50 Bin Lira 12 Bin Lira Oldu

2018 Ocak ayında 50 bin lirayı xrp eth ve ltc yatırdım
Şimdi binance dan baktığımda 50 bin lira olmuş 12700 lira
Tüm coinlerin değeri 12750 lira, 2200 dolar
Yüzde 90 xrp yatırım yaptım, yüzde 10 eth ve ltc

LTC'yi dolar bazlı satış gir 200 usd.

XRP içinde, 2020 5. ayında 1.65 usd hedefim var. 7 ay sonra satarsın ;)

345k $ 10k oldu takılma boşver.

İlk BTC sonra YouTube trenini kaçırdım diye düşürüm hep. Benden kötüleri varmış :(

Öncelikle geçmiş olsun çok ciddi rakamlar bunlar.
Ben de farklı bir yoldan risk alarak kazanmaya çalışıyorum.
Yatırımınıza ayda %5 veren bir gayrimenkul firması var. 50 bin tl yatırım yaptım ve bir yıllık sözleşme imzaladım.
Her ay düzenli 2500 TL ödemeyi hesabıma yatırıyorlar.
Minimum rakamlar ile deneme yapmak isteyen olursa firma bilgilerini özelden paylaşabilirim.
Ana parayı bir yıl boyunca çekemezsiniz. Eğer çekmek isterseniz verdiği tüm kar payını geri alırlar. İsterse 11. ayda çekin.

Ben altcoinlerden bir halt olacağına inanmıyorum. 2017de yatırım yaptım sonra tamamını bozdum. Şuan coin tarafında sadece bitcoin bulunduruyorum. Bence gelecekte de altcoinler artmayacak. Büyük firmalar bir bir piyasaya girmeye başladılar bunlarla başetmek kolay değil.

şuan sadece bitcoin ve litecoinin yükseleceğine eminim. diğerleri kumar gibi.

Öncelikle geçmiş olsun çok ciddi rakamlar bunlar.
Ben de farklı bir yoldan risk alarak kazanmaya çalışıyorum.
Yatırımınıza ayda %5 veren bir gayrimenkul firması var. 50 bin tl yatırım yaptım ve bir yıllık sözleşme imzaladım.
Her ay düzenli 2500 TL ödemeyi hesabıma yatırıyorlar.
Minimum rakamlar ile deneme yapmak isteyen olursa firma bilgilerini özelden paylaşabilirim.
Ana parayı bir yıl boyunca çekemezsiniz. Eğer çekmek isterseniz verdiği tüm kar payını geri alırlar. İsterse 11. ayda çekin.

Tosuncuk işi gibi olmasın ? Dikkatli olun hocam. Şu taktikte oluyor aylar yıllar boyunca düzenli ödeme yapıp, güven sagladıktan (daha çok para yatırılıyor 50k yı 100k yapim daha çok kazanim nasılsa güvenilir diye) sonra uçup gidiyorlar.

Ciddi Coin Yatırımı yapmak isteyen parasını değerlendirmek isteyen iletişime geçebilir

Şansızlığın kripto paraların en iyi olduğu dönemde yatırımını yapmış olman. Bitcoinden çok daha kullanışlı kripto paralar olmasına karşın bitcoin öncü olduğu için fiyat olarak hepsinden iyi.

Alt coinlerin durumu çok kötü. Ayıklama döneminde olduklarını düşünüyorum. Kötü, sağlıksız proje ile yola çıkan altcoinlerin eleneceğini, borsalardan kaldırılacağını ki bazıları kaldırılıyor. Sağlam olan altcoinlerin ise yoluna devam edeceğini bir sonraki boğa döneminde şaha kalkacağını düşünüyorum.

Ben altcoinlerden bir halt olacağına inanmıyorum. 2017de yatırım yaptım sonra tamamını bozdum. Şuan coin tarafında sadece bitcoin bulunduruyorum. Bence gelecekte de altcoinler artmayacak. Büyük firmalar bir bir piyasaya girmeye başladılar bunlarla başetmek kolay değil.

altcoinlerin tamamen risk olduğu zaten biliniyordu, aralıktan ocak 2018 e dek geçen süreçte bu riskin kazandırdığı da görüldü. sonra her zamanki çöküş süreci başladı ve o fiyatları 20-30 kat artıran yüklü babalar kârını yapıp çıktı. bu bi döngüdür. paranın olduğu yerden el çekeceklerini sanmıyorum. bitcoinde kalıp kârı katlamak altcoinlerle kâr katlamaktan daha zordur. bunu bilen büyük balinalar vurgun için yine altlara yönelecektir. bu belki zaman alacak ama bu dediğim mutlaka gerçekleşecek zira 1 ay içinde %2000 den fazla kâr sağlatabilecek alternatif sistem yok. bu kaymağı bilenler kolay vazgeçmez. bakalım zaman kimi haklı çıkaracak. şu an btc 220 milyar $ lık piyasanın 150 milyarını kendinde tutuyor. altların tümüyse sadece 70 milyar $. ocak 2018 de altların toplam market değeri 400 milyarın üstündeydi. yani bu kadar büyük bi para ortada yok şu an. 2014 ün başından bu yana geçirdiğim serüvende karşılaştığım yegane şey varsa o da market hacminin tarih ilerledikçe daha da büyüdüğü. 2 sene içinde zirve olan 880 milyar $ ın üstünü göreceğini düşünüyorum keza ortada elle tutulur bi çalışma olmamasına rağmen hacimler 880 e ulaşmıştı. yarın çok daha gerçek, halka dönük işler yapıldığında o zaman bu piyasa nereleri görür kestirmesi zor değil. kriptolara tüm dünya bazında global bi yasak getirilmediği müddetçe halka dönük işlerin yapılacağı dönemlerin geleceğini düşünmek hayal değil. bakalım, hayırlısı.

altcoinlerin tamamen risk olduğu zaten biliniyordu, aralıktan ocak 2018 e dek geçen süreçte bu riskin kazandırdığı da görüldü. sonra her zamanki çöküş süreci başladı ve o fiyatları 20-30 kat artıran yüklü babalar kârını yapıp çıktı. bu bi döngüdür. paranın olduğu yerden el çekeceklerini sanmıyorum. bitcoinde kalıp kârı katlamak altcoinlerle kâr katlamaktan daha zordur. bunu bilen büyük balinalar vurgun için yine altlara yönelecektir. bu belki zaman alacak ama bu dediğim mutlaka gerçekleşecek zira 1 ay içinde %2000 den fazla kâr sağlatabilecek alternatif sistem yok. bu kaymağı bilenler kolay vazgeçmez. bakalım zaman kimi haklı çıkaracak. şu an btc 220 milyar $ lık piyasanın 150 milyarını kendinde tutuyor. altların tümüyse sadece 70 milyar $. ocak 2018 de altların toplam market değeri 400 milyarın üstündeydi. yani bu kadar büyük bi para ortada yok şu an. 2014 ün başından bu yana geçirdiğim serüvende karşılaştığım yegane şey varsa o da market hacminin tarih ilerledikçe daha da büyüdüğü. 2 sene içinde zirve olan 880 milyar $ ın üstünü göreceğini düşünüyorum keza ortada elle tutulur bi çalışma olmamasına rağmen hacimler 880 e ulaşmıştı. yarın çok daha gerçek, halka dönük işler yapıldığında o zaman bu piyasa nereleri görür kestirmesi zor değil. kriptolara tüm dünya bazında global bi yasak getirilmediği müddetçe halka dönük işlerin yapılacağı dönemlerin geleceğini düşünmek hayal değil. bakalım, hayırlısı.

Hocam 600 tl var btcturk de bunla kısa vadede kar için ne alsam? Pek takip etmiyorum da bir öneri verir misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri