5 Milyonluk Youtube Hesabım Kapandı.

B
  • Kullanıcı BeratResmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam şimdi sen birine "sen de mi brütüs?" diye sorduğunda sezar'a telif ödüyor musun? ayrıca videoların onlara ait olmadığını iddia eden birisi, orijinalini yüklesin. neden seslendirmesini gasp ediyor? düz mantık mı sence? hocam elinizi vicdanınıza koyun. hanginiz kanalınızdaki videolara telif ödüyorsunuz? serin sesler videoya dublaj yapıp izlenmesini sağlıyor. hanginiz kanalınızdaki videolara yaptığınız seslendirmelerle haber oluyorsunuz sosyal medyada? ya da büyük haber ve gazete kanallarında?

Fakirlikten ölmek istiyorum | İzle | Spor | Skorer.tv

"Fakirlikten Ölmek İstiyorum"

Ronaldo'ya Dublaj Yaptılar: Fakirlikten Ölmek İstiyorum haberi - TIKLA İZLE

Çal Ronaldo Keke çal!

Serin Sesler - Marmaray Röportajları - onedio.com

el insaf arkadaşlar.
El İnsaff Yahuu senin özgün Çalışma Anlayışına Hastayım.
Sen Bize sorunyorsun da senin kaçtane video sosyal medyada patladı ünlu gazete sitelerinde yayınlandı. ona bakarsan "oğlum bak Git" tüm Tv kanallarında en ünlu tvlerde ve en iyi gazetecilerin Sitelerinde eklidi..
Bizim Bir sıkıntımız yok bu konuda biz serin sesleri eleştirmiyoruz.. insan Gibi Bir uyarı yollasa Bizde Videoları Tabiki kaldırırız. Öyle Direk Gelişi Güzel Telif atması Doğru Değil... El insaf Arkadaş El insan serin seslerde Çok insan var.. Demi.... !!

El İnsaff Yahuu senin özgün Çalışma Anlayışına Hastayım.
Sen Bize sorunyorsun da senin kaçtane video sosyal medyada patladı ünlu gazete sitelerinde yayınlandı. ona bakarsan "oğlum bak Git" tüm Tv kanallarında en ünlu tvlerde ve en iyi gazetecilerin Sitelerinde eklidi..
Bizim Bir sıkıntımız yok bu konuda biz serin sesleri eleştirmiyoruz.. insan Gibi Bir uyarı yollasa Bizde Videoları Tabiki kaldırırız. Öyle Direk Gelişi Güzel Telif atması Doğru Değil... El insaf Arkadaş El insan serin seslerde Çok insan var.. Demi.... !!

arkadaşım serin sesler önce uyarı yapıyor, uyarı olmazsa eğer geri dönerseniz geri kaldırıyor telifi.

arkadaşım serin sesler önce uyarı yapıyor, uyarı olmazsa eğer geri dönerseniz geri kaldırıyor telifi.

Benim Kanalımada Telif yolladı, Ben çok güzel bir dille Telifi Kaldırmalarını İstedim Ricada bulundum Ayrıca Uyarıda bulunmadı... ve Telifi de kaldırmadı Neyse bu konu Tartışma Konusu Olmasın.. Ama serin sesleride Okadar Savunmanın bir anlamı yok..

Yok yani hic tanimadigim bir grup yada kanalda,duydugum kadari ile bu adamlar farkli videolarin sesleri ile oynayip yukluyorlarmis.Bunu yapsalar dahi bu telif atma hakkini vermez onlara o acidan.Yada ben yanlis biliyorum videolarida kendilerinin..

zaten herkes onun yorumuyla izlediği için ses önemli. ve bence telif hakkını elde ediyor. adam hakkıyla yapıyor telif de atar kanal da kapattırır.

---------- Mesaj saat 03:28:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:17:34 civarında gönderildi. ----------

Benim Kanalımada Telif yolladı, Ben çok güzel bir dille Telifi Kaldırmalarını İstedim Ricada bulundum Ayrıca Uyarıda bulunmadı... ve Telifi de kaldırmadı Neyse bu konu Tartışma Konusu Olmasın.. Ama serin sesleride Okadar Savunmanın bir anlamı yok..

telifi kaldır demeye hakkın yok ki. sen klip olmadan bir video yüklesen klip olarak da sadece saçma sapan şarkı koysan da o videoya telif gelecektir çünkü bu tür işler telif hakkı kanunuyla korunuyor. youtube da buna destek oluyor. adamda müthiş bir ses var ve çok da güzel seslendiriyor. parasını bundan kazanıyor yani sesinden sen adamın videosunu kopyalarsan telif ihtarını da yersin yani. serin sesler şöyle serin sesler böyle diyemezsin.

zaten herkes onun yorumuyla izlediği için ses önemli. ve bence telif hakkını elde ediyor. adam hakkıyla yapıyor telif de atar kanal da kapattırır.

---------- Mesaj saat 03:28:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:17:34 civarında gönderildi. ----------

telifi kaldır demeye hakkın yok ki. sen klip olmadan bir video yüklesen klip olarak da sadece saçma sapan şarkı koysan da o videoya telif gelecektir çünkü bu tür işler telif hakkı kanunuyla korunuyor. youtube da buna destek oluyor. adamda müthiş bir ses var ve çok da güzel seslendiriyor. parasını bundan kazanıyor yani sesinden sen adamın videosunu kopyalarsan telif ihtarını da yersin yani. serin sesler şöyle serin sesler böyle diyemezsin.

Biricisi Telifi kaldır Demiyoruz Ricada bulunuyoruz. ikincisi Öyle bir hakkı Youtube bize vermiş sen mi yasaklıyon. üçüncüsü serin senler öyle böyle demedi kimse.. dördüncüsü adam sesinden değil popüler olan videolardan para kazanıyor. sesi güzelse Şarkı söylesin şiir okusun...

bir videoya ses eklemek o video için telif atma sebebi ise ve telifi sese atma diye bir şey varsa ; bir videoya logo basmak yada o videoyu alıp kesmek üstünde oynamak vs hepsi telif atma hakkını verir.bu mantıkla videoya telif attığınızda: logo ya telif attım vay efendim introya telif attım gibi durumlar ortaya çıkar.serin seslerin içeriğini konusunu durumunu bilmem ama videoda oynama yaptım diye telif hakkı sahibi olunmaz bunu bilirim.

dahası konuyu açan arkadaşım günlük en az 50k izlenmeli toplamda 7m izlenmeli bir videomun önce para kazanma özelliği kapatıldı ardından o videoyu alıp yükleyen kişiliksiz telif attı(aynı videoya değil kanalda ki diğer videolara) kanalımı kapattırdı.zaten youtube bu tür durumlarda çok da incelemiyor ve bu yönüyle çok da güvenilir bir kuruluş değil.bu telifi atan şahsın kanalı yer imlerimde kayıtlı videolarının izlenmesini bekliyorum.son olarak 2 gün önce açtığım bir oyuncak kanalı topluluktan kapandı.kapanan kanal kopya kanaldı bir oyuncak videosunda cinsel içerik ne olabilir tartışılacak konu bile değil.ve şikayet eden kişide %100 kopyaladığım kanalın sahibi kendi videoları olmadığı için telif atamıyor.bir arkadaşa aynı kanalı tekrar açtırdım aynı günün akşamı iki ihtarda ona geldi.şimdi aynı videolar o kanalda duruyor ve ben 1 yıldır bu işin içindeyim bir kanal nasıl kapattırılır tecrübeyle öğrendim.

bir videoya ses eklemek o video için telif atma sebebi ise ve telifi sese atma diye bir şey varsa ; bir videoya logo basmak yada o videoyu alıp kesmek üstünde oynamak vs hepsi telif atma hakkını verir.bu mantıkla videoya telif attığınızda: logo ya telif attım vay efendim introya telif attım gibi durumlar ortaya çıkar.serin seslerin içeriğini konusunu durumunu bilmem ama videoda oynama yaptım diye telif hakkı sahibi olunmaz bunu bilirim.

intro yaptıysan orijinalse, o intronun sana ait olduğunu kanıtlayabiliyorsan lisansın varsa o telif hakkı sana aittir.

---------- Mesaj saat 03:40:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:38:46 civarında gönderildi. ----------

Biricisi Telifi kaldır Demiyoruz Ricada bulunuyoruz. ikincisi Öyle bir hakkı Youtube bize vermiş sen mi yasaklıyon. üçüncüsü serin senler öyle böyle demedi kimse.. dördüncüsü adam sesinden değil popüler olan videolardan para kazanıyor. sesi güzelse Şarkı söylesin şiir okusun...

hayır o videolar izleniyorsa neden o sesiyle koyuyorsunuz o zaman? koymayın adamın sesini. sesinin güzel olması illa ki şiir veya şarkı mı okumasını gerektiriyor sence? dublaj sanatçısı diye bir şey yok mudur? onların sesi güzel olduğu için o mevkilerde değiller mi?

hocam, şiir okumadığını nereden biliyorsun?

