Y
yasar8787
Guest
Satıldı.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 14 Mart ( 5 video )
Abone Sayisi : 358
izlenim Sayisi : 120k
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır, bütün durumlar yeşil halde.
Kanal Satis Fiyatiniz : 7000 TL
Kanalinizin Ortalama Günlük Kazancı : 50-80 $
Kanaldaki Nisan Yansıyan Kazanç: 674 $
![]()
![]()
![]()
![]()
ortalaması düşük son fiyat bu mu? kategorisi telif gelebilecek bir kategori mi? bir de ödeme almadan kapanma filan durumunda ne düşünüyorsunuz?
kanal 2500-3000 bin arası anca eder.Şuanda 670 dolar 2 bin tl ye yakın.Tutarlar inişli çıkışlı ve bu tarz 3,5 video ile yüksek kazanç sağlayan videoların patlaması çok sürmüyor.Bu yüzden maximum edeceği tutar bu hocam.
Teklifim 5000tl belliki guncel ve kazanc güncelse eger düser neyse benim teklifim bu hayirli satislar....
Videoların devamı gelecek mi yoksa 6. Video çıkacak mı? Kategoriyi pm atabilir misin?
Hayırlı satışar, güncel.
Son fiyatı bu hocam kategorisel bazda şuan fazla üstüne giden kimse yok aynı kanalı tekrar yapıp verebilirim ama aynı şekilde %100 tutar diyemem.
ayni kanali tekrar yapip satmayi dusunursen ne kadar istersin ?
Hocam kategori derken içeriği istemiyorum, film mi belgesel mi program mı, genel anlamda söyleyemez misin? Ona göre risk alacağım sonuçta.. Ve kanala video atmaya gerek var mı demedim, içeriğin devamı var mı anlamında sordum..Kategoriyi size verdikten sonra kanalida vermem gerekir hocam , o yüzden kategori yok ve kanalada video atmaya gerek yok.
Teşekkür ederim hocam fakat güncellemeye gerek yoktu.
Hocam kategori derken içeriği istemiyorum, film mi belgesel mi program mı, genel anlamda söyleyemez misin? Ona göre risk alacağım sonuçta.. Ve kanala video atmaya gerek var mı demedim, içeriğin devamı var mı anlamında sordum..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.