5 Milyonluk Youtube Hesabım Kapandı.

B
  • Kullanıcı BeratResmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim milletimiz neden böyledir ki ? yahu elin adamının videosunu yayınlıyoruz adamlar nazikçe mail gönderiyorlar lütfen videomu kaldırır mısınız diye? ama bizim milletimiz ne yapıyor direk telif, ihtar ayıptır yahu ..

ahhh ahh nato kafa nato mermer :(

serin sesler yasal olarak videoları kullanım hakkı alıyormu ki ?Madem özgün videosuz okusun o metni bakalım dinlenecekmi ?Tamam emek var ama video sayesinde

hocam sen kanalındaki videoların kaç tanesini yasal olarak aldın?

bu üçüncü söyleyişim. Serin Sesler videolara değil, seslendirmelere telif yolluyor.

ayrıca yasalar bir tek serin sesler'e mi geçerli? yasalar sizi bağlamıyor mu? o halde siz de kanalınızdaki videoları sadece ses olarak yükleyin.

kimse emek çalmayı hukuk müşavirliği yaparak legal hale dönüştürmeye uğraşmasın.

her şeyi geçelim. her şeyi. sadece şuna cevap verin. elinizi vicdanınıza koyun.

diyelim siz yapıyorsunuz seslendirmeleri. aynı gün içinde videonuz başka kanallarca yirmi otuz kez klonlanıyor. "çalsınlar ya videomu nolcak, izlenimin bölüşülsün eheh" diyen biri varsa, ben artık bu konuya cevap yazmayacağım.

Ben o kadar videoyu bulucam, kafa yorucam, kesicem, biçicem, dublaj yapıcam, üstüne birde bunun sevilmesini sağlıcam.

Sonra adamın biri gelip 2 sn'lik hareketiyle videomu, EMEĞİMİ çalıcak ve bundan PRİM yapacak?

Serin Sesler'e sonuna kadar hak veriyorum.Emek verip bir şeyler yapmaya çalışmadan kimse bu dediklerimi anlayamaz.

Aynen Muslera Abi serin sesler dogru çalışmıyor ki sahte telif yolluyorlar herkes biliyor bilmeyen arkadaşlar var işte

serin sesler doğru çalışmıyor sen çalışıyorsun öyle mi?

türk bir kullanıcının seslendirmelerini çaldığın için utanman gerekir dostum.

serin sesler doğru çalışmıyor sen çalışıyorsun öyle mi?

türk bir kullanıcının seslendirmelerini çaldığın için utanman gerekir dostum.

Neyımden utanacam kardşeim adamlar hazır videoları alıyorlar ses değiştiriyorlar bu mu emek ? çok emekmiş hepsi 5 dakikalık iş video 0 dan kendı emekleri olmadıgı ıcın hıc de utanmam !

ŞİMDİ ŞİKAYET AÇACAM İSTEYEN KATILIR.

Neyımden utanacam kardşeim adamlar hazır videoları alıyorlar ses değiştiriyorlar bu mu emek ? çok emekmiş hepsi 5 dakikalık iş video 0 dan kendı emekleri olmadıgı ıcın hıc de utanmam !

ŞİMDİ ŞİKAYET AÇACAM İSTEYEN KATILIR.

5 dakikalık iş mi? dostum el insaf. sen o işleri 5 dakikada yapabiliyorsan saate binlerce dolar kazanırsın. sadece türkiye değil, bütün dünya takdir eder seni.

peki o halde seslendirmeleri sen yapmış ol 5 dakikalıksa, tamam mı? ben de senin videonu kanalıma yükleyeyim. razı olur musun?

sen de videoyu ben seslendirdim de bana.

ama ben seni hakkını aradığın için şikayet edeyim.

evet yap diyebiliyorsan ben daha birşey yazmıyorum.

5 dakikalık iş mi? dostum el insaf. sen o işleri 5 dakikada yapabiliyorsan saate binlerce dolar kazanırsın. sadece türkiye değil, bütün dünya takdir eder seni.

peki o halde seslendirmeleri sen yapmış ol 5 dakikalıksa, tamam mı? ben de senin videonu kanalıma yükleyeyim. razı olur musun?

sen de videoyu ben seslendirdim de bana.

ama ben seni hakkını aradığın için şikayet edeyim.

evet yap diyebiliyorsan ben daha birşey yazmıyorum.