Serin Sesler ikinci yeni belgesellerinde yer alabilecek kalitede şiir icracısıdır aynı zamanda.

bir de argümanlarınız cidden çok samimiyetsiz. hem videolarını araklıyorsunuz hem de buna hakkı yok diyorsunuz. kusura bakmayın da youtube size seslendirme yapan bir adamın videolarını araklama hakkı falan vermiyor. ayrıca youtube bir tek size mi hak veriyor? eğer sevilerek takip edilip paylaşılan bu dublajları sen yapsan, ben de anında videonu çalıp kanalıma yükleyip jamut versiyonu ismi ile hit alıp gelir elde etsem, bunu kabul eder misin?

elini vicdanına koy. bi milyon tane kanal var, bu kadar seçenek içinden, emek harcayan birinin videolarını upload edip "ama bu video onun değil yeaa" demek ne kadar doğru?

YtKoRaY

intro yaptıysan orijinalse, o intronun sana ait olduğunu kanıtlayabiliyorsan lisansın varsa o telif hakkı sana aittir.

---------- Mesaj saat 03:40:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:38:46 civarında gönderildi. ----------

hocam movie makerde dünyanın introsunu yaparım.ancak söylediğinizin doğru olduğunu düşünmüyorum.ben alacam rihannanın videosunu basacam introyu camstudio ile ses le oynayacam görüntü ile oynayacam ve bu videoyu yüklücem benden sonra yükleyenlere telif atacam.yt buna nereye kadar izin verir dersiniz.

rihanna videosu telif içeren materyaldir. siz de bir başkası da o videoyu kullanamaz. misal kanalınızdaki telif içermeyen materyal ne kadar sizinse o kadar da serin sesler'in. ancak eğer siz kendiniz videoya, sosyal medyada haber olacak kadar nitelikli seslendirmeler yapıp isminizle izlenme alıyor, takip ediliyor ve paylaşılıyorsanız, o videoyu seslendirenle aynı haklara sahip değilsiniz. seslendiren kimsenin telif hakkı söz konusu oluyor. izlediniz mi bilmiyorum ama serin sesler dublajları movie maker'da yapılacak kadar amatör değil. ayrıca özgün çalışan birçok kişi movie maker kullanıyor.

Arkadaşlar konu çok farklı yerlere çekilmiş. Sakin olun lütfen, platform olarak uygun bir dil kullanmıyorsunuz. Ancak benimde söylemek istediğim bir şey var;

konunun başında da belirttim, serin sesler videosu yüzünden benimde kanalım gitmişti. Ben serin ses falan bilmem hatta öyle bir kanal olduğunu da sonradan farkettim. Bot ile keyword çekerken sanırım takılmış ağa gelmiş kanala. Problem de değil, bir kanal uçar bir kanal açılır. Burda mühim olan bu arkadaşa ricada bulunulmuş, telif hakkı olan bir video üzerinden edit yaparak kendine hak buluyor orasını anladıkta, ne olur yani tenezzül edip cevap verse. Şimdi konuyu baştan sona okudum, burda 1-2 kişi var sanırım sesi serin olan arkadaşın ekürileri; kimi kime savunuyorlar orasınıda anlamış değilim. Bu konunun başlığı "Serin Sesler diye bir kanal var süper sizde takip edin" şeklinde olsa, insanlık namına adamın hakkını koruyun eyvallah, ama burda canı yanmış bir üye var ardından başka canı yanan kişiler gelmiş konuya paralel fikirlerini yürütüyorlar; siz gelmişsiniz muhalefet oluyorsunuz. Youtubeda ki videoların % kaçı özgün birisi bana bir söylesin Allah aşkına. Sanki spam yapanı forumda istenmeyen kişiler gibi lanse edilmesinide anlamış değilim. Spam yapmak yasaksa bunun kanaatini YouTube verir, o yüzden ben başkasının başkasından spamladığı videoyu ondan spamlarsam kendimi kötü hissetmem. Hissetmiyorumda. Kraldan çok kralcı olmayı bırakalım, burada bu kadar savunuyorsanız sizin attığınız videoları da aşırı merak ediyorum. Break'ten falan indirim logo ekleyip yüklüyorsunuz heralde, sonra özgün video yaptım. vs vs vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri