Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar merhaba 50 bin 100 bin aboneli kanallar için büyük sayı diyebilirmiyiz artık? Yoksa tek banamı bu rakamlar küçük geliyor artık fikrinizi merak ettim.
Bakış açısına göre değişir hocam. 1000 abonesi olan biri için 50bin 100bin abone çok büyük, ulaşılması zor bir rakam gibi gelir. Ben de 100bin aboneyi bulmadan önce 100bin çok gibi gelirdi, 100bini bulduktan sonra az gelmeye başladı hedefleri 1 milyona diktik. 100bin aboneyi ilk defa spam kanalda bulmuştum bu arada.. Kanala artık erişemiyorum hüzün dolu hikayeyi bilenler bilir
özgundemı spamdamı 1 mılyondan
özgundemı spamdamı 1 mılyondan
özgün 450 bin ama az geliyor kendime , 500 bini aşsam sanki 2x zıplayacam gibi hissediyorum ama 500k oluncada 1milyon hedefe girecek
450 bın az dıyor forum ıcıpmı geldı ne oldu bugun![]()
bir gün özgün olup , bişeyler yapmaya başlarsınız anlarsınız.
Yaptık 25 binde kaldık sonrası uzun
3 tane kanalım var 50 bin 102 bin 83 bin çevremde yt işleriyle ilgilenmeyen insanlar oha 100 bin abone falan diyor ama ben içimden 100 bin 50 bin sayımı diyorum ve küçümsüyorum psikoljik birşey sanırım. Birde bu durum kanal kategorisine göre değişir atıyorum 100 bin kişilik bir m
skyp yazarmısın murat
Bir ara millet spam kazancında sallıyordu şimdi de özgün abone sayısında sallıyor. Forum da bir değişik davranıyor şu sıralar![]()
Bir ara millet spam kazancında sallıyordu şimdi de özgün abone sayısında sallıyor. Forum da bir değişik davranıyor şu sıralar![]()
Hep bu onaysız forum kullanıcıları öyle zaten.
En iyi kanallar, en iyi kazançlar hep bunlarda.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.