcam? yaaa:rolleyes:

kanka kanal içerikleriyle alakalı bir durum sorun olur mu böyle birşeyde eğer yoksa ben her türlü varım biliyorsun

Bu tür bir kriter var (ise 25$) google da herhangi bir sayfada bu bilgi olmalı. En azından konunun sahibi ya da bilgi sahibi olan bir kişinin kaynağını belirtmesini rica ediyorum..

hocam bu yaziyi yazmadan once ilk mesaji okumadiniz mi acaba?

Kusura bakmayın hocam cepten giriyorum ve konunun tamamını muslera nın mesajından okumuşum. Alttaki açıklamayı görmemiştim güzel bir bilgi ve sorulara direkt cevap bulmak için faydalanmak lazım...

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]

Youtube kriterlerine uygun, özgün calisarak hafta da 25 dolar geliri olan kimse cikmaz maalesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri