5 milyon g-mail hacklendi

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
sizde bunu yediniz başka işiniz gücünüz yokmu

No! Your account probably is not in public access! However, we are strongly recommend to change your password periodically. - See more at: https://isleaked.com/en.php#sthash.LcO0LElq.dpuf

Bir tane denemelik dandik maillerden birini yazdım, onu bile çalamamışlar.
:D
Demekki adsense maili sağlamda.

bu gmailler siteden çekilmiş belli kayıtlı kullanıcıların gmailleri bunlar

Sanirim guvenligi asamamislar girebildikleri kadar veriyi almislar ama simdi veritabaninami girdiler yoksa reset acigiylami caldilar eger reset acigi varsa is cok kotu durumda :(

keşke yazmasaydım boş anıma geldi yazdım ne olabilirki yazınca

bu yazı güvende mi demek
çeviriden baktım şiddetle şifrenizi değiştir diyor

aslında adamlar o siteye girip mailimizi yazınca bir dahaki heklenecekler listesi oluşturuyor haberiniz yok :)

Mailinizi veriyorsunuz arkadaşlar şifrenizi değil :) Mailinizi vermeye bile korkuyorsanız zaten boşverin hacklenin :D Uzun karmaşık güzel bir şifreyi kıramazlar siz hata yapmadığınız takdirde.

Abi bu adamlar büyük adamlar merak etmeyin senin benim mail adresimi napsın bunların amacı sanal alemdeki en büyük güvenliğin bile ele geçirebileceğini diğer bi deyişle hacklenebileceğini gösteriyorlar

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hacklenirsem sende waffle makinesi alırım ama yanında rom olmazsa kabul etmem :D

Yandex ve mail ru dan sonra da bu sabah 5 milyon gmail hesabi ruslar tarafindan hacklenmis , ve butun kullanici adi ve sifreler internette yayinlanmis , adsense hesaplarinizin sifresini degistirmekte yarar var.

https://isleaked.com/ burdan kontrol edebilirsiniz hacklenip hacklenmediginizi , kullanici adindaki 3 sembol yerine * isareti koyabilirsiniz.

Şimdi arkadaşlar bu sorgulama yaptığımız siteyi kim yapmış? Buradan sorgulama yapmak güvenli mi? Birisi babasının hayrına mı yapmış insanlar hacklenip hacklenmediğini öğrensin diye?

Her ne kadar We don't collect your emails nor access logs yazsa da bunlarda girilen mail adreslerini bir veritabanında biriktiriyor olabilir.

Artık herşeyden korkar oldum. Geçen de nasıl olduysa bir kanalıma ait Twitter hesabına erişilmiş bir sürü url paylaşılmış. Ve bu adreslerin çoğu .ru ile bitiyordu. Ah bu ruslar...

Spam mail atacak mail adresi arıyor olabilirler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri