5 Saniyede İp değiştirme - Manuel + Gmail Açma Tekniği

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kanal Olusturmak ve Ayarları
İnterneti kesmek veya modemi aç kapa gibi bir şansım yok
İnternet sabit bir ip den geliyor. Bu durumda yapabilecek bir şey var mı?

Bende modemin açılması çok geç sürüyor başka bir modem var onda da reset atınca bağlantılarda ünlem işareti çıkıyor bunu deneyeyim olmazsa mecbur yeni modem alcaz :(

Merhaba Arkadaşlar,

Son günlerde herkesin kanallarının spamdan kapatılması dolayısıyla.bu konuyu açma gereği duydum.botlarla alakalı sıkıntılar olsada.kapanmaların bir çok nedeni vardır.ve biride hesapların açılış şekli ve Açılan İp'ler dir.

Bu yüzden size kendi gmail açma yöntemimi ve 5 saniyede manuel olarak nasıl ip nizi değiştireceğinizi anlatacağım.

NOT: Bu şekilde Açtığım Kanallarda Şimdiye kadar Herhangibir kapanma olmadı.

1-Çerezleri Cleaner ile temizliyorum, Frefox veya Chrome fark etmez.( Genellikle Chrome Kullanıyorum)

2-Gerçek yabancı isimler kullanıyorum.biraz araştırırsanız internette var.

3-Şifreleri güçlü yapıyorum Örn:3Asd45dch45x gibi

4-Kurtarma Maili Eklemiyorum ve Doğrulamaları 3cx telefon sistemi ile Yapıyorum

5- Her hesabı açtıktan sonra tarayıcı kapatıyorum Cleaner programı ile tekrardan temizliyorum.ve ip mi değiştiriyorum.

Ve Gelelim Asıl konuya İp mi Nasıl Değiştiriyorum.Ben "Zte" Modem üzerinden anlattım sizde kendi modeminizden aynı işlemleri yaparak deneyebilirsiniz.

İp Değiştirme Yöntemim; (720p Olarak izleyin)

http://youtu.be/GhbhywfOcJg

üstad harika bir anlatım olmuş extra olarak bende birkaç tecrübe paylaşmak isterim. gm hesabı açtığınız sırada doğrulama koduna takılırsa hiç uğraşmayın hesabı bırakın gitsin ip yenileyip çerez temizleyin.. bu durum eğer çok yaşanılıyorsa ;
1- Chorome veya yandex veya firefox kullanmayın derim tercihim İE veya Opera
2- Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri gösteri tıklayın
3- Bilgisayarım >yereldisk (c veya d işletim sisitemi hangisinde kurulu ise) > kullanıcılar > PC adınız >appdata> local içerisinde bulunan google klasörü var ise silin
4-başlat kısmına regedit.exe yazın ve karşınıza çıkan panelden CurrentUser kısmından Software altındaki Google keylerini silin Not nadirende olsa machine kısmında da oluyor orayı kontrol edin
5- ip ve çerez temizleyin emin olun pc tertemiz olacaktır

üstad harika bir anlatım olmuş extra olarak bende birkaç tecrübe paylaşmak isterim. gm hesabı açtığınız sırada doğrulama koduna takılırsa hiç uğraşmayın hesabı bırakın gitsin ip yenileyip çerez temizleyin.. bu durum eğer çok yaşanılıyorsa ;
1- Chorome veya yandex veya firefox kullanmayın derim tercihim İE veya Opera
2- Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri gösteri tıklayın
3- Bilgisayarım >yereldisk (c veya d işletim sisitemi hangisinde kurulu ise) > kullanıcılar > PC adınız >appdata> local içerisinde bulunan google klasörü var ise silin
4-başlat kısmına regedit.exe yazın ve karşınıza çıkan panelden CurrentUser kısmından Software altındaki Google keylerini silin Not nadirende olsa machine kısmında da oluyor orayı kontrol edin
5- ip ve çerez temizleyin emin olun pc tertemiz olacaktır

teşekkürler alıntı alayım gerektiğinde yaparım

teşekkürler zahmetsiz ve hızlı bir şekilde değiştirebiliyoruz

IP Sorgulama - IP Adresi Sorgulama ve IP No Bul bu siteden ip nizi kontrol edebilirsiniz

ZXHN H108N V2.5 TTNET_ZTE_CQAR kullanıcı adı: admin şifre: ttnet

Screenshot_2.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar Airties modem kullanan için;

10sn sonra geliyor internet ve ip değişmiş oluyor

1.png

hocam bende airties 5343 var dediğiniz şekilde yapıyorum fakat ip değişmiyo başka bir ayar yaptınızmı bunun haricinde yaptıysanız onuda paylaşırmısınız ?

hocam bende airties 5343 var dediğiniz şekilde yapıyorum fakat ip değişmiyo başka bir ayar yaptınızmı bunun haricinde yaptıysanız onuda paylaşırmısınız ?

başka ayar yapmadım sadece resimdeki gibi 10sn sonra internet geliyor ve ip değişiyor

ZyXEL modem için denenebilir.Anasayfadaki sihirbaz'a tıklayıp kablosuz kurulumu seçtiğinizde modemi reslemenize gerek kalmadan tekrar kurulum yapıyorsunuz ve ip değişiyor.Konuyu okurken merak edip paneli kurcalarken denk geldim.Kontrol amaçlı 5 kere denedim değişiyor. En fazla 15 20 saniye sürüyor.

j56pRj.png

Anasayfa'da ip'niz görünüyor işlem bittikten sonra sayfa yenileyerek kontrol edebilirsiniz.

Direk res atmaktan avantajı bilgileri tekrar girmek gerekmiyor önceki bilgiler kurulumda tanımlı geliyor ileri tamam deyip hemen 2saniyede kurulumu bitiriyoruz.

avea modemınde de bu şekilde arayuz varmı rsetlemek için çıkarıp takmaktansa ?

Merhaba Arkadaşlar,

Son günlerde herkesin kanallarının spamdan kapatılması dolayısıyla.bu konuyu açma gereği duydum.botlarla alakalı sıkıntılar olsada.kapanmaların bir çok nedeni vardır.ve biride hesapların açılış şekli ve Açılan İp'ler dir.

Bu yüzden size kendi gmail açma yöntemimi ve 5 saniyede manuel olarak nasıl ip nizi değiştireceğinizi anlatacağım.

NOT: Bu şekilde Açtığım Kanallarda Şimdiye kadar Herhangibir kapanma olmadı.

1-Çerezleri Cleaner ile temizliyorum, Frefox veya Chrome fark etmez.( Genellikle Chrome Kullanıyorum)

2-Gerçek yabancı isimler kullanıyorum.biraz araştırırsanız internette var.

3-Şifreleri güçlü yapıyorum Örn:3Asd45dch45x gibi

4-Kurtarma Maili Eklemiyorum ve Doğrulamaları 3cx telefon sistemi ile Yapıyorum

5- Her hesabı açtıktan sonra tarayıcı kapatıyorum Cleaner programı ile tekrardan temizliyorum.ve ip mi değiştiriyorum.

Ve Gelelim Asıl konuya İp mi Nasıl Değiştiriyorum.Ben "Zte" Modem üzerinden anlattım sizde kendi modeminizden aynı işlemleri yaparak deneyebilirsiniz.

İp Değiştirme Yöntemim; (720p Olarak izleyin)

https://www.youtube.com/watch?v=GhbhywfOcJg

720 izleyin demişsin video 480p :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri