50 bin tl yatırım ?

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mumru

Kayıtlı Üye
50 bin tl yatirimla ne is yapilabilir onerilerinizi almak istiyorum suanda universite ögrencisiyim ne yapabilirim düsünüyorum bazen ama boyle seylere kafam basmiyor..Siz olsaniz ne yapardiniz?

Ünideki bölümüne göre bir yatırım yapabilirsin. mesela ne okuyorsan o dalda bir iş kurmana yetiyor ise şimdiden adımlarını atabilirsin.

komagene 10k tl ye franchise verior sigorta bedeli ile 2k ya bi adam tut içeriye taş çatlasın kira vb şeylerle 25k ya çok rahat açarsın en fazla 6-7 ay sonra sana geri döner tüm paran

50 bin tl yatirimla ne is yapilabilir onerilerinizi almak istiyorum suanda universite ögrencisiyim ne yapabilirim düsünüyorum bazen ama boyle seylere kafam basmiyor..Siz olsaniz ne yapardiniz?
arsa-arazi al kardesim,akmaz kokmaz,kesin kazandirir.

Koy üstüne biraz daha evin yoksa ev al. Yada git borca gir dükkan al yatırımın kralını yaparsın..

Birazdaha ekleyip ailenle üninin olduğu yerden ev alırsın oturursun yanına arkadaş alırsın kira parasıda alırsın onlardan kafan rahat olur mezun oluncada evi satarsın şehir gelişmekteyse evde değerlenir kar edersin.

Bence en iyi bildiğiniz şey üzerine çalışın

Ev alınabilir. Halihazırda Youtube'dan kazanıyorsanız, ve kazanacağınıza dair de ümidiniz varsa o 50.000'i peşinat olarak bir eve bağlayabilirsiniz. Duruma göre bir süre sonra içine kiracı da girer. Beraber kalan parayı ödersiniz :)

ben olsam okulu bırakırdım :D

Araba alma kırmızı 4 devam 5 6 ay sonra ev alırsın simdilik aylık faize yatirabilirsin

Eğer gelirin varsa başka yerden güvencen varsa 50 bin peşinat vererek ev al büyük yatırım :)

okuyup düsünüyorum arkadaslar her yorumunuzu ayrı ayrı cok tesekkür ederim.

Geçen Ayki Kazancımla 1 Adet Kantin İşletmesi Aldım 5 Yıllık Bu Bölgedeki En mükemmel Kantin Oldu İmkanınız Var İse Böyle Birşey Yapın Derim Kazancı Çok Güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri