50.000 TL Yatırım Önerisi Olan?

100'e kadar yolu var

Hocam dediğiniz rakamlara kadar bütççeniz varsa İnşaAllah hayrını görürsünüz.Bence kaçırılmayacak bir site

---------- Spam Engelliyici 20:12 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

tahir hocam bu riski almaya değermi bi arkadaşla konustum bu site hakkında diyo bu sitenin 50 tane kopyasını yaparlar içerik çekerler falan zaten satan adam yedeğini yapmıstır ordan devam eder siz ne düşünüyosunuz

Hocam sadece bu site için değil hangi işi yaparsan yap riski göze almazsan kazanamazsın.İşi bilen birisi iseniz üzerinde çalışarak güzel kazançlar elde edilebilir diye düşünüyorum.50 tane kopyası yapılsa bile onlara göre bir adım önde olursun.Azimle çalışınca muhakkak az çok kazançı olur

Bir web sitesine bu paraları vermek bence anlamsız. Sebeplerin bir çoğu önceki sayfalarda yazılmış. Bu paraları harcayıp hanzo.com da açsan vesselam hangi domainle site açsan bu seviyelere getirirsin zaten. Ha ben uğraşmam yapılmışını alırım diyorsan olay farklı tabi. Alan hayrını görsün.

Bulunduğun şehirde sanayi sitesi vardır mutlaka git bi dükkan al kredi çek kiraya ver

Beyler kaçırmayın :D

R10 Tarihinin En Büyük Açık Arttırması: Aylık 5000 TL+ Gelirli Haber Sitesi 1 TL'den Açık Arttırma @mNote direk peşin al da ytparanın gücünü görsünler nedir ki 50-60k versen üzerine çıkamazlar :D

36 bin teklif verdim. Hadi hayırlısı

36'ya kalmaz o site.

37 binde ben yazdım.50kya kadar yolu var:)

nakitim olsa bu siteyi asla kaçırmazdım 70-80e kadar çıkardım.

Ortalık karıştı..
@jackhalcarloss ve @Tahir :))

Arkadaşlar Hemen Al Fiyatı 65.000 TL'ye indirilmiştir. İlgilenenler Bana özelden ulaşabilir.

..
İkinci olarak da bana mı öyle geliyor yoksa site çok mu özensiz. Haber için eklenen küçük resimler şablona tam oturmamış bazı yerlerde mesela. Yazı boyutları bazı yerlerde rahatsız edecek kadar küçük. Site mobil için olsa gerek ortaya sıkıştırılmış köşeler bomboş. Ziyaretçi tutma potansyeline sahip değil bence. Sadece domainden dolayı index almış iyi ziyaretçi çekiyor yoksa ziyaretçi tutamaz gibi geliyor bu site...

Sitede kalma süresi yüksek rahat olun, olmasaydı bu seviyelerde olmazdık.Editör olarak resimlere de dikkat ediyoruz ancak aşırı ince detaylar ile uğraşmamak lazım ): sitenin mobilinde sorun yok sadece bazen resimleri %100 yapmazsak oluyor arada.
Sadece domainden hit alınsaydı ohoo :)

Sitenin teması içler acısı en azından bu kadar geliri olan bi site çok daha kullanışlı tema kullanabilirdi,eğer alıcı güzel bir tema hazırlatır birde memurlar.net gibi forum oluşturursa bence şu anki gelirin kat be kat fazlasını kazanır,bu işlerde 5-10 senelik plan yapılamaz ama çok kısa sürede kendini amorti edip para kazandırır,eğer yeterli teknik bilgim olsa bu konulara almayı ciddi anlamda düşünürdüm

tema sıkıntı değil ayarlarız siteyi alacaksınız? ha bu arada beğenmediğiniz temanın fiyatı 750 TL (ki biz çok daha geliştirdik)

Mesajı burada anca gördüm, belirteyim istedim arkadaşlar.

senin konu karışmış hocam:)
ben daha somut şeylerden yanayım gayrimenkul alıp kiralama daha mantıklı geliyo ama tabı yavas bı kazanc uzun vadeli

o aylık 5000 bırakan site çok sıkıntı haberiniz olsun. büyük ihtimalle yazılarda telif problemi var ve eleman belirtmiyor. birkaç kişi bu konuda üzerine gitti ama konuyu değiştirdi. bence bulaşmayın paranıza yazık olabilir.

o aylık 5000 bırakan site çok sıkıntı haberiniz olsun. büyük ihtimalle yazılarda telif problemi var ve eleman belirtmiyor. birkaç kişi bu konuda üzerine gitti ama konuyu değiştirdi. bence bulaşmayın paranıza yazık olabilir.

Sitemizde bir sıkıntı bulunmuyor. Olası bir telif sıkıntısında mail atılır sıkıntı varsa uygun görülürse deaktif ediliyor.

bu siteyi almayın arkadaşlar, r10daki konuları kitlendi, r10dan biri 65k vermişte siteyi satmamışlar gidin başkalarını kandırın la.
Screenshot by Lightshot

iyiki teklifi arttırmamışın abi [MENTION=7917]Tahir[/MENTION]

Sitemizde bir sıkıntı bulunmuyor. Olası bir telif sıkıntısında mail atılır sıkıntı varsa uygun görülürse deaktif ediliyor.

Konuyu inceledim de telif sıkıntısı haricinde içeriklerin kopya olduğu da söyleniyor.

Konu'nun ana durumu hala geçerli mi bilmiyorum ama 50 bin 'e yatırım olarak bir tır'a ortak olunabilir. Düşünen varsa da yardımcı olabilirim. Aylık ortama 4 5bin lira kazanç sağlar.

bu siteyi almayın arkadaşlar, r10daki konuları kitlendi, r10dan biri 65k vermişte siteyi satmamışlar gidin başkalarını kandırın la.

Merhaba,
Kandırma gibi bir durum yok herşeyimiz ortada.

Konuyu inceledim de telif sıkıntısı haricinde içeriklerin kopya olduğu da söyleniyor.

Merhaba,
Telif sıkıntısı yok birisi kuya taş atıyor 100 kişi onun peşinden gidiyor.Ah bu söylentiler... :)

Merhaba,

Merhaba,
Telif sıkıntısı yok birisi kuya taş atıyor 100 kişi onun peşinden gidiyor.Ah bu söylentiler... :)

Hocam , R10 daki durumuzuzu bilmiyorum ancak bu sitede 2013 te acılan hesabı 0 msj la korumuşsunuz. Ne bir gecmiş var , ne bir referans. söylediklerinize neden ve ne kadar inanılabilir ?

Merhaba,

Merhaba,
Ya hala telif diyorsunuz. Ya anlamıyorsunuz yada anlamamaktan geliyorsunuz. KOPYA diyoruk KOPYA içerik. TELİF DEĞİİİL. KOPYA.

Hocam , R10 daki durumuzuzu bilmiyorum ancak bu sitede 2013 te acılan hesabı 0 msj la korumuşsunuz. Ne bir gecmiş var , ne bir referans. söylediklerinize neden ve ne kadar inanılabilir ?

burada 10.000 mesajım olsa her söylediğim doğru mu olur? :) İsteyen varsa bize özelden ya da telefon numaralarımızdan ulaşabilir.

Ya hala telif diyorsunuz. Ya anlamıyorsunuz yada anlamamaktan geliyorsunuz. KOPYA diyoruk KOPYA içerik. TELİF DEĞİİİL. KOPYA.

ben anlıyorum rahat olun, herkes anlıyor.

burada 10.000 mesajım olsa her söylediğim doğru mu olur? :) İsteyen varsa bize özelden ya da telefon numaralarımızdan ulaşabilir.

ben anlıyorum rahat olun, herkes anlıyor.

Hocam ciddi satıcıysanız bu iddiaları düzgün bir şekilde cevaplamanız daha doğru değil mi? bu sayede ciddi alıcılar da ciddi düşünür yoksa siteyi satamayacaksınız.. lütfen bu yazıma satılmazsa satılmasın diye afaki bir cevap vermeyin

Konu'nun ana durumu hala geçerli mi bilmiyorum ama 50 bin 'e yatırım olarak bir tır'a ortak olunabilir. Düşünen varsa da yardımcı olabilirim. Aylık ortama 4 5bin lira kazanç sağlar.

Bu iş nasıl oluyor hocam ? Birde tırlarda illegal bişey tasinmiyor değil mi :D

Hocam ciddi satıcıysanız bu iddiaları düzgün bir şekilde cevaplamanız daha doğru değil mi? bu sayede ciddi alıcılar da ciddi düşünür yoksa siteyi satamayacaksınız.. lütfen bu yazıma satılmazsa satılmasın diye afaki bir cevap vermeyin

Merhaba,
Hocam ciddi alıcı zaten bizi telefon ile arıyor bakıyor. Eğer bir mesaj cevap verilmeye değerse veriyorum.Google news ya da Haber nedir ne değildir bilmeyenlere sıfırdan haber anlatmaya zamanım yok :) (üstünüze alınmayın)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri