El İnsaff Yahuu senin özgün Çalışma Anlayışına Hastayım.hocam şimdi sen birine "sen de mi brütüs?" diye sorduğunda sezar'a telif ödüyor musun? ayrıca videoların onlara ait olmadığını iddia eden birisi, orijinalini yüklesin. neden seslendirmesini gasp ediyor? düz mantık mı sence? hocam elinizi vicdanınıza koyun. hanginiz kanalınızdaki videolara telif ödüyorsunuz? serin sesler videoya dublaj yapıp izlenmesini sağlıyor. hanginiz kanalınızdaki videolara yaptığınız seslendirmelerle haber oluyorsunuz sosyal medyada? ya da büyük haber ve gazete kanallarında?
Fakirlikten ölmek istiyorum | İzle | Spor | Skorer.tv
"Fakirlikten Ölmek İstiyorum"
Ronaldo'ya Dublaj Yaptılar: Fakirlikten Ölmek İstiyorum haberi - TIKLA İZLE
Çal Ronaldo Keke çal!
Serin Sesler - Marmaray Röportajları - onedio.com
el insaf arkadaşlar.
Sen Bize sorunyorsun da senin kaçtane video sosyal medyada patladı ünlu gazete sitelerinde yayınlandı. ona bakarsan "oğlum bak Git" tüm Tv kanallarında en ünlu tvlerde ve en iyi gazetecilerin Sitelerinde eklidi..
Bizim Bir sıkıntımız yok bu konuda biz serin sesleri eleştirmiyoruz.. insan Gibi Bir uyarı yollasa Bizde Videoları Tabiki kaldırırız. Öyle Direk Gelişi Güzel Telif atması Doğru Değil... El insaf Arkadaş El insan serin seslerde Çok insan var.. Demi.... !!