Kardeşim biz müslümanız hepimiz Adem Havvanın Çocuklarıyız Dünyada binelrce video var bu videolar telif yemiyor iken bizim ülkemizin müslüman insanları bizi paramızdan ekmeğimizden ediyor. Benim videom var internette şarkılarım var ben bi sanatcıyım ve internette bir çok video kanalımda şarkılarım paylasılmış durumda ve hiç birinden rahatsız değilim neden rahatsız olayım ? kötü bişi mi yapıyorlar ? para kazanıyorlar hemde benım dinleyicilerım artıyor bu yaptıkları hak değil.

yarı yarıya emek emege saygım var lakin önce bir mesaj atılabilirdi videomu kaldır diye kaldırmassa ozman verirdi ihtarı hoş olmamış o uyarıyıda baskasının videosu oldugu için yapmalıydı tamamen sahsına ait bir videoysa ona bişi demem ama baskasının videosuna ses yükleyip o video benim der gibi sahiplenmesi onu haklı cıkarmaz ... burda iki tarafta yanlış yapmış önce uyarı mesajı atmalıydı şahsi fikrim budur .. şimdi bu arkadasta onun kanalına elinden geleni yapıcak :) buda hoş olmıcak :D

Kardeşim biz müslümanız hepimiz Adem Havvanın Çocuklarıyız Dünyada binelrce video var bu videolar telif yemiyor iken bizim ülkemizin müslüman insanları bizi paramızdan ekmeğimizden ediyor. Benim videom var internette şarkılarım var ben bi sanatcıyım ve internette bir çok video kanalımda şarkılarım paylasılmış durumda ve hiç birinden rahatsız değilim neden rahatsız olayım ? kötü bişi mi yapıyorlar ? para kazanıyorlar hemde benım dinleyicilerım artıyor bu yaptıkları hak değil.

kardeşim müslümansan önce en büyük günah olan kul hakkı yememeyi bileceksin. bir adamın saatlerce süren emeğini 10 sn de yemen meşru değil. vevo videolarını yükle bakayım yiyor musun yemiyor musun telif. bir sanatçı, eserlerini sadece kendi hür iradesi ile kamuya mal eder ve telif istemez. bu sanatçıya göre değişir. örneğin sıla'nın videosunu bi yükle bakalım. o da sanatçı, muhtemelen senden daha bilindik bir sanatçıdır :) sıla da adem ile havva nın çocuğu değil mi? serin sesler, dublajlarının başka kimseler tarafından gelir elde edilmesine razı olmadığı için o ecnebi mi oluyor? arkadaşım elini vicdanına koy.

yarı yarıya emek emege saygım var lakin önce bir mesaj atılabilirdi videomu kaldır diye kaldırmassa ozman verirdi ihtarı hoş olmamış o uyarıyıda baskasının videosu oldugu için yapmalıydı tamamen sahsına ait bir videoysa ona bişi demem ama baskasının videosuna ses yükleyip o video benim der gibi sahiplenmesi onu haklı cıkarmaz ... Burda iki tarafta yanlış yapmış önce uyarı mesajı atmalıydı şahsi fikrim budur .. şimdi bu arkadasta onun kanalına elinden geleni yapıcak :) buda hoş olmıcak :d

ben mahkemeye verecem kardeşim emin ol

ben mahkemeye verecem kardeşim emin ol

ver kardeşim. hakime ben bu adamın seslendirmesini arakladım, o da buna razı olmadı dersin.

takdir mahkemenindir.

ayrıca neden kendisine tatlı bir dille telifi geri çekebilir misiniz? diye mesaj atmıyorsun?

Ciddi Ciddi soruyorum. Serin seslerin yaptıgı sacmalıklara gülen var mı ya..?

Bu ise yeni basladim yaklasik 1 hafta oldu. Spam yapmadan ve telifsiz videolar ile denemeler yapiyorum. Dün videonun birine yabanci birisi mesaj yazmisti. Bu video bana aittir ve. Sikayet etmiyorum yazdiydi fakat bende onun o tutumuna karsi direk videoyu özür dileyerek kaldirdim. Sizin yasadiginiz duruma göre bizim kendi milletimiz direk kapatmaya yönelik calisiyor sanirim. Gecmis olsun umarim kanaliniz tekrar acilir

ver kardeşim. hakime ben bu adamın seslendirmesini arakladım, o da buna razı olmadı dersin.

takdir mahkemenindir.

ayrıca neden kendisine tatlı bir dille telifi geri çekebilir misiniz? diye mesaj atmıyorsun?

KARDEŞİM BEN ADAMLARLA TATLI DİLLE ÖZÜR DİLEDİM ZATEN GÖRÜLDÜ YAZDI CEVAP BİLE VERMEDİLER FACEBOOOKTAN 1 HAFTA BOYUNCA YALVARDIM YÜZLERCE KANAL BU ADAMLAR YÜZÜNDEN KAPATILDI

KONU AÇTIM İSTEYEN OKUSUN ! : http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...kanalim-icin-itiraz-istiyorum.html#post185923

kardeşim sen kanalına mesaj at, telifini geri çekecektir. Emin ol

kanalim kapatildi çoktan 1 saat oldu kapatali 2007 den beri o kanlim açikti benim resmi kanalimdi bütün albümlerim şarkilarim müziklerim o kanaldaydi şimdi ne olacak bu insanlari ben mahkemeye vermezsem herkesin hkakini yicekler ben yedirmem kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri